Gość: KAT IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 18:02 Cieżko sprzedawcy dwie minuty przejsc na pieszo,najlepiej jakby samochodem mogli do sklepu wjechac!Lenistwo nic wiecej,tak to jest jak osiem godzin na czterech literach sie siedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klient Przed Silesia City Center sprzedawca parkować n... IP: 87.204.33.* 03.02.11, 18:05 Od dzisiaj nie będę robił tam zakupów! Moi znajomi także ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly klient nie kupuje w SCC IP: *.omi.pl 03.02.11, 18:47 a ja tam nie robie zakupow od momentu jak zrobili ten balagan na parkingu. Malo to sklepow w okolicy, gdzie mozna normalnie zaparkowac? I jeszcze po 21 jak sie seans konczy to zeby isc do Tesco trzeba biegac dookola budowy, zenada panowie dyrektorowie z SCC! Na szczescie sa inne kina tez :]. Jak pobuduja galerie na dworcu to do SCC beda chodzic tylko mieszkancy tych pseudo tarasow co stoja obok i Silesia zostanie osiedlowym marketem jak biedronka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Olewam SCC od dawna IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 18:56 Tylko debile tam chodzą na zakupy. Większość rzeczy które tam są mogę kupić w ścisłym centrum Katowic ewentualnie w Gliwicach. Do SCC nie chodzę od bardzo dawna i jakoś nie żałuję i muszę przyznać, że coraz więcej ludzi tak robi. Tam to tylko jak nie smarkule które się uśmiechają to kolesie co udają mega kozaków z 5zł w portfelu. Zarząd SCC takimi akcjami strzela sobie w kolano :) Przecież to miód na serce np. zarządu Galerii Katowice i pewnie ilość ludzi w SCC na rzecz GK spadnie o 50% Zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Olewam SCC od dawna IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.11, 20:05 g... zobaczymy!!! a to , że zarząd scc goni pracowników to dobrze!!! to samo powinni zrobić prezydenci pod urzędami i innymi instytucjami: to aktualnie dzieje się w chorzowie pod skarbówką (przebudowywują parkinki by petenci mogli w końcu legalnie podjechać pod urząd i udało się to w bytomskm i chorzowskim magistracie - opłata nie do przeskoczenia dla urzędników. za to w świętochłowicach urzędniczki potrafią zaparkować na trawnikach - tak to jest jak się rozpuści bandę i przychodzi do pracy za minutę do szychty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Olewam SCC od dawna IP: *.c193.msk.pl 03.02.11, 23:05 Trzy Stawy na szczęście są pozbawione hord małolatów snujących bez celu po alejkach. Parking zaprojektowany równie bezmyślnie co przy SCC, ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Przed Silesia City Center sprzedawca parkować IP: *.zanet.pl 03.02.11, 18:59 Ciężko klientowi (a w zasadzie spacerowiczowi) dwie minuty przejść pieszo, najlepiej jakby samochodem mógł jeździć po centrum handlowym. Lenistwo i nic więcej. Rozumię iż całe życie pracujesz w supermarkecie i dla ciebie nie jest to problem. I idąc tokiem rozumowania centrum handlowego, a w zasadzie jego kierownictwa, to wszyscy którzy stoją na najbardziej oddalonych miejscach do sklepu przyjechali pierwszy i ostatni raz bo nie mają mjejsca parkingowego przy drzwiach. Powalająca argumentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciułacz Ceny to barbażyństwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 19:26 Niewątpliwie ten blaszak osiągnął spektakularny sukces komercyjny - nie wiem czy to dobrze świadczy o mieszkańcach Katowic i okolicznych miast. Ale od tego wszystkiego poprzewracało się im w d... Byłem tam pierwszy raz od długiego, długiego czasu - musiałem kupić na szybko kilka części garderoby a że mieszkam w pobliżu to tam było najszybciej. Ceny w tych sklepach są jakieś kosmiczne, koszula która w sklepie sieci X zlokalizowanym w Sosnowcu czy Gliwicach kosztuje w wyprzedaży 39 pln tutaj jest za 69... Marynarkę wycenioną w sieciówce zlokalizowanej w SSC na 249 zł kupiłem w Bytomiu za 99,90. To jest jakaś granda - parking wyglądający jak krater na marsie jest tu najmniej odpychającym elementem... Dziękuję, tutaj NIE KUPUJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keta Re: podobnie jak pisownia:-D IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 19:51 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keta Parking na ścieżce rowerowej IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 19:33 Zostanie już na zawsze? Boję się że jak auta raz się gdzieś wryją to już nie odpuszczą:-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciułacz Re: Parking na ścieżce rowerowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 22:22 Przed "że" wstawiamy znak interpunkcyjny w postaci przecinka. Skoro masz aspiracje pouczania innych (w domyśle mniej wyedukowanych użytkowników forum), musisz się starać za dwóch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Parking na ścieżce rowerowej IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 10:49 No i wreszcie miałeś okazję się popisać, że coś wiesz. Fenomenalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oku Re: Parking na ścieżce rowerowej IP: 157.25.137.* 05.09.11, 17:36 Mowimy raczej "popisać się wiedzą" - nie "popisać się, że" hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzo Przed Silesia City Center sprzedawca parkować n... IP: *.munitus.3s.pl 03.02.11, 19:46 ciekawostka przyrdnicza- gdzie parkuje zarząd silesia...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Dojeżdżajcie tramwajem, sprzedawcy. IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 20:31 Dojeżdżajcie tramwajem, sprzedawcy. Macie ten komfort, że tramwaj tam jeździ często i wygodnie na trasie Katowice - Bytom. Miesięczny bilet wyjdzie kilka razy taniej niż utrzymanie auta, będziecie miec jeszcze co do gęby włożyć, bo chyba kokosów nie zarabiacie. Mnie dojazd tramwajem nie pasuje, bo z Sosnowca tram tam nie jedzie. Mógłby jechać wzdłuż Roździeńskiego. Ale jak widzę te pewne siebie twarze naszych polityków, to wiem że o tramwaju mogę zapomnieć. A autem? Byłem raz. Przykro mi, do SCC drugi raz nie jadę, bo żadna przyjemność wlec się w korku i szukać tam miejsca do zaparkowania. Zróbcie porządną komunikacje miejską na szynach z innych miast tak jak z Katowic do Bytomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Przed Silesia City Center sprzedawca parkować n... IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 21:07 o proszę, ledwo wczoraj napisałam w komentarzach o problemach sprzedawców, a już mamy stosowny artykuł ;) dojeżdżać tramwajem? ciekawe czy ty chciałbyś o 22:30, po 12 godzinach pracy jechać tramwajem z 2 przesiadkami do bytomia? samochodem jest o wiele wygodniej i bezpieczniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Przed Silesia City Center sprzedawca parkować IP: *.ip.netia.com.pl 04.02.11, 09:26 >ciekawe czy ty chciałbyś o 22:30, po 12 godzinach pracy jechać tramwajem z 2 przesiadkami do bytomia? >samochodem jest o wiele wygodniej i bezpieczniej... Tram do Bytomia jedzie bezpośrednio i dość szybko - z SCC w 25 minut dojedziesz do centrum, w 40 do Karbia albo Stroszka. A czy samochodem wygodniej i bezpieczniej. Można długo polemizować. Tramem na pewno bezpieczniej, niż autem, gdzie masz 100 razy większe szanse na wypadek. Autem codziennie tracisz nerwy na chamówy na drodze. W tramwaju możesz wieczorme spokojnie poczytać albo posłuchać muzy, ale czasami można trafić na jakichś kiboli albo inne menelstwo. Jaki kraj, taki obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przed Silesia City Center sprzedawca parkować IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 10:55 Bardzo ci dziękuję, za takie bezpieczeństwo. Można jakoś w spokoju dojechać, jak sie nie trafi na bandę łysoli, co człowiekowi przez pół godziny nerwy zszarpią do reszty. Jeśli na tym sie kończy? Już mi się kilka razy zdarzyło, zrezygnować z jazdy, jak taką grupa tam zasiadała. Prymitywne zaczeplki, agresja, przepychanki i ślepy motorniczy, który w końcu ma połączenie z bazą i policją. Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidek Przed Silesia City Center sprzedawca parkować n... IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 22:33 Moi drodzy idziemy do pracy 2 dni po 12 godzin po to aby wysłuchiwać klientów o ich życiowych problemach ..., bo tylko tacy chodzą po 20 do marketu, a jak ktoś mi sunie iż pracownicy powinni parkować parę ulic dalej to sobie pomyślcie wy jako pracodawcy, nasi (klienci) jak rano parkujecie do swojej pracy i klienci z innych firm parkują na waszym miejscu, śmieją się w nos iż byli pierwsi. A tak poza tym, na dzień dzisiejszy mamy klientów okazjonalnych którzy szukają przecen i zapewnia was, iż oni nie przyjeżdżając autem a jak przyjadą to nie stękają, jest też parkin podziemny płatny (nie wiem dlaczego) który stoi pusty ?. Moim zdaniem władze marketu nie do końca pomyśleli o parkingach, najpierw parking zrobili w błocie naprzeciwko marketu pod tarasami, jak się okazało iż tam nikt nie parkuje to wycieli zieleń i puścili auta od przodu (przynajmniej ochrona ma mniej pracy ).Moi drodzy ten market robi się pomału ikoną sklepów w Katowicach, pomyślcie trochę i się okaże iż wolną chwile spędzacie w markecie, zamiast z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidek Przed Silesia City Center sprzedawca parkować n... IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 22:35 A dzięki komu ten zarząd zarabia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej ...głos zarządu ?????? IP: *.toya.net.pl 03.02.11, 22:49 Tak,tak,tak.....to zapewne wina sprzedawców,że w ostatnim czasie "ruch" w SCC spadł o 50%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Przed Silesia City Center sprzedawca parkować n... IP: *.c193.msk.pl 03.02.11, 23:03 Najwięcej samochodów pracowników stoi chyba w części podziemnej, od strony kina. Zastawione są nawet poszczególne alejki, wysepki na ich krańcach. Oczywiście auta ustawione niezgodnie z przepisami, poza wyznaczonymi miejscami parkingowymi (jedno zastawia wyjazd innym itp.). Podobno od jakiegoś czasu policja/straż miejska mogą karać za taki drogowy bandytyzm. W SCC jakoś tego nie widać. Inna sprawa, że wszyscy muszą zawsze przywieźć swoje 4 litery do centrum handlowego samochodem. Pracownik również ,,dźwiga ciężkie zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek prezes Przed Silesia City Center sprzedawca parkować n... IP: *.centertel.pl 04.02.11, 04:17 Ja juz od dawna unikam tego tandetnego drogiego marketu jakim jest SCC, nie mozna tu spokojnie zaparkowac ani szybko wyjechać z parkingu bo zarządowi tego molocha zachciało się jego powiększenia. To bydle jest juz za duże, normalny człowiek nie ma ani chęci ani siły szwędać sięcały dzień po ulicach tego marnego centrum. A koszty wynajmu sąnajwyższe na slasku, nawet nie warto tam biznesu otwierać bo czynsze zjedzą cały zysk Odpowiedz Link Zgłoś
bo.no Przed Silesia City Center sprzedawca parkować n... 04.02.11, 04:28 Mam nadzieję że dumny ze swojej głupoty zarząd SCC też parkuje 2km od swojego przerośniętego marketu, patałachy i tyle. Za rozbudowę sie zabrali bo im za mało mamony za czynsze za wynajem wpływa w d...sie poprzewracało, ten moloch już jest za duży, a parkingi i wyjazd z nich to szczyt idiotyzmu i bezmyslności. Aby zaparkowac nieraz trzeba ze 20min zmarnować. Ja już tam nie przyjadę robię zakupy gdzie indziej i taniej niż w molochu SCC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Przed Silesia City Center sprzedawca parkować IP: *.kolporter.com.pl 17.05.13, 00:42 silesia na sprzedąz, to znacyz spadek dochodów i idę na dno, zarobili kasę a teraz spadókwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgreda21 Przed Silesia City Center sprzedawca parkować n... IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 06:41 Popieram decyzję SCC o zakazie parkowania personelu na parkingu w pobliżu głównych wejść. Jestem zwykłym klientem, który omija ostatnio SCC - powód jest jeden - brak miejsc do parkowania. Personel powinien zrozumieć, że bez nas klientów sklepy ogłoszą upadłość. Proponuję by personel sprawdził jak postępują zarządy takich centrów handlowych w świecie - jest to standard - parking dla personelu jest z dala od głównych wejść - OSTATECZNIE TO MY, KLIENCI, DAJEMY ZATRUDNIENIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość SCC jak i wszelaki markety - na drzewo.... IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 11:03 Jak sieę robi taki remont, to trzeba pomyślec o tymczasowym parkingu. Można było przeznaczyć na ten cel, parking służbowy i dogadać się z miastem czy innymi wąłscicielami pobliskich gruntów, na pozwolenie na tymczasowe prkowanie. Co mi z tego, ze ustawiono "żółte kamizelki", jak otrzymuję tylko informację, że nie ma miejsca i jeżdze w kółko razem z innymi twórcami niepotrzebnego korka. To nie brak miejsca jest problemem, tylko organiazacja do d...py. Co do pracowników, to bardzo przepraszam, ale własciciele sklepów bulą niezły czynsz za wynajem i chyba miejsca parkingowe tez im sie należy, prawda, a SCC zapomniało, że najemcy, to też ich kient. Posrało im sie w głowach. Zamiast zarządzać, oni chcą panować, może koronę podrzucić? Jak chcesz poznać człowieka, to daj mu pieniądze i władzę, wtedy zobaczysz jaki jest naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
galtom Ochrona i parkingi to fikcja! 04.02.11, 11:40 SCC to podbno ma byc familijne centrum handlowe. Ja z dzieckiem tam juz nie jezdze. W przeciwienstwie do prakingow Tesco (np. w Bielsku) czy Ikei w SSC parkingi to jedna wielka dzungla a ochrona zupelnie nie jest zainteresowana tym co sie na nich dzieje - chyba, ze mozna dolozyc "koledze z pracy" z innego sklepu. Na ww. parkingach sa miejsca dla inwalidow i rodzinz dziecmi i ochrona pilnuje aby faktycznie byly pozostawione dla tych klientow. Miejsca dla inwalidow (parking podziemny) wiecznie pozajmowane przez drogie limuzyny i SUV'y bynajmniej nie inwalidow, auta parkujace jak chca i bule gdzie - byle blisko bo PAN i PANI przeciez chodzic nie beda. A ochroniarze albo bawia sie swoimi telefonami albo dlubia w nosie. Nic ich nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
szela81 Re: Ochrona i parkingi to fikcja! 04.02.11, 12:26 pracowałem w silesii, w m1 jest jeszcze gorzej ale fakt ze pieprzeni ochroniarze ktorzy nie umieja zareagowac kiedy sie cos dzieje potrafia sledzic kamera pracownika, wydrukowac zdejcia i daj jako dowod a jak mi zlodziej uciekl z telefonem ze sklepu to "zadna kamera go nie zarejestrowala" WTF Odpowiedz Link Zgłoś