Dodaj do ulubionych

rydzyk skazany

IP: *.152.149.247.dsl.dynamic.eranet.pl 11.02.11, 17:38
rydzyk skazany na grzywnę za nielegalną zbiórkę pieniędzy .
B.dobrze ,że ktoś patrzy na ręce temu pożal się boże księżulkowi ,wyciągajającym kasę
od pozbawionych świadomości ,po praniu mózgów ,moherów .
Obserwuj wątek
    • tolo1 Re: rydzyk skazany 11.02.11, 17:47
      I bardzo dobrze się stało. Choć kwota jaką musi zapłacić to dla tego skazanego jak splunąć.
      • Gość: niepis Re: rydzyk skazany IP: *.152.149.247.dsl.dynamic.eranet.pl 11.02.11, 18:13
        no niestety ,tolo ,ale i tak to pocieszające - rydzol tak czy inaczej -SKAZANY :)
        Złodziei i naciągaczy powinno się karać .
        • Gość: rozgrzeszenie Re: rydzyk skazany IP: *.c201.msk.pl 11.02.11, 19:11
          Ciekawe, czy Bóg mu wybaczy? Bo mohairy już mu wybaczyły, że dał się złapać.
          • Gość: Radio Maryja -nie Re: rydzyk skazany IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 19:43
            A ile świadectw udziałowych nazbierał. Pamiętam jak agitował: Jeżeli ktoś w domu leży przykuty do łóżka a ma ochotę na ratowanie stoczni oddać swoje świadectwo udziałowe to my przyjedziemy i odbierzemy. No i jeżdził i grabił staruszków. Obrzydlistwo.
            • Gość: rozgrzeszenie Re: rydzyk skazany IP: *.c201.msk.pl 11.02.11, 21:53
              Radio Maryja -nie napisał(a): No i jeżdził i grabił staruszków. > Obrzydlistwo. Grabił bogatych staruchów i rozdawał biednym, niczym Janosik.
        • tolo1 Re: rydzyk skazany 12.02.11, 07:39
          Jedno trzeba Rydzykowi przyznać. Kase robić potrafi. Mało kto się dorobił takich kokosów jak on.
          • Gość: ;)))) Re: rydzyk skazany IP: *.c201.msk.pl 12.02.11, 07:54
            Pewnie to zemsta PO, żeby PiS nie mógł z niego zrobić ministra finansów. No bo jak kryminaliście powierzyć taką funkcję w administracji państwowej.
            • tolo1 Re: rydzyk skazany 12.02.11, 09:47
              Gdyby Rydzyk był ministrem finansów to ciekawe jak by nasz krajowy budżet wygląda?
              • Gość: ;))) Re: rydzyk skazany IP: *.c201.msk.pl 12.02.11, 14:42
                Tak jak teraz tylko gorzej. Za to Watykańczykom jakby się powodziło!
                • tolo1 Re: rydzyk skazany 13.02.11, 07:30
                  Kązdy chce przetrwać w biznesie. Nawet Watykańczycy.
                  • Gość: ;))) Re: rydzyk skazany IP: *.c201.msk.pl 13.02.11, 09:36
                    Ktoś kto chce przetrwać na ogół zaczyna oszczędzać. Jakoś tego nie widzę!
                    • tolo1 Re: rydzyk skazany 14.02.11, 17:30
                      Żeby zarobić to trzeba inwestować. A lepiej się inwestuje jak się jest znaną osobą. W tym wypadku nie trzeba specjalnie oszczędzać.
    • Gość: gość taki wątek mógł się tylko ukazać IP: 74.118.192.* 11.02.11, 22:03
      na forum katowickim GW.
      • Gość: symbolicznakara Czy tylko GW? IP: *.c201.msk.pl 12.02.11, 07:49
        Jest więcej mediów, które na słowo RYDZYK e.pardon.pl/pa568/e00546ea0017cb0b4d555ba4 przestały dostawać sraczki
        wiadomosci.onet.pl/kraj/o-rydzyk-skazany-przez-sad,1,4171945,wiadomosc.html
        zygmuntbialas.salon24.pl/277788,ojciec-rydzyk-skazany-przez-sad
        www.polskatimes.pl/tag/rydzyk-skazany.html?cookie=1
        itd, itd

• Gość: silesius_zagłębiow Re: taki wątek mógł się tylko ukazać IP: *.static.sitel.net.pl 12.02.11, 09:24
        Gość: gość 11.02.11, 22:19 o Stalinie i Hitlerze napisał:
        ...<bandzior ,to ktoś ,kto dokonuje napadu aby zdobyć pieniądze lub jakieś inne dobra materialne.
        Oni mordowali niewinnych ludzi . ..>*******************
        Nic dodać, nic ująć, akurat pasuje do mentalności dr Zbieracza (ksywka hiena) świadectw udziałowych upadającego ołtarza demokracji styropianowej
        • Gość: Radio Maryja -nie Re: taki wątek mógł się tylko ukazać IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 09:48
          I nigdy z tych zagrabionych świadectw udziałowych, które masowo oddawali naiwni Polacy Rydzyk się nigdy nie rozliczył. To tylko w polskim prawodawstwie możliwe jest by "duży złodziej jezdził karetą a mały siedział za kratkami "/to Krasicki/
          • Gość: gość Re: taki wątek mógł się tylko ukazać IP: 74.118.192.* 12.02.11, 10:09
            Jeszcze raz powtarzam ,że tylko ciemnota a ta występuje na forum katowickim GW może tak pisać o ojcu dr Tadeuszu Rydzyku . Radio Maryja to to co dostaliśmy najlepszego od Boga na te trudne czasy .Należy słuchać tego radia a potem dopiero dyskutować .
            • Gość: Egon Re: taki wątek mógł się tylko ukazać IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.11, 10:13
              trudne czasy ma twoj mozg
              • Gość: gość Re: taki wątek mógł się tylko ukazać IP: 74.118.192.* 12.02.11, 10:16
                Dla twojego ciemnego mózgu nastały teraz łatwe czasy ,tak to sie zgadza co powiedzialeś .
            • Gość: silesius_zagłebiow Re: taki wątek mógł się tylko ukazać IP: *.static.sitel.net.pl 12.02.11, 10:17
              gościu... widać z autopsji znasz skuteczność oświecania ciemnoty metodami dra od radia z ryjem, skoro ordynujesz bliźnim . Gratulacje , i bądź uzdrowiony, na wieki.
            • Gość: gil Miej oczy szeroko otwarte na POlskę i Świat. IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 12:18
              Gość ma 100 % rację w tym co pisze : " Należy słuchać tego radia, a potem dopiero dyskutować "
              Od siebie dodam: słuchać wybiórczo, eliminować częstą głupotę ale tylko nawiedzonych moherów, wyciągać zdrowe wnioski z wiadomości przekazywanych przez Radio, jakie to wiadomości radia tzw. PO linii z uwagi na prawo zachowania gatunku - bytu, nigdy nie wyemitują. Ich cel bowiem to ogłupianie społeczeństwa i straszenie opozycją w której żyją i Twoi Bliscy spogladający z otwartym rozumem i lękiem na PO-garszającą się rzeczywistość w POlsce i Świecie.
              Czuwajmy, bo licho nie śpi, a wybory parlamentarne coraz bliżej.
              • Gość: Szeherezada Re: Miej oczy szeroko otwarte na POlskę i Świat. IP: *.c201.msk.pl 12.02.11, 13:31
                Gilu, ile lat spędziłeś z uchem przy głośniku radiomaryjnym, że doszedłeś do takich błyskotliwych konkluzji? Może więc spisałbyś encykliki o.dyrektora i wydał je na wzór "Baśni 1001 nocy". Zbyt masz zagwarantowany wszak 20% ludzi popiera PiS.
                • Gość: gil Re: Miej oczy szeroko otwarte na POlskę i Świat. IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 18:38
                  Szecherezada. Dzięki za POradę ekonomiczną. Myślę,że jak do tych 20 % popierających PiS dodasz 5 milionów moherowców oraz 50 % PeOwców i SLD-owców spędzających dni z uchem przy rydzykowym głośniku i telewizji Trwam, to interes byłby godny ry-/d/-zyka.
                  PS. Mnie możesz skreślić z listy słuchających Rydzyka. Wolę z radością i niekłamanym POdziwem słuchać " rerującą sektę "wilczych oczu" zachwalającą Kraj jako zieloną wyspę, bez 800 miliardowego długu, obniżającą POdatki, uzdrawiającą służbę zdrowia, obniżającą koszty życia i usług dnia POwszechniego w tym dla mało zamożnych, likwidującą bezrobocie i bezdomniość i POzwalającą Pielgrzymom lądować na "właściwym kursie i ścieżce" nawet w lasku brzózkowym w odległości 130 metrów od lotniska smoleńskiego bez ich uśmiercania.
                  PS. Moja encyklika miałaby tytuł : "Baśń 2010 POlaków".
              • Gość: silesius_zagłębiow Re: Miej oczy szeroko otwarte na POlskę i Świat. IP: *.static.sitel.net.pl 12.02.11, 14:29
                gilo_hajotku, tyś przez radio_z-ryjem nawrócon już, jako umęczony przez brzozę śmiertelnik na wieki wieków i ament! A my nieszczęśnicy ?...to przed nami ta nowenna , i ...topola też.
              • Gość: Wołodia Coś dla gila!!!!!! IP: *.c201.msk.pl 12.02.11, 14:46
                Kliknij i się wyluzuj www.google.ru/intl/ru/landing/transsib/en.html
                • Gość: Wołodia Coś dla gościa zwanego obcy IP: *.c201.msk.pl 12.02.11, 14:50
                  Ty też kliknij www.google.ru/intl/ru/landing/transsib/en.html i nie zapomnij włączyć głośników.
    • Gość: harc mistrz =----> Oj'dyra Rydzyka mamy! Rydzyk skazany!!!... :-)))) IP: *.1000lecie.pl 13.02.11, 12:27
      A to się lewactwo wszelakie cieszy... ;-))))))))))))))))))))))) Oj, jak się cieszy!!!
      Skazaniec-pomazaniec musi wybulić śmieszne 3, 5 tysiąca i mieć przylepioną poprawną politycznie etykietkę...
      PRZESTĘPCY TUDZIEŻ KRYMINALISTY.
      Świeckie prawo go dopadło!

Tyle, że On sobie z tego nic nie robi, bo to twardy gość (choć w sukience duchownego) i dalej mawia: - ALLELUJA I DO PRZODU...!!!
      Założył najpopularniejsze w Polsce i na kontynencie euro-azjatyckim (od Lizbony aż do Władywostoku) RADIO - "Radio Maryja", które zastępuje spragnionym inności RWE (Radio Wolna Europa); założył niezależną od "political correctnes" gazetę "Nasz Dziennik"; telewizję satelitarną "TRWAM"; założył wyższą uczelnię medialną i wiele innych rzeczy jeszcze...

I co?! Myślicie, lewackie naiwniaki, że taki wyrok sądowy może mu coś zaszkodzić?! ;-)
      Niezbadane są, albowiem, Wyroki Boskie, ale co WY, ateiści i abnegaci, CO WY O TYM WIEDZIEĆ MOŻECIE???
      (hkp)
      ...
      DLA WAS TO TYLKO... mały grzybek rydzyk, A DLA INNYCH TO JEST... TWARDY I ZDROWY JAK RYDZ DYREKTOR RM o. RYDZYK!!!
      PS:
      Szarpcie dalej nogawki spod sutanny spodni.
      Tylko prawdziwi i mężni są ich nosić godni...
      www.youtube.com/watch?v=E0Yx-8zBPxw
      • Gość: grzybiarz Re: Oj'dyra Rydzyka mamy! Rydzyk skazany!!!... :- IP: *.c201.msk.pl 13.02.11, 13:12
        Na razie władza sądownicza pokazała mu, że będzie odpowiadał nie tylko przed bogiem i historią. Poza tym znając jego pazerność można założyć, że już wkrótce beknie za podobne przestępstwo a wtedy będzie to już recydywa. Sąd skazując przestępcę daje przykład innym organom, że jest on zwykłym śmiertelnikiem. Może teraz przebudzą się z letargu urząd i izba skarbowa w Toruniu. Może nabiorą również odwagi wszystkie jego ofiary pokrzywdzone finansowo w przeszłości?
      • Gość: niepis Re: Rydzyk skazany!!!... :- IP: *.152.158.98.dsl.dynamic.eranet.pl 13.02.11, 14:06
        Arcydupku ,ponownie ukazujesz swą małość :(
        Rydzol został SKAZANY i to wystarczy ! na moherach zbił taki majątek /na dupku harcku też/,
        że żadna kara finansowa dla tego złodzieja nie będzie dotkliwa .
        I z tego się harcydupku cieszysz ? Gratulacje moherku :(
        jesteś gó..o wartym starym moherkiem ,oczadzonym maryjowcem i czytelnikiem
        największego szmatławca -naszego dziennika
      • Gość: ojDana Re: Oj'dyra Rydzyka mamy! Rydzyk skazany!!!... :- IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 10:32
        a to żeś HKP kazanie niedzielne wygłosił, i powiem za chińskim myśliciulem
        * Kto raz wsiadł na tygrysa, nie może już z niego zsiąść.
        powiem ,że minąłeś się z powołaniem.
        Powinieneś tym safandułom niedzielnym kazania pisać to i byłoby pełno w kościole i trafno bo jak ich słuchałam i tu i tam to ....
        No cóż, Ci co mieli coś do powiedzenia to odeszli np JP2,,Zyciński,Popiełuszko,Jankowski..i Tischner ten od 'gownoprawdy' i od tego tukej
        Wiele w życiu musimy. Ale nie musimy czynić zła. A jeśli jakaś siła, jakiś strach, zmusza nas do czynienia zła, to nie zmusi nas do tego, byśmy tego zła chcieli. Tym bardziej nie zmusi nas do tego, abyśmy trwali w tym chceniu. W każdej chwili możemy wznieść się ponad siebie i zacząć wszystko od nowa.
        Jeszcze paru Twardowskich (jeden po mieczu od męża ciotki Hanki mojej co to ze mną po kądzieli jest ale już oba dwa z tamtej strony)
        no a bliżej to był u nas taki ksiądz Marek, ale też Go nie ma no to przestałam tam chodzić bo
        gadają jakby im gil po katastrofie pisał.
        Tak to nie zostałeś trybunem ani kaźnodzieją ani ja nie zostałam dewotą ani tą po łacinie coś pisał wyżej - a szkoda bo moher i tak i siak nam przypasowuje pospólstwo niedouczone.
        a
        weracając na plac nasz zabaw
        to powiem po chińsq
        Kto się nie zląkł fali wielkiej rzeki, niech się nie obawia spokojnych wód kanału.

a w/g Tischnera

Wiara w fatum sprowadza na ziemię fatum. A wiara w wolność sprowadza na ziemię wolność.

www.youtube.com/watch?v=7shjE8x-6XE

• Gość: gość Re: wykroczenie matołu niepisie a nie przestępstwo IP: *.ptrhosting.com 13.02.11, 14:20
      to na co skazał sąd Ojca dr T.Rydzyka to grzywna a więc uznal ,że to było wykroczenie a nie żadne przestępstwo .I będzie oczywiście odwołanie.
      Najlepiej ,żeby najgorsze chamidło na tym forum czyli niepis nie zabierał głosu
      • Gość: niepis Re:przestępca IP: *.152.158.98.dsl.dynamic.eranet.pl 13.02.11, 17:49
        złodziej to złodziej durna obcy a rydzol to ani ojciec ,ani dr.-to zwykły naciągacz
        • Gość: gość niepis to admin IP: *.impulseserve.com 13.02.11, 17:58
          czemu tchórzu podpisujesz sie niepis ,skoro jesteś tu adminem na tym forum .
          Może jakiś rydzol którego ty tchórzu adminie znasz to naciągacz,ale dr Tadeusz Rydzyk to Ojciec i twórca Radia Maryja , telewizji Trwam i wielu innych pożytecznych rzeczy na te nasze trudne czasy .Zapamiętaj gnido adminie .
          • Gość: niepis Re: niepis to admin IP: *.152.158.98.dsl.dynamic.eranet.pl 13.02.11, 18:12
            głupia ,chora kobieto ,weź się opanuj i nie obrażaj Admina ,a tadek rydzyk
            to naciągacz i teraz nareszcie prawomocnie -osoba skazana za naciągactwo :)) Przyjmij to głupi moherku do wiadomości .Rydzol to samo zło .
            • Gość: gość Re: niepis to admin IP: *.impulseserve.com 13.02.11, 18:19
              skoro admin to ty ,to najpierw nie obrażaj mnie i nie przyczepiaj się do mnie jak gnida .Myślisz ,że gdybyś nie był adminem mógłbyś tu wystepować na tym forum i przynosić wstyd,dawno admin by cie skreślił raz na zawsze ,ale trudno skreslić samego siebie adminie gnido i niepisie .
              • Gość: gil Re: niepis to admin IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 21:48
                Gość. Twoja racja i basta.
                Tacy " niepisy" to gorsze jak PO-łamane gebisy.
                Czuwajmy, bo licho nie śpi , a wybory coraz bliżej i oni to czują....i dobrze.
      • Gość: amnezja? gość napisał(a): > IP: *.c201.msk.pl 14.02.11, 08:42
        to na co skazał sąd Ojca dr T.Rydzyka to grzywna a więc uznal ,że to było wykroczenie a nie żadne przestępstwo .I będzie oczywiście odwołanie.
        A za to zostanie pociągnięty do odpowiedzialności karnej? www.wprost.pl/ar/109812/O-Rydzyk-o-prezydentowej-czarownica-ktora-powinna-sie-poddac-eutanazji/?O=109812&K=1&KI=2866
        • Gość: gość Re: esbecja ? IP: *.impulseserve.com 14.02.11, 09:07
          wolność słowa gwarantuje konstytucja .A może pismo Lisa będzie zastepowało teraz komunistyczno-żydowskich prokuratorów i sędziów ,którzy skazywali na śmierć bez prawa do obrony najlepszych Synów i Córki narodu polskiego .Dzisiejszym Szechterom marzą sie stalinowskie czasy ?
          IPN do likwidacji .Lis wystarczy do tropienia "polskich bandytów"
          • Gość: Sunday guests to by było na tyle IP: *.c201.msk.pl 14.02.11, 10:58
            forum.gazeta.pl/forum/w,59,122057941,122142044,Re_esbecja_.html
          • Gość: sb Re: esbecja ? IP: *.c201.msk.pl 14.02.11, 11:13
            www.youtube.com/watch?v=zVPWCVsCHic&feature=fvw
            • Gość: harc mistrz =----> Re: esbecja ? IP: *.1000lecie.pl 20.02.11, 02:45
              Nie działa mi dekoder Telewizji Trwam!!!

Już dwa tygodnie jestem odcięta...
              Już dwa tygodnie nie mam sygnału!!!
              Jest tylko radio, a idą święta...

Dobre i mocne.
              A już myślałem, że te amerykańskie Amisze są takie... spokojne i cierpliwe.
              ;-)))))))

Stanąłem nieoczekiwanie w obronie Ojca Dyrektora RM ks. Tadeusza Rydzyka, bo nie cierpię NA WILKI POLOWANIA, Z NAGONKĄ I JESZCZE I TYMI KOLOROWYMI SZMATKAMI DOOKOŁA.

Bywało, że sam na własnej "wilczej" skórze czegoś takiego doświadczałem, ciągany bezustannie po sądach, prokuratorach, kolegiach etc. etc...
              W jednym z CO'MIESIĘCZNYCH POEMATÓW nawet (na gorąco) pisałem:

Ale ja, jako szary obywatel, cnót obywatelskich będąc wzorem /
              W jednym tylko roku aż 3-krotnie stawałem przed Prokuratorem

(...i aż 6 razy przed Kolegium Orzekającym) Tak było...

Albowiem, takie jest życie wolnego i ceniącego sobie niezależność człowieka.
              (HKP)
              www.youtube.com/watch?v=wsjB95KJeBQ
              PS:
              Aha, jeszcze ciekawostka.
              Chyba jako jeden z ostatnich, wykupiłem powszechne świadectwa udziałowe NFI (Narodowych Funduszy Inwestycyjnych). W nieistniejącym już banku w Katowicach, po dawnej restauracji "Silesia". Z pewną odrazą je "za grosze" wykupywałem, bo traktowałem to jako... rodzaj ogólnego uczestniczenia w "targowicy" i rozgrabianiu polskiego majątku narodowego.
              Leżały one u mnie długo, leżały sobie... choć prawie wszyscy odsprzedawali je gdzieś z jakimś zyskiem. Nie wiedziałem, co z nimi zrobić. W końcu pozbyłem się ich, przekazując te papiery NFI "za darmo" na akcję, jak wyżej opisana. A co mi tam TAKI GEST...

• Gość: niepis Re: esbecja ? IP: *.152.149.121.dsl.dynamic.eranet.pl 20.02.11, 10:20
                jesli tak często meldujesz się harcek przed prokuratorem ,znaczy żeś
                przestępca . Porządni ludzie nie mają zatargów z prawem ,a ty- jak
                się chwalisz- nader często.Jak już cię zamkną , daj znać to ci się jakąś
                paczkę podrzuci z babskimi likierkami ;)
                • Gość: harc mistrz =----C Re: esbecja ? IP: *.1000lecie.pl 20.02.11, 11:51
                  Od tych Twoich "likierków" jajecznych, zatrutych "sympatycznym atramentem", to bym jak nic, "Nie.pis'ie"... bolesnej sraczki wyniszczającej organizm dostał. I to na pewno takiej super - intensywnej drzryzgi... PO'prawnej Po'litycznie oraz dwubarwnej: żółto-niebieskiej - jak te nieszczęsne siedzenia SŚ.
                  ;-)))))))))))))))))))))))))
                  (HKP)
                  ...
                  Wolę więc... białą "siwuchę" z sokiem wiśniowym lub porzeczkowym:
                  www.youtube.com/watch?v=rcEaeEfkYqk&feature=related
                  - Brdiang!!! Nacht drang...
              • Gość: temida harc mistrz =----> napisał(a) IP: *.c201.msk.pl 20.02.11, 11:24
                Ale ja, jako szary obywatel, cnót obywatelskich będąc wzorem / W jednym tylko roku aż 3-krotnie stawałem przed Prokuratorem (...i aż 6 razy przed Kolegium Orzekającym) Tak było... Albowiem, takie jest życie wolnego i ceniącego sobie niezależność człowieka. Częściej bywa to jednak przejawem pieniactwa i negowania prawd oczywistych.
                • Gość: gość Re: harc mistrz =----> napisał(a) IP: *.vectro.com 20.02.11, 11:34
                  Również ja jako szary obywatel siedzę już piaty rok na ławie oskarżonych .Posadzona jestem przez ludzi ,którzy nie tylko mnie oszukali ale i napadli i zgodzili sie być pożytecznymi dla mafii społdzielczej .
                  • Gość: niepis Re: harc mistrz =----> napisał(a) IP: *.152.149.121.dsl.dynamic.eranet.pl 20.02.11, 11:41
                    A na tej ławie oskarżonych siedzisz w kaftaniku ,czy może pozwalaja ci go na
                    chwilkę zdjąć ? serio pytam.
                • Gość: harc mistrz =----> Re: harc mistrz =----> napisał(a) IP: *.1000lecie.pl 20.02.11, 13:00
                  NIE, z przewiązanymi oczyma Temido, to było za skuteczną obronę tzw. DOBRA WSPÓLNEGO, przed rozgrabianiem go w okresie wczesnej transformacji i gwałtownego, PO HAŚLE IDEOWYM SEKRETARZA M. WILCZKA: "Bogaćcie się kto może!"... sięgania różnych cwaniaków PO PIENIĄDZE, leżące jakby w ich mniemaniu... na ulicy.

Bylem tylko przewodniczącym niezależnego, oddolnie powołanego stowarzyszenia - będącego postrachem korumpującej się haniebnie biurokracji & administracji - uznanego 2-krotnie za najskuteczniejszą organizację obywatelską w Polsce. (!)

Donosy w 3 różnych sprawach do Prokuratury były sfingowane i bezpodstawne, a uwikłanie przez prawie rok w stawanie przed KO (Kolegium Orzekającym), miało za cel zastraszenie i odciągnięcie od meritum wielu ważniejszych spraw niż np.... wykroczenie o "zaśmiecanie miasta plakatami" (ca' 20 szt formatu A-3) i "niszczenie (klejem) mienia społecznego". (sic!

W prokuraturach skończyło się tylko po jednych krótkich przesłuchaniach (betka), natomiast na Kolegia Orzekające, które koniecznie chciały zrobić ze mnie... "przestępcę", musiałem łazić aż 6-krotnie i to w asyście wynajętego adwokata, zainteresowanych tym dziennikarzy, a nawet przedstawicieli biur poselskich... stających w mojej obronie.
                  Tak było, Temido...
                  (HKP)
                  ...
                  DLATEGO DOBRZE ZNAM ŻYCIE I MAM BOGATE... DOŚWIADCZENIE PRAWNICZE!!!
                  ;-)))))))))))))))))))))))
                  • Gość: niepis Re: harc mistrz =----> napisał(a) IP: *.152.149.121.dsl.dynamic.eranet.pl 20.02.11, 13:39
                    kazdy przestępca ZAWSZE twierdzi ,że jest niewinny :)
                    • Gość: harc mistrz & HKP Re: harc mistrz =----> napisał(a) IP: *.1000lecie.pl 20.02.11, 13:59
                      Wybaczam ci, "Nie.pis'ie", to co przed chwilą napisałeś, bo głupiś jest jak... b u t !!!
                      Z lewej nogi...
                      • Gość: gil Re: harc mistrz =----> napisał(a) IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 14:28
                        Żle Harcmistrzu robisz . Musisz tak czynić, jak głosi Stary Testament. "Niepis" daje ci w gębę, to oddaj mu podwójnie i kopnij dodatkowo w dupsko. Wtedy cię doceni, bo taka jego religia.
                        Na odchodne olej go cieplym moczem i PO-czekaj...... coby tu jeszcze ..." nicponiowi "......???
                        Dobrej , błogosławionej Nierdzieli...
                        • Gość: niepis Re: harc mistrz =----> napisał(a) IP: *.152.149.121.dsl.dynamic.eranet.pl 20.02.11, 16:07
                          To ja ci też gilek z typowym katolickim -oddaj podwójnie i
                          kopnij w dupsko olane moczem ,życzę dobrej ,błogosławionej nierdzieli :)
                          Rany ,ale osioł ! :) !!
                          • Gość: gil wyłącznie do ' niepisa"... IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 16:39
                            Do was " niepisie" PO wszystkich obrażliwych i nienawistnych komentarzach , PO-wieliłbym słowa Naczelnika Józefa Piłsudzkiego " Naród dobry, tylko ludzie ch.je ".
                            Szalom " nie-pisie ", jak cię razi błogosławiona nierdziela.
                            • Gość: niepis Re: do trolla muchokota-hohoła-gila itd,itp :).. IP: *.152.149.121.dsl.dynamic.eranet.pl 20.02.11, 16:48
                              Błogosławiona Nierdziela :) Ale odjazd !!
                              • Gość: gil Re: do trolla muchokota-hohoła-gila itd,itp :).. IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 20:17
                                TW " niepis" zna wszystkie chwyty i nicki.
                                Może to PO=zostałość PO słusznie minionych, dla niektórych miernych, ale wiernych też dobrych czasów......
                                Dziś zaś brylują w PO-lityce i na Forum.
                                szkodu godu !!!. Żenada !!!.
                                • Gość: niepis Re: do trolla muchokota-hohoła-gila itd,itp :).. IP: *.152.149.121.dsl.dynamic.eranet.pl 20.02.11, 20:56
                                  no fakt ,pączku ,żenada :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka