Gość: rude IP: *.czeladz.vectranet.pl 27.02.11, 20:16 ładne mam majtki, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odjechałem..... Odjazdy wróciły do Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 20:24 stare czasy sie przypomniały, dziękuję za piwko - super pomysł, ale parking to Pan ajent mógł sobie podarować za 20 zł , żeby mu się w gó...o przemieniły. Kolejka do browaru - 7 minut stania, jak za starych dobrych czasów. Obsługa - fajne usmiechnięte i żartujące z klientami laski. Od razu wypijałem po 6 bronków - z pragnienia i niechęci stania w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew-weteran Re: Odjazdy wróciły do Spodka IP: *.bimsplus.com.pl 28.02.11, 07:28 z nadzieją jechałem na re-odjazdy i się nie zawiodłem, publika nie zawiodła-sporo osób którzy tak jak ja pamiętaja koncerty z lat 90-tych cieszę się że wróci mała scena, czego mi brakowało a dziewczyny takie piekne są...do zobaczenia za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R+ Odjazdy wróciły do Spodka IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 10:43 Powinno być Rammstein nie Ramstein... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqro Re: Odjazdy wróciły do Spodka IP: 157.158.58.* 28.02.11, 10:54 Nie byłem. Jak zobaczyłem ten conieco komercyjny skład zespołów to mi się odechciało. Dla mnie odjazdy to jednak głównie zespoły niezależne takie jak Armia, Proletaryat, Chumbawamba (to oni wtedy byli gwiazdą, nie Rammstein), Kobranocka. A jak przeczytałem że grają Comicy to mi sie odechciało Odpowiedz Link Zgłoś
sgv zajebisty marketing :) 28.02.11, 11:40 teraz sie dowiedziałem, że w ogóle Odjazdy wróciły :D A mieszkam "za płotem" - w Chorzowie :D Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: zajebisty marketing :) IP: *.wislaNET.pl 28.02.11, 11:43 kiedys byl wielki bilbord na spodku,teraz jest mrugajacy telewizor masz odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me fotorelacja IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 11:17 szkoda, że fotoreporter był tylko na Myslowitz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoLKA Odjazdy wróciły do Spodka IP: 83.0.12.* 04.03.11, 12:45 Nie wiem kto orgaizował tegoroczny koncert ale wybór zespołów na powrót Odjazdów po latach był beznadziejny!!! Powinni zaprosić zespoły które grały kiedyś na Odjazdach- KULT, T.LOVE, HEY, PROLETARYAT- i w ogóele cały jeszcze dobry polski rock- Jedyny plus tegorocznych Odjzdów to Myslovitz- ale penie jakiś młody człowiek chciał sie wykazać. Szkoda tylko ,że nie przestudiował historii ROCKA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś