Gość: alpepe IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.12, 12:48 a czemu sąd apelacyjny zmienił kwotę odszkodowania na mniejszą, by bank nie odczuł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emce79 Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: 188.123.223.* 22.02.12, 12:56 to jest chyba Getin Noble bank, a nie Nobel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaGuardia Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 22.02.12, 12:57 Panie Pietraszewski, Nobel to wynalazł dynamit dawno temu. Bank nazywa się Noble. Za często walisz Pan tego byka, by uznać to za literówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niro Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.play-internet.pl 22.02.12, 13:14 A ja sie pytam dlaczego policja nie ma obowiazku zgłoszenia do jakiegos tam " Systemu ... " . To obywatel ma jezdzić do różnych banków i innych instytucji i informowac po kolei wszystkich ? Paranoja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euronews Re: Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.12, 13:39 popieram, tymczasem policja nawet nie chce przyjac zgłoszenia o kradziezy/zaginieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2_ala Re: Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.12, 11:15 NO ja tego kompletnie nie rozumiem. Moim zdaniem to wina całego systemu a nie getinu. Niestety teraz sytuacja cieniem się na nich rzuci, ale ja mam u nich konto i nie mam zamiaru rezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilj Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.12, 14:16 niech POZYWA WSZYSTKIE banki bo czuja sie bezkarnii, latac z dokumentami a oni nawet o prostej czynnosci nie informuja... czasami zastanawiam sie kto kieruje tymi bankami i czy wyzsze wyksztalcenie upowaznia do takich zaniedban..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 IP: *.centertel.pl 22.02.12, 15:00 > czasami zastanawiam sie kto kieruje tymi bankami i czy wyzsze wyksztalcenie upo > waznia do takich zaniedban..... Ci kierujący (mówię o stopniu dyrektorskim, nie wiem, jak ci "naj"wyżej na drabince;) ) wcale nie muszą, i często nie mają wyższego wykształcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANY KLIENT GET OFF !!!! IP: *.play-internet.pl 22.02.12, 15:19 Juz nastepny proces............ o CELOWE NIEKSIEGOWANIE WPLAT KLIENTÓW I BEZPROWIZYJNE OBRACANIE PIENIEDZMI KLIENTOW przez pare dni !!! Dodatkowo GET in łamie pare ustaw min . o praniu brudnych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATRYK Re: GET OFF !!!! IP: 46.7.19.* 22.02.12, 15:22 A moze Pan rozwinac temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gshegosh Z moich doświadczeń ze składaniem dokumentów w... IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 15:25 ...Getinie, jakoś się nie dziwię. Tam jest taki burdel, że dziwi mnie wyłącznie to, że jakoś pamiętają o ściąganiu rat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 15:57 A mnie zastanawia dlaczego przez parę lat złodzieje bezkarnie zaciągali kredyty na ten dowód? Nie bali się że jest zastrzeżony i przy próbie wyłudzenia zostaną zatrzymani? A może WIEDZIELI że dowód nie został zgłoszony? Ja bym sprawdził powiązania złodziei i pracowników tego banku odpowiedzialnych za takie czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 22.02.12, 17:34 zdaza sie i porzadnym bankom, ale po co to od razu z tego taka afere robic, lepiej pisac jak jest dobrze, tylko ze portale wole jednak zawsze te gorsze wiadomosci naglasniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.12, 18:03 Bardzo nieprzyjemna sytuacja. Cóż.. jestem w Getinie od wielu lat i nie mogę na nich złego słowa powiedzieć. Oczywiście jest to przykre i współczuję, ale bank wobec mnie, i także wobec udzielenia mi kredytu, byl bardzo w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... IP: 178.23.104.* 22.02.12, 18:29 Jak dla mnie trochę przesadza poniekąd tez jest w tym trochę jego winy. Nie ujmuje że pracownik banku dał ciała i w tym problem błąd ludzki. On sam powinien dopilnować i sprawdzić czy wrzucili go w system, po drugie gdzie miał ten portfel że go skradli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 20:44 Gratuluję temu Panu hartu ducha i walki. Normalny bank by przeprosił i wsparł faceta. Tutaj bank zachował się skandalicznie i nie zrobił nic. Czyli kasować ludzi, ale w drugą stronę zero. W tych bankach nie pracują normalni ludzie tylko korporacyjne roboty. To widać po tej sytuacji. Brak normalnej ludzkiej reakcji żeby zablokować sytuację trudną dla klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
cleomenes Bank musi przeprosić klienta i zapłacić mu 20 t... 22.02.12, 21:41 jakby mi portfel ukradli, to chyba raczej bym sam się troszczył o to, żeby wszystkie dokumenty poblokować i nie wierzył raczej nikomu na słowo Odpowiedz Link Zgłoś