Dodaj do ulubionych

A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla prezesa?

IP: 89.25.151.* 03.04.11, 14:40
Za robienie z nas Niemców i szczucie przeciw nam całej Polski. Ja bym też poszedł dalej i rozważył delegalizację PiS.
Obserwuj wątek
    • Gość: be Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 14:52
      Jak ktoś gupi to przeinacza wszystko na swój sposób-tak, jak jest wygodniej.
      Kaczyński ma racje najwiecej Niiemców i ludzi z korzeniami niemieckimi żyje na Śląsku. To gł. te osoby chcą autonomii, nie prawdziwi Ślazacy.
      Ja jestem Ślązakiem od pokoleń i jakoś nie czuje się obrazona!
      • Gość: analityk Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: 89.25.151.* 03.04.11, 15:01
        Poczujesz temat, jak pojedziesz w Polskę na wakacje. Elektorat PiS już wie, każdy Ślązak mocno śmierdzi wredną niemiecką agenturą, najlepiej od razu dać kopa w tyłek.
      • Gość: RasoWiec Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.play-internet.pl 03.04.11, 15:02
        re: be... ty się weź i wyłunac... i nie mieszaj obojnactwa z narodowością, jak jeden facet , co to alikiem najpierw tyłek a potem gębę wyciera, też ...ponoć ..< łobojnak >, jednojajowy.
        • Gość: Hann-a Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.centertel.pl 03.04.11, 15:25
          oszuk rządzi w Katowicach dzięki PiS owi i wy chcecie zakazać tutaj wjazdu Kaczyńskiemu. pogiełło was
          • Gość: analityk Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: 89.25.151.* 03.04.11, 15:32
            To ma być zakaz na cały Śląsk. Oszukowi nic do tego.
            • Gość: gil Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 15:55
              To jak to w końcu jest , żyjemy na naszym ŚLĄSKU w "niemcach", czy w Rzeczypospolitej POlskiej ?
              To , że Śląsk przynależał w zależności od POgody to do tego , to owego, świadczy tylko o nieszczęściu jego obywateli. Teraz Śląsk to Polska , a tym którym tańszy o POłowę cukier w niemcach niż cukier w POlsce, jest drogowskazem ku przyszłości....droga wolna. Nie trzeba nawet paszportu. Trzeba tylko mieć mnóstwo euro i brak patriotyzmu.
              PS. A i tak unia europejska nas POłączy na jakiś czas.
              • Gość: petrus Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 20:10
                Jo wiem co byś chcioł "Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuehrer" - tak jest na Białorusi więc bier ta pisuarowa zgraja z prezesikiem i bydziecie mieli raj czysty narodowo.
                • Gość: WERA Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 20:41
                  petrus czy Peter? Wydaje mi się, ze to drugie. Pakuj więc walizy i won na zachód do faterlandu razem z niepisami.Miarkuj w swoich wypowiedziach, bo zzieleniejesz ze złości!
            • Gość: gość. Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: 64.18.130.* 03.04.11, 16:06
              W pierwszym zdaniu założonego wątku pisze analityk tak : a może by tak zakaz wjazdu .
              Rozzuchwalony w swoim trzecim wątku pisze analityk :,że to ma już być zakaz wjazdu na cały śląsk .A ja proponuje abyś wlaścicielu Sląska kupił giwere i czekał na Kaczyńskiego może ci sie uda ,tak jak temu w Łodzi i zostaniesz śląskim bohaterem .Tu takich cenią co opluwają Kaczynskich a tobie to nawet POmnik by wystawili .
      • artjomka Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze 03.04.11, 19:19
        Gość portalu: be napisał(a):
        .......najwiecej Niiemców i ludzi z korzeniami niemieckimi żyje na
        > Śląsku. To gł. te osoby chcą autonomii, nie prawdziwi Ślazacy.....

To ze nie jestes za bardzo rozgarniety, tryska z kazdego twojego postu spod...chello, niezaleznie od twojego pseudonimu okupacyjnego.
        Ale tym razem pokazales swoj typowo polski debilizm!
        Jak juz nie umiesz sam czytac, to niech ci twoi medalikowi protoplasci powiedza, gdzie to przyjechali w 1945 zza ich Buga! I gdzie ten "polski" Slosk lezal przez pareset lat!
        Albo wam sie to polskie "umacnianie polskosci na odwiecznie niepolskim "Oberschlesien" nie udalo, albo ksiadz dobrodziej cie zle uczyl historii okupowanego przez was Polakow Slaska.
        Pyrsk!
        • Gość: Be artjomka IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 21:56
          Jak już masz zamiar pisać, to pisz poprwanie, bo gramatyka w traignym wykonaniu.
          Nie pochodze ze wsi, wiec ksiądz nie uczył mnie historii:)
          Moja droga-Twoja wiedza historyczna jest skrajnie uboga.
          Piszesz: ,, I gdzie ten "polski" Slosk lezal pr
          > zez pareset lat!" . Wiec odpowiadam-:,,pr
          > zez pareset lat!" Polska znikneła z mapy i była pod zaborami, więc argumentacja Twoja jest ewidentnym przejawem braku wiedzy:)
          Bowiem nie ma takiego rejonu w Polsce, ktory na kilkaset lat nie znika z mapy Polskiej:)
          Cieniutki argument.
          Natomiast niezaprzeczalnym faktem jest to, ze Śląsk był jednym z pierwszych i podstawowych rejonow, ktore kaształtowaly powstanie Panstwa Polskiego.
          Dodatkowo pragne nadmienic( bo jak sądze-tego tez nie wiesz) Śląsk to nie tylko Katowice, ale i Opole czy Wrocław:)
          Następnym razem kiedy bedziesz chciała znów ,,zabłysnąć" dokształć się choć w podstawach, bo żałosne są te Twoje wypociny.
          • artjomka Re: artjomka 04.04.11, 12:25
            Gość portalu: Be napisał(a):

> Jak już masz zamiar pisać, to pisz poprwanie, bo gramatyka w traignym wykonaniu
            > .
            > Nie pochodze ze wsi, wiec ksiądz nie uczył mnie historii:)
            > Moja droga-Twoja wiedza historyczna jest skrajnie uboga.

Widzisz dziecinko - my roznimy sie diametralnie. Ty jestes Polakiem, wiec znajomosc twej historii i jezyka jest twoim zasranym obowiazkiem wobec ojczyzny.
            Ja jestem Slazakiem, z ktorego - mimo prob - chciano zrobic "Polaka malego" (na szczescie sie to polskim okupantom Gornego Slaska nie udalo). A ze umie jezyk polski - to koniecznosc zwiazana z faktem ze musialem sie porozumiewac z moja polska zona.
            A ze znajomosci historii mojej Ojczyzny - to zyje. Moze i bym cie przykryl czapka, gdyby chodzilo o moja znajomosc historii twojego kraju!
            Ale to nie konski targ w Wolce Dolnej - a ty nie jestes partnerem do konstruktywnej dyskusji.

Powrzucaj na mnie pare k..., to bedziesz - jak to Polak - gora. No i pokaz twa polska kulture!
            Pyrsk!
            • Gość: be Re: artjomka IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 21:49
              Ślazakiem Niemieckim, to widać, słychać i czuć na odległość!
              Wermacht cudownie ukształtował Twoje korzenie:)
              Ja jestem Ślązakiem Polskim. Faktycznie różnica jest diametralna.
              A tak na marginesie... hehe podawać się za Ślazaka a nie znac genezy gwary śląskiej-straszne!
              Popytaj jezykoznawców jak brzmiało Język Polski tuz na początku i zapytaj na jakie głoski Pierwsi Polacy akcentowali to dowiesz sie, ze dokladnie na te same co w gwarze Śląskiej.
              • Gość: olo Re: artjomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 19:52
                Wermacht cudownie ukształtował Twoje korzenie:) < skoncz czleku pieprzyc!!! twoi przodkowie powiedzieli Niemcom" My som Slonzoki Polskie i nie idymy do wermachtu???? hahahaha Ja jo wiem oni to uszanowali:):):) .....i wyslali ich do AK :):)
                • artjomka Re: artjomka 05.04.11, 19:59
                  Njy podniycej sie (tym razym) olo:
                  Jo wjym synek, co twoja choroba psychiczno je niyuleczalno. Pokazujesz to jusz od poru lot. No i biera to po uwaga - bo nad chorym cza sie - do pewnego stopnia - litowac.
                  Ale mosz pra - we Wehrmachcie mie uksztaltowali. A w AK tysz. A potym na grubie za Uralym.
                  Ino jakbys synek miou chocby trocha oleju w ty pusty pale, to bys sie policzou co jest ech jusz downo w grobie. I bes tosz mosz pouno dupa strachu przed duchami i piszesz take gupoty!
                  Pyrsk!
                • Gość: olo Re: artjomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 12:10
                  Wermacht cudownie ukształtował Twoje korzenie:) < skoncz czleku pieprzyc!!! twoi przodkowie powiedzieli Niemcom" My som Slonzoki Polskie i nie idymy do wermachtu???? hahahaha Ja jo wiem oni to uszanowali:):):) .....i wyslali ich do AK :):)mimo wszystko uzupelnie:) Polskich Slazakow wysylano na przymusowe roboty do Niemiec a po zalamaniu ofensywy niemieckiej na froncie wschodnim wcielano do Wermachtu!
                  • artjomka Re: artjomka 07.04.11, 13:31
                    Gość portalu: olo napisał(a):

> Ślazakiem Niemieckim, to widać, słychać i czuć na odległość!
                    > Wermacht cudownie ukształtował Twoje korzenie:) < skoncz czleku pieprzyc!!!
                    > twoi przodkowie powiedzieli Niemcom" My som Slonzoki Polskie i nie idymy do we
                    > rmachtu???? hahahaha Ja jo wiem oni to uszanowali:):):) .....i wyslali ich do A
                    > K :):)mimo wszystko uzupelnie:) Polskich Slazakow wysylano na przymusowe robot
                    > y do Niemiec a po zalamaniu ofensywy niemieckiej na froncie wschodnim wcielano
                    > do Wermachtu!

Juzajs zes grafomanie od kogos oderznou? Bo to jusz ech czytou!
                    To dowajom w ty waszy Polsce nagrody literacke (2x pu litra) za grafomanstwo? Bo na Slonsku njy!

A tak na boku: Wehrmacht pisze sie bes "h" i z wielki litery - tak jak tyn twoj gnojownik Sosnowiec i twoj maly hu...

Pyrsk!
                    • Gość: tak to jest Re: artjomka IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 13:48
                      pobiły się cwaj hanysy za samo h jak ciul
      • czar.na2 Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze 05.04.11, 22:22
        W ogóle jak dla mnie pan Kaczyński mógłby zniknąć ze sceny politycznej.
        Już i tak narobił "bigosu"to wystarczy..
    • Gość: Byno Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.11, 19:46
      Jaki czeba miec zryty "slonski" beret ze jeszcze bronic tego skina na kaczych lapach ,tukej:/1,80271,9368903,Meller__Zadeklaruje_narodowosc_Slaska__Walcie_sie.html
      • Gość: Byno Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.11, 19:46
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9368903,Meller__Zadeklaruje_narodowosc_Slaska__Walcie_sie.html
      • Gość: gil Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 21:03
        Byno. Entschudigung.
        Mówisz, że jesteś Ślązakiem ? Sadzę, że kregujesz się na analfabetę PO to by śmiano się z POlaków żyjących na śląskiej ziemi. Na Śląsku, dzięki PRL zlikwidowano przyjezdnych analfabetów już dawno, dawno temu. Ale ślęcąc nad twoimi tekstami mam niezłomną nadzieję, że wraz z twoją narodową "schlonzkością" analfabetyzm z POwodzeniem POwróci, ku zadowoleniu wadzy, pana i plebana.
        • Gość: niepis Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.152.151.164.dsl.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 21:15
          ...zlikwidowano przyjezdnych analfabetów ...ale jakoś analfabeta
          gilowy się cudem ostał :) Pewnie się gilo schował w piwnicy ;)

kwiatki gilowe:kregujesz,ślęcąc ,PO ,PO ,PO :) itd.:)
          • Gość: gil Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 21:30
            Wszystko z myślom o tobie " niepisie" do bulu , w nadzieji, że to PO ślonsku .
            " niepisku" czas nynu. Sny smoleńskie /132 ruskich, czerwonych trumień , noga w bucie i spodnie z lampasami / czekają.....
            Czuj duch....
        • Gość: Byno Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.11, 21:51
          co taki zryty beret sadzi...mi dyndo
          • Gość: gil Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 22:11
            .Byno........dziś ci to to jeszcze dynda, a jutro ci zadzwonią dzwony na dębskiej wieży kościelnej, a berety odprowadzą cię na zryty plac, gdzie na zawsze ci wszystko w tym i berety będą dyndały.
            Dobrych snów....,,
            • Gość: niepis Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.152.151.164.dsl.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 22:20
              do ciebie głupku potrzeba tłumacza -lekarza czubków :)
              • Gość: aron Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.paradowski.pl 04.04.11, 07:31
                oj uwiera was hanysów Katolicka Polska oj uwiera. Dziadek w wehrmachcie robił wszystko żeby tych znienawidzonych Polaków wybić, a tu pech się nie udało.

Poskarżcie się cioci angeli na wrednego Jarosława
          • Gość: niepis Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.152.151.164.dsl.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 22:18
            taki zryty beret mi dyndo też :)
            Ale POjeby z tej trójcy różańcowej rydzolowej :) !!
            Siarką spod kopyt zalatuje :)
    • Gość: petrus Kaczyńskiemu kury szcz... prowadzać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 22:42
      a nie na Śląsk politykę robić i nas we własnym domu obrażać !
      • Gość: gil Premier J. Kaczynski wie w co gra ..... IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 22:53
        Ślązacy powinni postawić prezesowi Jarosławoi Kaczyńskiemu POmnik , że otworzył im oczy w którym miejscu się znajdują, że wzburzył ich sumieniami.
        Nagle , jak Śląsk wygląda jak kutzowska " wydojona szkapa " komuś zachciewa się automomii.
        Gdzie oni byli jak rozkradano dobra Ślązaków od wielu, wielu lat, a szczególnie PO okresie reformacji ???
        • Gość: niepis Re: Premier J. Kaczynski wie w co gra ..... IP: *.152.151.39.dsl.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 18:07
          Ślązacy powinni kopnąć kłamczyńskiego w doopę !
          • Gość: niepis Re: Premier J. Kaczynski wie w co gra ..... IP: *.152.151.39.dsl.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 18:09
            a jak się kiedyś odważy tu przyjechać trzeba będzie
            przygotować stare jaja i pomidory -mały jest szybko
            pod nimi zniknie :)
            • kabareciarz.pl Re: Premier J. Kaczynski wie w co gra ..... 05.04.11, 18:20
              A pomysł z wykastrowaniem-może być ? czy bardzo głupi..?
              • Gość: niepis Re: Premier J. Kaczynski wie w co gra ..... IP: *.152.151.39.dsl.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 18:53
                pomysł ok :)
                Ale zdaje się ,że on już dawno po zabiegu :))
                • Gość: Byno Re: Premier J. Kaczynski wie w co gra ..... IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.11, 19:02
                  gro w kulki bez kulek?
                  • Gość: gil Re: Premier J. Kaczynski wie w co gra ..... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 19:46
                    Kabareciarz.pl. Czy z miernotami w gatunku " niepis" , czy byno .....można PO-ważnie dyskutować.
                    Żal mi tych " niepisów", bo do ich POrąbanej jażni nie dochodzi wiele wynaturzeń PO-litycznych godnych wyłącznie globalnego PO-tępienia, w tym uśmiercenie Pielgrzymów w TU154 Military w lasku brzózkowym w odległości 130 metrów od lotniska smoleńskiego.
                    Czuwajmy, bo licho nie śpi.......
                    • Gość: Olo Re: Premier J. Kaczynski wie w co gra ..... IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.11, 19:55
                      Pozwolcie temu czlow……, no temu Kaczyńskiemu Jarosławowi mowic! Duzo i wszedzie.
                      Pokazujcie go na wszystkich mozliwych kanalach TV.
                      On znajduje sie na finalnym etapie samokompromitacji, a nawet politycznego (fizycznego rowniez?) SAMOUNICESTWIENA.

Nie przeszkadzajcie mu w zaden sposob!!!
                      • Gość: gil Re: Premier J. Kaczynski wie w co gra ..... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 21:00
                        Prezio J. Kaczyński trafia w sedno i to wielu " niepisów " boli.
                        Wie też w co gra, a czego ty olo , niestety, PO prostu nie rozumiesz . Gra o Polskę..., gra o prawdę, prawo i sprawiedliwość , a ta gra warta świeczki.
          • Gość: WERA Re: Premier J. Kaczynski wie w co gra ..... IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 20:51
            Ślązacy powinni kopnąć takich niepisów jak Ty i pilnować by żaden złodziej i malwersant nie został wybrany do parlamentu, siedliska prywaty. Okres transformacji i niebotyczne fortuny bez pokrycia w kwitach o tym świadczą. Nie ubliżaj więc inaczej myślącym, bo trudno im udowodnić nieprawości w jakiejkolwiek sprawie. Występują przeciw nim tylko ci, co mają coś na sumieniu i coś do ukrycia.
    • e-ftalo Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze 05.04.11, 20:04
      Nic dziwnego,gdy taki prosty ślązak z dziada pradziada nasłucha się tych bzdur PiSowskich że ich narodu nie ma,to potem zwątpi i straci poczucie tożsamości.Już bardzo dużo tak zrobiono,jednocześnie udowadniając że całe woj. śląskie to śląsk,np Częstochowa ,Żywiec czy Zawiercie-oto robota rządów prawicowych i manipulatorów IV RP
      • artjomka Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze 05.04.11, 20:13
        O1 to juz w Polsce IV PR? A ja myslalem ze jeszcze dalej PiSucki i Kurzydlo.
        Pyrsk!
        • Gość: niepis Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.152.151.39.dsl.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 21:26
          kłamczyński tylko dla idiotów :)
          • Gość: gil Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:26
            czyli " niepisie'" wyłącznie dla ciebie.
            Dla innych , normalnych ludzi Premier Jarosław Kaczyński, brat uśmierconego Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej , profesora Lecha Kaczyńskiego, to mądry, inteligentny i kulturalny człowiek i dobry polski patriota, którego przeciwieństwem jest obrzydliwy typ z Platformy nijaki stefan niesiołowski, który przyznaje sobie i kasuje 50 tyięcy złotych nagrody z budzetówki, gdy Po spowodowało swymi 3 letnimi rządami dług POlski w wys. 300.000.000.000 złotych.
            Wnet będzie wołał tak jak woła idol Platformy Obywatelskiej Palikot : " dość kaczora DONALDA "
            I tym optymistycznym akcentem życzę tobie " niepisie" dobrych snów, w szczególności radosnego przeżycia ostatnich sekund tych 96-ciu niewinnie uśmierconych w TU154 Military, 130 metrów od lotniska smoleńskiego, przy zapewnieniu szympansów z ruskiej wieży kontrolnej "lądujcie, jesteście na właściwej ścieżce i wysokości ".......
            ...... czerwone, ruskie trumny czekają.
            • Gość: niepis Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.152.151.39.dsl.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 22:46
              gilek jesteś idiotą :) Takim słodkim ,żałosnym debilkiem :)

95 niewinnych osób zginęło z powodu krasnala ,który
              nakazał "ląduj dziadu " co się pod koniec śledztwa zapewnie
              okaże . A jarosława nie jest mądra ani inteligentna ,ani tym bardziej
              kulturalna -to już absolutnie nie -wystarczy
              posłuchać :)
              I widzisz, Rosjanie ładnie ofiary złożyli do trumien a mogli przecież zwyczajnie
              powrzucać ich do foliowych worków .Ty gilek wiecznie niezadowolony :(
              A co ?miały być te trumny niebieskie? ,różowe? w kwiatki ? w wróble ? w orzełki?
              w kaczki ?!
              • Gość: gil Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 00:00
                Ale czemu zamiast delegacji POwitalnej i samochodów do przewiezienia żywych Pielgrzymów POstawiliście w lasku smoleńskim 132 czerwone , ruskie trumny i jak mówisz przygotowane na POzbierane części ludzkich ciał, które w/g twej subtelności umysłu i sumienia mogli przecież ruscy pod dyktando turowskiego z PO wrzucić do foliowych worków....
                Straszne, co " niepisie" wypisujesz. To już nie jest PO ludzku normalne, to hitlerowski fanatyzm......
                Dobrych snów.....prostato.
                • mimoleta Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze 06.04.11, 11:40
                  Gość portalu: gil napisał(a):

> Ale czemu zamiast delegacji POwitalnej i samochodów do przewiezienia żywych Pi
                  > elgrzymów POstawiliście w lasku smoleńskim 132 czerwone , ruskie trumny i jak
                  > mówisz przygotowane na POzbierane części ludzkich ciał, które w/g twej subtelno
                  > ści umysłu i sumienia mogli przecież ruscy pod dyktando turowskiego z PO wrzu
                  > cić do foliowych worków....

głupku ,te trumny były made in china . Widzisz ,do swojej teorii spiskowej
                  możesz dorzucić chińczyków :)
                  Naprawdę wolałbyś ,żeby szczątki ofiar zapakowano do worków ?
                  I trochę szacunku dla Rosjan panie niedorozwinięty umyslowo !
                  Naszej delegacji udostępnili darmowe pokoje w hotelach ,stały portrety
                  lecha wśród kwiatów ,zwykli ludzie przynosili znicze i kwiaty na miejsce
                  katastrofy ,płakali . Ciekawe co by pomyśleli czytając twoje głupawe
                  bazgroly ? A hołd zmarłym oddaje się w miejscu spoczynku zmarłego ,
                  to co robi Kaczyński to zwyczajna polityczna awantura ,co o nim świadczy
                  jak najgorzej -śmierć brata niewiele go obchodzi ,wykorzystuje ją
                  dla korzyści politycznej i jego odwiecznemu marzeniu -władzy .Nigdy mu się to nie
                  uda ,natomiast udaje mu się na każdym kroku kompromitować i budzić niesmak
                  i wstręt.
                  A ty gil przestań się powtarzać ,bo klepiesz ciągle jedno i to samo aż się niedobrze robi ,że też
                  tacy idioci jak ty snuja się po tym świecie.

• Gość: Egon Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.11, 12:54
                    za 300 zl klepie te gupoty,proste
                    • Gość: gil Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 20:21
                      Biedny Egonku. Żal ?
                  • Gość: gil Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 20:20
                    mimoleto. Nie chcę ciebie nazywać głupkiem , czy zupełnym idiotą POdobnie jak nazywasz innych. Choć na to w pełni zasługujesz. To raz. Dwa. Kocham prosty, słowiański Naród rosyjski również za to ,że moralnie przeżył tragedię smoleńską jak uczciwi Polacy, która to tragedia nie mieści się w umysłach uczciwych ludzi , ale nie Oni wyprzedzajaco przygotowali trumny na POwitanie polskich Pielgrzymów.
                    Za życzliwość Rosjan dla rodzin i bliskich uśmierconym osobom w smoleńsku należy złożyć POkłoń i POdziekowanie, co niniejszym czynię, a co dotychczas nie zrobili PO-litycy rzadu donalda tuska.
                    Jeśli chodzi o prezia J.K. to przecież ty i twoja sekta od rana do póżnej nocy " jeżdzi " po Kaczyńskich , żyjących i uśmierconych. Dziwisz się , że prezio , przecież mądrzejszy od was i moralnie ustrzelony , musi się z takimi POdłościami godzić ?
                    PS. Sądzisz, że tylko ty masz prawo zasmradzać ten ziemski padoł ?
                    • Gość: niepis Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.152.150.192.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 20:41
                      najwięcej zasmradza jarosława Wiecznie Dziewica :)
                      szkoda ,że juz nie nosi swojego hitlerowskiego wąsika ,
                      tak mu pasował !
                      • Gość: gil Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 20:49
                        " niepis" , a moze ty masz cos z hitlera ? POdłość, głupotę i chamstwo z pewnością .
                        Wąsa ala "adolf" nie gol...prostato.
    • Gość: Z Polski A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.bs.katowice.pl 06.04.11, 12:47
      Migalski stanie z pałą na granicy Katowic i Sosnowca ?, czy może Kluzik -Rostkowska która nagle jest i Polką i Ślązaczką ? czy może kibice GKS Katowice będą pilnował aby żaden Polak tu nie przyjechał ? nie pisać bzdur ciemniaki śląskie
      • Gość: analityk Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: 89.25.151.* 06.04.11, 13:03
        Uruchomiłem ten wątek, żeby pokombinować jak poszczuć na niego, jak mu życie uprzykrzyć, skoro on szczuje na nas. Myślę że w końcu znajdzie się sposób, jak mu dopiec, tak aby mu nawet do głowy nie przyszło tutaj przyjeżdżać. Jak też sposób, aby przynajmniej śląski PiS przeprosił za tę obrazę, skoro prezes jest tak zdemoralizowany, że z definicji nikogo nie przeprasza, jakiej by mu krzywdy nie zrobił.
        • Gość: dzieweczka z lasu Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 13:33
          napisał analityk:
          Poczujesz temat, jak pojedziesz w Polskę na wakacje. Elektorat PiS już wie, każdy Ślązak mocno śmierdzi wredną niemiecką agenturą, najlepiej od razu dać kopa w tyłek.

asz rację - poczują niewątpliwie wszyscy CI co zechcą wyjechać , bo ty pewnie zazdrośnie zza
          zazdroski będziesz intrygował kogo z kim skłócić.
          Jesteś taki mądry ,że już drugiego lepszego
          nie znajdzie nawet artjomka w swojej dzielnicy .

• Gość: gil Re: A powiedz Ślązaku kto TOBĄ gra ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 20:44
          Z ciebie analityk jak z koziej dupy trąba.
          Jarosław Kaczyński wreszcie obudził Ślązaków z drzemki. Szkoda, ze tak póżno. Gdzie był RAŚ jak Śląsk przerobiono na "wydojoną szkapę" / Kuc / . Zniszczono prawie wszystko, łącznie z śląskością skutkiem czego była masowa emigracja Ślązaków na Zachód.
          Słyszałem guru RAŚ pana gorzelika, który oficjalnie mówił, że nie jest POlakiem. A Śląsk jest POlski, czy jaki ? O co walczyli Ślązacy w trzech powstaniach śląskich ? Czy nie czasem o powrót do Macierzy...do Polski !!!.
          PS. J.K. nie musi nikogo przepraszać. Niech przeproszą ci, którzy Śląski zniszcyli w czambuł, a Ślązaków mają za niedorozwiniętych emocjonalnie.
          • Gość: analityk Re: A powiedz Ślązaku kto TOBĄ gra ? IP: 89.25.151.* 06.04.11, 20:51
            A ty za mądry to nie jesteś, bo żeś wpadł. Bo jakbyś dobrze słuchał swojego guru kaczora, to byś wiedział że on te wspaniałe "reformy" po 89 roku jak najbardziej POCHWALA. Może jakieś drobne błędy. Takie małe, ale bilans znakomity - pełny sukces.
            • Gość: gil Re: A powiedz Ślązaku kto TOBĄ gra ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 20:56
              To analizuj na trzeżwo.
              Kto zniszczył bardziej i dalej niszczy nasz Śląsk PiS, czy PO ?
              • Gość: analityk Re: A powiedz Ślązaku kto TOBĄ gra ? IP: 89.25.151.* 06.04.11, 21:08
                Być, albo nie być - oto jest pytanie? Jak nie mamy argumentów, to wchodzimy na wyższe poziomy metafizyczne. Ciekawe gdzie jest ta szkoła, która uczy pisowskich funkcjonariuszy tych sztuczek?
              • Gość: analityk Re: A powiedz Ślązaku kto TOBĄ gra ? IP: 89.25.151.* 07.04.11, 08:07
                No i nie zaprzeczył, że kaczor pochwala. Jak najbardziej pochwala te "wspaniałe reformy" co zniszczyły pół śląskiego przemysłu. A w ogóle on nie lubi różnych wysmarowanych dziadów, co to przy maszynach stoją, albo węgiel kopią. Bo to pan, wielki pan, wykwintny, różnymi smrodami i brudami bardzo się brzydzi.
      • Gość: harc mistrz =----> Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.1000lecie.pl 06.04.11, 13:25
        dr politologii Migalski z p. Kluzik-Rostowską (obaj PJN), od najbliższego piątku 8 IV br. będą zbierać podpisy w Katowicach na rynku pod petycją ,wymuszającą przeprosiny przez Jarosława Kaczyńskiego (z PiS) wszystkich mieszkańców Śląska, obrażonych jego wypowiedziami. ;-)))))))))))))))

Czyli, tak jak w piosence "Skaldów", PO PROSTU... będą sobie "pejoten'owcy" robili kampanię wyborczą, bo przecież... "nie o to chodzi by złowić króliczka, ale by gonić go, ale by gonić go, ale by gonić go... go, go, go, go, go"... ;-)))))))))
        (HKP)
        ...
        KRZYŻYKAMI, HAKENKROJCAMI, KUŹWA, TEN ICH DIABELSKI CYROGRAF PO'DPISZĘ, A PO'TEM PO'TARGAM I... ZJEM!!!
        - Czy kto widział, jak to ładnie tej małej w czerwonym...???:
        www.youtube.com/watch?v=JGvecH9ELNc
        • Gość: karol Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 19:33
          Dobry Boże , skąd tyle chwasów dookoła ?
          z jakich dziur toto wylazło ?
          • Gość: niepis Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.152.150.192.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 20:24
            z pisuarowych dziur.
            • Gość: gil Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 20:52
              Z twojej "zaschlamowanej" dziury ....prostato.
            • Gość: fill Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 21:01
              wstyd mi przed resztą kraju , ze element piszacy na forum Katowice ( artiomka , niepisz itp , ksztaltuje opinie o nas , mieszkancach SLĄSKA
              • Gość: niepis Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.152.150.192.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 21:43
                a nam Ślązakom szambem zalatuje od ciebie witek =ewa=fill
                chorego trolla ,którego stać tylko, jak gilka ,na pączkowanie ,a nie ma nic do powiedzenia
                na forum. Wstyd witekewafill na nieszczęście mieszkańcu Śląska !
                • Gość: dzieweczka Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 21:53
                  wstyd to jest urodzić się niepisem=mimoleta=bartoszce=HGW
                  • Gość: niepis Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.152.150.192.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 21:56
                    i dziwka z lasu ;)))
                  • Gość: niepis Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.152.150.192.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 21:59
                    bartoszce -rozumiem ,że masz na myśli bartoszcze tylko pisać nie potrafisz ,
                    mimoletka pisała ,ok ,a co to jest wituś HGW ?? :)
                    • Gość: gil Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 22:07
                      POwiem ....Hanna Gronkiewicz Walz........... chyba że się mylę ? HGW !!!.
                • Gość: gil Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 22:01
                  Czy ty " niepisie" zapisałeś choć jedno mądre zdanie na Forum ? Same prostackie inwektywy POdobne do POsła PO stefana niesiołowskiego. No ale to przecież jedna opcja POlityczna.
                  Gdybyś "prostato" nie był związany z rerującą sektą " wilczych oczu" , twoje koszerne bełkoty byłyby wcześniej usuwane z Forum , niż moje , może skromne, ale rzeczowe i przemyślane.
                  Ale jak się ma POparcie admina i w dodatku prostatę ma się dużo więcej szans niż inni na Forum Gazety.pl
                  PS. ...a ze swoją schlonskością weż na wstrzymanie.....sąsiady cię znają....prostato.
                  • Gość: niepis Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.152.150.192.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 22:11
                    bełkot gilowy .
                    Tylko nie sikaj do szafy ofermo ..
                    • Gość: gil Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 23:01
                      ....a tobie " niepisie" jak wchodzisz ze swoim parkinsonem do szafy, to niech ci się nie wydaje , że jedziesz na Śląsk PO schlonskość.
                      No, koniec na dziś " niepisie ", prostato ....spać . Usłyszysz krzyk 96-ciu......z ostatniuch sekund przed uśmierceniem .......Będziesz na właściwej scieżce i wysokości....130 metrów od lotniska.
                      Czuj duch....,.,.prostato.
                      • Gość: niepis Re: A powiedz ślązaku kto to zrobi ? IP: *.152.150.192.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 23:11
                        bełkot gilowy
    • Gość: radca Re: A może by tak zakaz wjazdu na Śląsk dla preze IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 21:30
      www.youtube.com/watch?v=6E4rJrpfnvM
      • Gość: adam ż oddaliscie pole kilku socjopatom .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 07:57
        jestem z Krakowa , u Was goscinnie , w chwilach refleksji poczytajcie forum krakowskie ....

a przeciesz to tylko kilkadziesiat kilometrow ....

• Gość: krzyzak55 Re: oddaliscie pole kilku socjopatom .. IP: *.tvgawex.pl 07.04.11, 08:54
          no i dla relaksu forum chełmna , tam sprowadzono jako pierwszych krzyżaków{niemców} do polski co drugi to" prawnuk niemca" .... u Was kraina " ja " a u nas "jo" ... nie dajmy się zwariować !!!! i idiota ten co straszy że ślązaków nie lubią bo wódeczki bym się napił chętnie z braćmi Imiela z Kosztów , Urbańczykiem z Chełma a dupe bym skopał Chowańcowi T bo to internacjonalna szuja ...
        • Gość: ....anka Re: oddaliscie pole kilku socjopatom .. IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 10:24
          Gość portalu: adam ż napisał(a):
          > jestem z Krakowa , u Was goscinnie , w chwilach refleksji poczytajcie forum kra
          > kowskie ....
          >
          > a przeciesz to tylko kilkadziesiat kilometrow ....

Niech mnie Ręka Boska broni i chroni przed wszystkim co po krakowsku-centusiowsku załatwiane,
          łopisane i łopowiadane
          jak wchodzi się w tzw krakowskie trzeba łuwozać coby łociec nie łozbiuł ci łorcykiem łeba.
          Wystarczy spojrzeć na forum Opinie i komentarze Krakowa i Kraków i okolice.
          Lepiej nie patrzeć i nie słuchać bo można usłyszeć jęki naszych pobitych na bocznicy kibiców.
          Co wtedy Adamie Ż ???
          Straszna kraina powiem z autopsji gdzie psu głowę urywają,matkę ćwiartują aby się jej pozbyć,podpalają domy i stodoły,gwałcą,kastrują psy żyletkami i do państwowego godła krzyż chcą wprowadzić.
          Resztę przemilczę .
          Milczenie jest złotem .

Lepsza wodzionka od zuru co go przez dutke sie napić można
          • Gość: beata Re: oddaliscie pole kilku socjopatom .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 14:59
            @Anka , -
            zapomnialas dopisac , ze murzynów też biją ...

gratuluje epickiego uzasadnienia :-)

adam pisal tylko o kuturze wypowiedzi , nic wiecej ( tak myśle )

a socjopatom na pohybel !!!!!
            • Gość: .....anka Re: oddaliscie pole kilku socjopatom .. IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 15:34
              @beta
              .....anka napisała
              Resztę przemilczę .
              Milczenie jest złotem .

ad .
              kultura wypowiedzi
              co kraj to obyczaj i takie wypowiedzi jacy krajanie znaczy tu 'godomy' a w krakowskim
              'łosprawiają ło ' ...reszta jest milczeniem.

O czym Adam pisał i co miał na myśli??
              jestem z Krakowa , u Was goscinnie , w chwilach refleksji poczytajcie forum krakowskie ....
              a przeciesz to tylko kilkadziesiat kilometrow ....

Poszłam za ciosem czyli na polecane forum i wnioski moje takie jak śmiałam Adamowi napisać
              czyżby nie o to chodziło(?)
              Nie o zapoznanie się z treścią (?) bo forma (cysto forma) jest w Krakowie całkiem inna niż ta na pokaz .
              Do głowy by mi nie przyszło wchodzić na nieswoje forum i o formie pisać czyli
              uczyć Marcin Marcina , a sam... tu też zamilczę

Pilnuj swojego domku Beatko krakowska jakżeś nie gąska ze Śląska

p.s
              mam nadzieję, że Adam wytlumaczy co miał na myśli pisząc tytuł:
              oddaliscie pole kilku socjopatom ..

o brak polskiej klawiatury i ortograficznego byka 'przeciesz' zamiast przecież niech zostanie milczeniem bo to złoto , a nie to co się świeci

• Gość: beata Re: oddaliscie pole kilku socjopatom .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 16:10
                Gość portalu: .....anka napisał(a):
                ...
                @anka
                z jednym sie z Tobą zgodze , " co kraj, to obyczaj "
                i wierz mi , wcale mi to nastroju nie poprawilo ..
                • Gość: .....anka Re: oddaliscie pole kilku socjopatom .. IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 16:20
                  www.youtube.com/watch?v=s-D_gRhWLy0
                  taki nasz czas
                  kukułecko kochana
                  olej ich ciepłym moczem jak mówi nasz gil-forumowy i idzie dalej
                  idzie wiosna
                  pora radosna
                  pozdrów góry ode mnie kukułecko
            • Gość: gil Re: oddaliscie pole kilku socjopatom .. IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 20:48
              Beatko. Moje ulubione imię i tak głęboko epickie....
              POzostaję w bulu i bez nadzieji, a przeciesz życie się jakoś toczy.
              POzdro rostomiła socjopatko.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka