Dodaj do ulubionych

Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t...

IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.12, 12:48
a czemu sąd apelacyjny zmienił kwotę odszkodowania na mniejszą, by bank nie odczuł?
Obserwuj wątek
    • Gość: emce79 Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: 188.123.223.* 22.02.12, 12:56
      to jest chyba Getin Noble bank, a nie Nobel?
    • Gość: LaGuardia Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 22.02.12, 12:57
      Panie Pietraszewski, Nobel to wynalazł dynamit dawno temu. Bank nazywa się Noble. Za często walisz Pan tego byka, by uznać to za literówkę.
    • Gość: niro Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.play-internet.pl 22.02.12, 13:14
      A ja sie pytam dlaczego policja nie ma obowiazku zgłoszenia do jakiegos tam " Systemu ... " . To obywatel ma jezdzić do różnych banków i innych instytucji i informowac po kolei wszystkich ? Paranoja !
      • Gość: euronews Re: Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.12, 13:39
        popieram,
        tymczasem policja nawet nie chce przyjac zgłoszenia o kradziezy/zaginieciu
      • Gość: 2_ala Re: Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.12, 11:15
        NO ja tego kompletnie nie rozumiem. Moim zdaniem to wina całego systemu a nie getinu. Niestety teraz sytuacja cieniem się na nich rzuci, ale ja mam u nich konto i nie mam zamiaru rezygnować.
    • Gość: ilj Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.12, 14:16
      niech POZYWA WSZYSTKIE banki bo czuja sie bezkarnii, latac z dokumentami a oni nawet o prostej czynnosci nie informuja...
      czasami zastanawiam sie kto kieruje tymi bankami i czy wyzsze wyksztalcenie upowaznia do takich zaniedban.....
      • Gość: Gość Re: Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 IP: *.centertel.pl 22.02.12, 15:00
        > czasami zastanawiam sie kto kieruje tymi bankami i czy wyzsze wyksztalcenie upo
        > waznia do takich zaniedban.....
        Ci kierujący (mówię o stopniu dyrektorskim, nie wiem, jak ci "naj"wyżej na drabince;) ) wcale nie muszą, i często nie mają wyższego wykształcenia...
    • Gość: OSZUKANY KLIENT GET OFF !!!! IP: *.play-internet.pl 22.02.12, 15:19
      Juz nastepny proces............ o CELOWE NIEKSIEGOWANIE WPLAT KLIENTÓW I BEZPROWIZYJNE OBRACANIE PIENIEDZMI KLIENTOW przez pare dni !!!
      Dodatkowo GET in łamie pare ustaw min . o praniu brudnych pieniedzy
      • Gość: PATRYK Re: GET OFF !!!! IP: 46.7.19.* 22.02.12, 15:22
        A moze Pan rozwinac temat?
    • Gość: gshegosh Z moich doświadczeń ze składaniem dokumentów w... IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 15:25
      ...Getinie, jakoś się nie dziwię. Tam jest taki burdel, że dziwi mnie wyłącznie to, że jakoś pamiętają o ściąganiu rat.
    • Gość: zniesmaczony Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 15:57
      A mnie zastanawia dlaczego przez parę lat złodzieje bezkarnie zaciągali kredyty na ten dowód? Nie bali się że jest zastrzeżony i przy próbie wyłudzenia zostaną zatrzymani? A może WIEDZIELI że dowód nie został zgłoszony? Ja bym sprawdził powiązania złodziei i pracowników tego banku odpowiedzialnych za takie czynności.
    • Gość: asia Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 22.02.12, 17:34
      zdaza sie i porzadnym bankom, ale po co to od razu z tego taka afere robic, lepiej pisac jak jest dobrze, tylko ze portale wole jednak zawsze te gorsze wiadomosci naglasniac
    • Gość: Ola Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.12, 18:03
      Bardzo nieprzyjemna sytuacja. Cóż.. jestem w Getinie od wielu lat i nie mogę na nich złego słowa powiedzieć. Oczywiście jest to przykre i współczuję, ale bank wobec mnie, i także wobec udzielenia mi kredytu, byl bardzo w porządku.
    • Gość: Paweł Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: 178.23.104.* 22.02.12, 18:29
      Jak dla mnie trochę przesadza poniekąd tez jest w tym trochę jego winy. Nie ujmuje że pracownik banku dał ciała i w tym problem błąd ludzki. On sam powinien dopilnować i sprawdzić czy wrzucili go w system, po drugie gdzie miał ten portfel że go skradli?
    • Gość: zdziwiony Re: Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 20:44
      Gratuluję temu Panu hartu ducha i walki. Normalny bank by przeprosił i wsparł faceta. Tutaj bank zachował się skandalicznie i nie zrobił nic. Czyli kasować ludzi, ale w drugą stronę zero. W tych bankach nie pracują normalni ludzie tylko korporacyjne roboty. To widać po tej sytuacji. Brak normalnej ludzkiej reakcji żeby zablokować sytuację trudną dla klienta.
    • cleomenes Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... 22.02.12, 21:41
      jakby mi portfel ukradli, to chyba raczej bym sam się troszczył o to, żeby wszystkie dokumenty poblokować i nie wierzył raczej nikomu na słowo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka