Dodaj do ulubionych

Sieć na Offie jest niepotrzebna. Za to kalosze tak

IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 00:15
Co za grafomania!!! Takie teksty to może pisać 12-letnia dziewczynka do gazetki Witch.
Ani słowa o muzyce, o zespołach
Na offfestival nie idzie się po to by wpieprzyć pierogi i posiedzieć na leżaku.
A jeśli miał to być reportaż pokazujący jak wygląda offfestival to wyszedł on bardzo, ale to bardzo mizernie.
Obserwuj wątek
    • Gość: we Re: Sieć na Offie jest niepotrzebna. Za to kalosz IP: *.dyn.optonline.net 07.08.11, 04:11
      Zrozum Goślińska w końcu, że nie masz talentu do pisania więc daj ludziom spokój i odejdź do Chwili dla Ciebie lub Życia na Gorąco, gdzie na pewno spełnisz się zawodowo a może nawet zostaniesz doceniona.
      Mówiąc wprost - daj nam żyć i czytać teksty !!!!
    • twoteatoroom Sieć na Offie jest niepotrzebna. Za to kalosze tak 07.08.11, 10:36
      nie powiedziałbym żeby ten dzień na offfie upłynął pod znakiem kaloszy, parasoli i płaszczów przeciwdeszczowych. deszcz padał może 15 min. które zresztą milo spędziłem w namiocie alt. słuchając fantastyczny mikrokelektyw.
    • Gość: Okradziony Kradzież motocykla Suzuki Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 11:21
      Witam.
      W nocy z 3/4 sierpnia spod bloku na os. Zawodzie W Katowicach skradziono Suzuki GSR 600 kolor srebrny rok 2006. Nr rej. SK 9172 NR VIN JS1B9111100112698. Wszystkie osoby mogace pomoc w odnalezieniu prosze o kontakt dddareczek@interia.pl . Oczywiscie za pomoc w odnalezieniu nagroda.
    • Gość: Leon Leżaki IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 11:22
      Jak juz piszecie o leżakach to warto wspomnieć o tym, że żeby na nich poleżeć trzeba by sobie je przyszyc do tylnej części pleców (pierwszego dnia oczywiście), żeby nikt nie zajął - bo ja juz ktos sie położył to leżał i leżał...
    • Gość: Ru Sieć na Offie jest niepotrzebna. Za to kalosze tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.11, 13:27
      Oj ja chyba na innym festiwalu byłem. Prądu zabrakło? Generatory działały, a po godzinie z hakiem był. Większość ludzi tego nawet nie zauważyła. Wi-fi? A na co komu wifi? W etno caffe były 3 rodzaje ciastek i karmelizowany imbir za free chciałem zauważyć. Pani Redaktor została wysłana z misją napisania, że jest tak sobie, bo drugi z red miał pisać że jest świetnie (choć moim zdaniem gang of four było marniutkie). Oczywiście wyszedł temat z dupy wyjęty.
    • Gość: svs 15min kapuśniaczek IP: *.mikolow.multimetro.pl 07.08.11, 14:18
      bez przesady
    • Gość: lol80katowice Zajefajna impra! IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 15:44
      Katowice!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka