feszter 02.07.11, 14:18 a o firmie UNIWERSAŁ z Żywca to pan marszałek województwa nie słyszał? lunety w podobnej cenie, znacznie lepszej jakości niż te z Chin. To urząd marszałkowski popiera chińczyków czy rodzimych producentów? dla mnie skandal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zibi Re: Lunety z Chin jadą do Chorzowa IP: *.omi.pl 02.07.11, 17:13 Dlaczego nie może kupić tam gdzie taniej lub tam gdzie ma ochotę? Dlaczego niby ma popierać rodzimych producentów? Chyba to jest taki slogan który ma się dobrze. Świat się zmniejszył, ja w Chinach kupowałem żarówkę LED. Nawet z transportem wyszła taniej niż w naszych sklepach. A w sklepach pewnie też są chińskie, a jak zrobił polski producent to pewnie i tak z chińskich podzespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optyk Lunety z Chin jadą do Chorzowa IP: *.205.4.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.11, 20:09 "Profesjonalna" luneta za 950zł? Tyle kosztuje 1/2 profesjonalnej lornetki 10x50 np. Fujinon. Swarovski kosztuje 6 razy tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byno Re: Lunety z Chin jadą do Chorzowa IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.11, 20:13 Co sie dziwisz, polska bylejakosc RULEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deneb Re: Lunety z Chin jadą do Chorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 23:22 Ja słyszałem i "pan marszałek województwa" też chyba słyszał... i dlatego właśnie te lunety z Chin przypłynęły:) Odpowiedz Link Zgłoś
feszter Olimpiada Astronomiczna odbywa się w Polsce więc.. 03.07.11, 12:20 ... lunety powinny być także z Polski. To sprawa prestiżowa. To także promocja. Zarząd Województwa tego nie rozumie? Sami dyletanci? Odpowiedz Link Zgłoś