IP: *.rivalhost.com 04.02.12, 21:52
Polska dojrzewa do rewolty socjalnej na skutek nadmiaru pariasów i nielicznego bogactwa. Durne platfusy i gumofilce wydają się tego nie zauważać i dalej łupią Polaków w najlepsze. Powtarzam: ACTA to preludium buntu Polaków przeciwko łajdackiemu państwu.

Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: z sieci IP: *.rivalhost.com 04.02.12, 21:57
      Przewodniczący Duda mowi ,że przygotowują się na wiosne do dużych protestów .(Polski punkt widzenia )
      telewizja.mymo.pl/tv-online/telewizja-trwam.html
      • Gość: Olo Re: z sieci IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.12, 22:17
        Cała prawda, prawdziwe guano i prawda w mediach Rydzyka tak chętnie propagowana przez PiS.
        • strefas Re: z sieci 04.02.12, 23:47
          PiS to sekta watykańska :)
          forum.gazeta.pl/forum/f,172315,Anty_PO_i_PiS.html
    • Gość: gość cd sieci IP: *.rivalhost.com 05.02.12, 09:57
      Dzisiejsz Polska to PRL bis . Należy zaczynać wszystko od początku .

Oto co o zdarzeniu z ostatnich dni stycznia napisał na facebooku mój druh i przyjaciel Rysiek Majdzik, jeden z najodważniejszych i najbardziej bojowych działaczy polskiego podziemia antykomunistycznego, syn wspaniałego Mieczysława Majdzika, byłego żołnierza antykomunistycznego podziemia i niezłomnego opozycjonisty. Rysiek był bity przez esbeków, prowadził w więzieniu strajk głodowy, był jednym z pierwszych, którzy w 1980 roku rozpoczęli w Małopolsce strajk solidaryzując się z gdańskimi stoczniowcami.

Rysiek pisze:

„Pragnę poinformować tą drogą wszystkich na facebooku, że w dniu 29 stycznia br. został napadnięty i pobity mój syn Dominik przez policjantów przepraszam (milicjantów w Skawinie zachowali się jak pospolici przestępcy), którzy bijąc syna wypominali mu działalność moją jako Radnego Skawiny, który chce likwidacji Straży Mie...jskiej w Skawinie i sprzeciwia się kupowania samochodów dla Policji ze środków Gminy bijąc dodawali nie jesteś przestępcą to cię nim zrobimy. Mój syn ma obdukcje z pogotowia Skawińskiego po pobiciu otrzymał od lekarza 14 dni zwolnienia z tytułu pobicia. Mnie bito za komuny za działalność opozycyjną a teraz biją moje dzieci i co się zmieniło?(...)”

Rządy Donalda Tuska, to okres kolejnego rozzuchwalania się różnych mentów: najpierw swobodnie poczuli się oligarchowie, potem politycy złodzieje, potem urzędnicy łapówkarze, księża bezkoloratkowi, dawni szpicle i lizusy komuny, sprzedajni pismacy, a teraz policjanci o mentalności zomoli.

Nie mam ochoty bezczynnie się temu przyglądać i mam zamiar w najbliższym czasie skontaktować się z niektórymi założycielami Ruchu Obrony Praw Człowieka i Obywatela – chyba najwyższa pora, aby wznowić działalność i społecznie dokumentować poczynania obecnej władzy, notować niegodziwości i zwyczajnie bronic ludzi.
      • bartoszcze Re: cd sieci 05.02.12, 13:56
        Hahaha, w Skawinie to PiS wygrał wybory lokalne:-DD
        wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/120000/120611.html#tabs-4
        • Gość: gość kretyn bartoszcze IP: *.rivalhost.com 05.02.12, 15:23
          lokalni z PiS maja wpływ na milicję ,przepraszam policje w III RP ,czy podlega policja Ministrowi Spraw Wewnętrznych człowiekowi tuska niejakiemu Cichockiemu.
          PiS rządzi teraz w Polsce ,czy banda zdrajców ,którzy niszcza Polskę .
          • Gość: Marcel Re: kretyn bartoszcze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.12, 20:43
            Ten nie gramatyczny bełkot rozumie chyba tylko twój pies i ewentualnie najbliższa rodzina. Zmień leki i, przede wszystkim, wietrz pomieszczenie, zanim dotkniesz klawiatury. Nędza...
            • Gość: niepis Re: stara kretynka obcy IP: *.183.158.44.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.02.12, 22:53
              ma żółte papiery z psychiatryka ,dajmy niebożęciu spokój niech sobie to to
              bełkocze do woli ;) .ledwo to to zipie ,zalewa się własną żółcią i nienawiścią ,
              długo to to nie pociągnie .Zazna nareszcie to to spokoju wiecznego a synalek ziemskiego;))
              • Gość: gość wychowanku kanalii IP: *.rivalhost.com 05.02.12, 23:41
                s.ta/l.n'w/skie.'j Z'a[d/ró/ż jeszcze nie jest zakończona sprawa wyłudzania podpisów aby zadłużać nas spółdzielców na 30 milionow ,bo wzięcie kredytu w wysokości 15milionów zł z komercyjnego banku jakim jest PKOBP ,rownoznacznne jest ze spłatą 30 milionów .CBA musi się tym zainteresować.
                S.t;a/l/i'nowskie k'an;'ali'e zawsze z ludzi ,którzy im zagrażają to jest ujawniają ich przestępstwa robią wariatów .Ale ta metoda stalinowskiej psychuszki jest już za dobrze znana ,żeby taka kanalia ,jak ty mogła się ta metoda poslugiwać .
                Koło zaworu głównego gazu ,kanalio majstrujesz ty ,skoro twierdzisz ,że nie długo pociągnę .
                Juro rano zgłosze to na policję .
                Mam nadzieję ,że w nocy nie będziesz dokonywać tej zbrodni ,aby blok wysadzić ,zreszta powiadomione są osoby nie mieszkające w moim bloku i możesz być pewny ,że trafią do ciebie ,kanalio .
                • Gość: niepis Re: wychowanko szpitala psychiatrycznego IP: *.183.159.68.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.02.12, 12:38
                  widzę ,że psychiatrzy się nie pomylili i rzeczywiście diagnoza w twoich żółtych papierach
                  jest jak najbardziej słuszna i trafna . Jesteś niebezpieczna ,twoi sasiedzi się pewnie
                  ciebie boją :)
                  • Gość: niepis Re: wychowanko szpitala psychiatrycznego IP: *.183.159.68.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.02.12, 12:42
                    A prezes ,którą wymieniasz z nazwiska ,powinna cię wsadzić do pierdla za ciągłe obrażanie ,pomówienia i insynuacje ,ale chronią cię niestety żółte papiery .
                    • Gość: gość wychowanku kanalii stalinowskiej IP: *.rivalhost.com 06.02.12, 14:35
                      Probówała ,jak jej stalinowska metoda psychuszki 2 lutego 2004 roku nie wyszła .Znalazła oszustów łajdaków ze Św'ia;ta M.a'szyn z Giszowca ,którzy zgodzili się na współpracę z nastręczoną im kancelarią F'e[ki.ks & K'or.g;a/ i w lutym 2007 roku fałszywie mnie oskarżyli ,Ale ponieważ kanalia dysponuje 27 milionowym niekontrolowanym budżetem spółdzielczym ,więc zrobili mi prawie 5 letnie piekło ,bo sprawa zakończyla się pomyślnym dla mnie wyrokiem dopiero 26 października 2011roku .i kanalie jeszcze za to nie ponieśli narazie kary
                      A jak myslisz ,że wolno spółdzielcow okradać biorąc na wyłudzone podpisy 15 milionow złotych a do spłacenia będziemy mieć 30 milionów .To jest przestępczyni ,która musi z hukiem wylecieć ze spółdzielni .Więcej jej przestepstw nie bedę tu opisywać ,na sali sądowej jest na to miejsce ,a rozprawa jeszcze w lutym,przeciwko tej przestepczyni.
                    • Gość: gość kanalio IP: *.vectro.com 06.02.12, 17:37
                      nie zaczynaj ze mną .
    • Gość: Byno Re: z sieci IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.12, 15:48
      Kiedy wrescie zapuszkuja tego szarlatana?
      wyborcza.pl/1,76842,11094107,O__Rydzyk__Katolicy_powinni_przestac_placic_podatki.html#ixzz1lbbqM1th
      • Gość: gil Re: z sieci IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.12, 13:33
        Twoja benio i niepisa mania prześladowcza jest nieuleczalna.
        Czujcie ducha ....Kameraden.
      • Gość: gość nigdy IP: *.vectro.com 07.02.12, 14:05
        wpolityce.pl/wydarzenia/22713-o-tadeusz-rydzyk-w-uwazam-rze-sp-lech-kaczynski-byl-najlepszym-prezydentem-po-wojnie-czy-komus-sie-narazil
        • Gość: Byno Re: nigdy nie godej nigdy IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.12, 14:40
          i na tego belzebuba przydzie czas
          • Gość: gil Re: nigdy nie godej nigdy IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.12, 22:33
            TW Bynio. Ustaw sobie tajmer, bo kUniec bliski..........
            Czuj duch .
            • Gość: gość Re: nigdy nie godej nigdy IP: *.c201.msk.pl 08.02.12, 23:43
              www.youtube.com/watch?v=AswzIwszM_g&feature=related
              • Gość: wpolityce.pl Jaki błogi spokój gdy wariatka jest w kaftanie IP: *.c201.msk.pl 10.02.12, 14:48
                i nafutrowana prozakiem www.youtube.com/watch?v=1IhaXbSnx2o&feature=related
                • Gość: gość widzicie teraz ,że komuch c210.msk kanalia musi IP: *.webair.com 10.02.12, 15:05
                  szukać sobie wyimaginowanych wrogów .Nikt dawno nie zapytał np. o tanią prasę na dworcu ,i kanalia komusza nie może odszczekiwać ,zamiast grzecznie odpowiedzieć .
                  forum.gazeta.pl/forum/w,59,133186448,133186448,tania_prasa_pkp.html
                  Kanalio komusza zboczeńcu weź sobie GWno i poczytaj zamiast tu psuć powietrze chamskimi zaczepkami .
                  • extraschaf Re: widzicie teraz ,że komuch c210.msk kanalia m 10.02.12, 15:51
                    W Rybniku, jak widać, wypuszczają już świrów na weekend. :-)
                    Na przywitanie grzecznie informuję, że w Biedronce jest promocja Corega Tabs, tuż przed końcem terminu ważności. Jeśli zdążysz zmienić lacie na walonki, to się załapiesz. Tylko się nie z***raj z radości po drodze!
                    • Gość: gość Re: widzicie teraz ,że komuch c210.msk kanalia m IP: *.webair.com 10.02.12, 16:08
                      no to kanali -stalinowskich myślacych o psychuszkach się namnożyło ,dołączył do kanalii stalinowskiej extraschaf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka