Dodaj do ulubionych

fartuch kosmetyczny

IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.11, 08:58
wiecie może gdzie w katowicach mozna kupic fartuch kosmetyczny?"od reki"
dzwonilam w kilka miejsc ale tylko na zamowienie:(
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: *,,,* Re: fartuch kosmetyczny IP: *.c201.msk.pl 28.06.11, 09:36
      Jesli czegoś nie ma na allegro to w inny sposób też raczej nie znajdziesz: allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=fartuch+&category=45658 Nawet fartuchów medycznych w Katowicach nie oferują http://allegro.pl/listing.php/search?category=518&sg=0&string=fartuch+&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=12&distance=1&postcode=&city=&prepareTime=0&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC W katowicach nie oferują nawet samochodowych fartuchów przeciwbłotnych. Takie są właśnie Katowice, w których jedynie gówien na chodnikach nie brakuje.
      • Gość: :) Re: fartuch kosmetyczny IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.11, 11:14
        niestety z allegro mi nie zdazy przyjsc na piatek:(
        ale dzieki:)

inne fartuchy niz kosmetyczne sa w sklepie medycznym na dabrowskiego, jakby ktos szukal.
        • Gość: w Re: fartuch kosmetyczny IP: *.wpr.3s.pl 28.06.11, 11:59
          na żwirki i wigury
        • Gość: *,,,* Re: fartuch kosmetyczny IP: *.c201.msk.pl 28.06.11, 13:00
          :) napisał(a): > niestety z allegro mi nie zdazy przyjsc na piatek:( I tu się mylisz. Widać że nie robisz zakupów przez Allegro. Są tacy sprzedawcy, co wysyłają towar tego samego dnia i przychodzi do domu koło południa następnego dnia. Oczywiście dostawcami są głównie firmy kurierskie a nie poczta polska.
          • Gość: *,,,* p.s. IP: *.c201.msk.pl 28.06.11, 13:04
            A tak przy okazji pytanie: Na czym polega różnica między fartuchem medycznym a kosmetycznym poza nazwą? Bo w wyglądzie nie mogę dostrzec różnicy. Może chodzi o cenę?
    • Gość: Maykin Re: fartuch kosmetyczny IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 22:04
      Na venauniformy.pl kupisz nie tylko do Katowic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka