druhenka 24.05.04, 17:09 nowe forum,dla tych co patrzą na świat przez różowe okulary forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20439 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
druhenka Re: Zapraszam mieszkańców Mysłowic 25.05.04, 08:18 Serdecznie zapraszam zwłaszcza tych,którz lubią nasze miast i mogą coś ciekawego o nim napisać.Szukajmy razem odrobiny nadziei.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Zapraszam mieszkańców Mysłowic IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 11:14 mysłowickie fora nie mją dobrej opinii,ale moze w końcu,któreś będzie mozna czytać i coś na nim napisać. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga Re: Zapraszam mieszkańców Mysłowic 26.05.04, 11:54 Gość portalu: agatka napisał(a): > moze w końcu,któreś będzie mozna czytać i > coś na nim napisać. Tylko na dyspozycyjną agatkę uważaj. Chociaż na tym forum nie sądzę, żebyś zdołała jedno zdanie przeciw mysłowickiej mafii napisać, zanim wylecisz. Forum jest w pełni cenzurowane i na samogwałta trzeba mówić "Pan Prezydent". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trolek Re: Zapraszam mieszkańców Mysłowic IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 12:08 Tak spiga ,Ty masz zawsze racje.Bo ludzie nic innego w głowie nie mają tylko razem z Toba walczyć? Całe zycie jest walką i nie tylko o stołek w Mysłowicach mieszkańcy musza walczyć,sami musza sobie odrobinę normalnosci wywalczyc,bo Ty im tego nie zapewnisz,chociaż przekonujesz ich,że o to Ci chodzi.Każde mysłowickie forum musi ci schlebiać, zeby mogło istnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
grula5 Re: Zapraszam mieszkańców Mysłowic 27.05.04, 11:24 byłem,widziałem i wiem czemu sie ptandze nie podoba. Tam nikt nikogo nie obraża,to co to za atrakcja:-). Odpowiedz Link Zgłoś