Dodaj do ulubionych

Dymisja wojewody

IP: *.katowice.pik-net.pl 05.05.04, 06:46
oby tak sie stalo, nie mielismy dotad wojewody, ktory tak tepi
przedsiebiorczosc jak obecny
Obserwuj wątek
    • Gość: rarae Re: Dymisja wojewody IP: 81.210.102.* 05.05.04, 07:54
      a możesz mi powiedzieć, w jaki to sposób wojewoda tępi przedsiebiorczość? Bo z
      tego co wiem to nie ma zbyt wielkich uprawnień żeby coś takiego robić. Chyba że
      w poslkim prawie zaszły ostatnio jakieś wielkie zmiany, o których nie słyszałem.
      • Gość: wiślak Re: Dymisja wojewody IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.05.04, 08:02
        A gnojenie Gołębia to co??? Ocknij się Ćwoku herbu Ślepywron
    • Gość: kibic Re: Dymisja wojewody IP: *.gwiazda.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:02
      Co z tego, że wiele spieprzył i tak za to nie będzie odpowiadał/ mimo wyrażnych
      uwag przy prywatyzacji przedsiębiorstw tępiący aktywność i rozwój- patrz:
      AGROMA/ jak inni politycy czy działacze.Lenistwo przy prywatyzacji urąga
      wszelkim zasadom.Może zapytamy jak przechodzą takie przekręty w Urzędzie.Temat
      dla prasy bardzo na czasie. Chodzi tu przecież o majatek społeczny , który
      przepada dostając się w nieodpowiednie ręce za pomocą jak wyżej. W prawie i
      odpowiedzialności społecznej jest ogromna luka, którą jak przypuszczam
      pozostawili sobie nasi wybrańcy i praktycznie za swoją niekompetencję i brak
      inicjatywy itd. nie odpowiadają przed nikim a w "nagrodę" a szczegolnie przez
      układy przechodzą na dobrze płatne posady np. do parlamentu europejskiego
      gdzie aż się roi od tych "zasłużonych" . Trzeba temu zapobiec nie głosując na
      nich.Media mają tu wielką rolę do spełnienia nie szkając tanich sensacji
      budować przyszłość dla obecnych i dalszych pokoleń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka