Dodaj do ulubionych

Wieczór Panieński

IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.06.04, 12:26
Gdzie w katowicach jest fajna knajpka z dobra muzyka, moze jakims
striptizem :), by miło i sympatycznie spędzić wieczór panienski.Dzieki za odp.
Obserwuj wątek
    • carrramba Re: Wieczór Panieński 15.06.04, 12:34
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gdzie w katowicach jest fajna knajpka z dobra muzyka, moze jakims
      > striptizem :), by miło i sympatycznie spędzić wieczór panienski.Dzieki za odp.
      Zaproś naszego forumowego Kazia. On się rozbierze ale nie wiem czy będzie to
      dla Ciebie miłe i sympatyczne :)
      Na poważnie, nie wiem.
      • Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 12:39
        Piekniejsze z lozka wyrzucalem. Doby jest klub Las Palmas w Tarnowskich Gorach
        Strzybnicy , z basenem, sauna, fajny bar , no i jak sie dobrze postarsz to
        mozesz byc jeszcze na plusie.
        • aqua Re: Wieczór Panieński 15.06.04, 12:44
          kaziu, a żona?
          • carrramba Re: Wieczór Panieński 15.06.04, 12:45
            aqua napisał:

> kaziu, a żona?
            Czyja ?
            • Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 12:48
              Dziewczyna pyta sie gdzie najlepiej pozegnac stan panienski, majac na uwadze
              nie za gruby portfel polecam ten klub, dorobic wolno, a laczenie przyjemnego z
              pozytecznym nikt nie zabrania.
            • aqua Re: Wieczór Panieński 15.06.04, 13:05
              Bo wiesz, kazik ma żonę już ze stoczterdzieści lat i wciąż są zakochani.
              • carrramba Re: Wieczór Panieński 15.06.04, 13:08
                aqua napisał:

> Bo wiesz, kazik ma żonę już ze stoczterdzieści lat i wciąż są zakochani.
                Chylę czoło przed żoną:)
                • Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 13:13
                  Zycze Wam wszystkim zeby po 35 latach malzenstwa byc tak zakochanym jak ja i
                  moja zona, no ale Wy "moze" tego nie chcecie.
    • Gość: Ania Re: Wieczór Panieński IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.06.04, 12:47
      Tarnowskie to za daleko..imprezujemy w domu a potem chcę w jakiej knajpce z
      miłą obsługą..panowie kelnerzy z pieknym ciałem..he he..chyba będzie mi ciężko
      cos poszukac..nie ma jak na zachodzie:)
      • Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 12:55
        Zauwaz jedno Aniu, Las Palmas to pieknie polozoby klub bylych kacykow
        PZPErowskich, wokol cisza i las nikt nie widzi, ja z kelnerkami bym sie nie
        zadawal tam towarzystwo sie rozkreca dopiero po 22.00.I wszystko pasuje
        pobalowac w domu , bo taniej a jak przyjdzie chcica to myk do taksowki i za 30
        min. jestes w LaP Palmas , mysle ze przez te 30 min ochota Ci nie przejdzie, ku
        pociesze czekajacych na pocieche podstarzalych Panow.
      • Gość: harc mistrz Re: Wieczór Panieński IP: 62.233.241.* 15.06.04, 13:00
        W Wojewódzkim Parku jest urocza knajpka "Pod Jeleniem", ze
        stylowym "myśliwskim" wnętrzem i pięknym otoczonym zielonymi cisami tarasem.
        Miło, dyskretnie i ekologicznie...
        CZUWAJ!
        • Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 13:01
          Harc mistrz nie wiedzialem zes ty taki jelen.
          • Gość: harc mistrz Re: Wieczór Panieński IP: 62.233.241.* 15.06.04, 13:36
            ...taki ze mnie JELEŃ, jak tyn Francik z "Czterech pancernych i psa"!
            CZUWAJ!
    • Gość: Ania Re: Wieczór Panieński IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.06.04, 13:06
      W zasadzie pani mloda organizauje w domu, tylko myslaalm nad jakas
      niespodzianka w knajpie..ale chyba przystaniemy na winku w pizamach:D
    • Gość: Ania Re: Wieczór Panieński IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.06.04, 13:13
      a może jakies namiary na ten la palmas..?!!Thnx
      • Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 13:31
        Widze ze Cie ruszylo.Z Katowic do Tarn.Gor. a tam juz tylko taksowka i slowka
        Las Palmas prosze.- ok?
        • Gość: kazik Ps, Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 13:39
          Zycze milego rozstania ze stanem panienskim, tylko mala dygresja , nie zapomnij
          o wianku. Chociaz to teraz malo wazne, a moze jeszcze wazne? Zapytaj lepiej
          Harc mistrza.
          • Gość: Ania Re: Ps, Wieczór Panieński IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.06.04, 13:45
            he he..żeby tylko to był mój wieczór panieński to byłoby okey..:)...to dla
            koleżanki:)
            • Gość: kazik Re: Ps, Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 13:55
              W takim razie zycze nieznajomej kolezance udanego pozegnania starego i
              powitania nowego stanu, ten nowy stan, to juz ofiara i obowiazek i tak zostanie
              do konca.moge jeszcze zyczyc tak jak mnie ksiadz zyczyl : badzcie odrobinie
              wstydliwi to pozwoli zachowc Wam atrakcyjnosc do konca waszych dni, musze
              stwierdzic to sie sprawdza.
              • elver.b Re: Ps, Wieczór Panieński 15.06.04, 14:47
                Kurcze, gdybysmy wczesniej zaczeli z nasza "Batista" to moglbym polecic. Tym
                bardziej ze zapowiada sie ciekawie: rura, przy roze aqua i mesco a do tego mala
                perwerka, aqua eksperymentujacy z pradem!
              • carrramba Re: Ps, Wieczór Panieński 15.06.04, 18:43
                Gość portalu: kazik napisał(a):

> W takim razie zycze nieznajomej kolezance udanego pozegnania starego i
                > powitania nowego stanu, ten nowy stan, to juz ofiara i obowiazek i tak
                zostanie
                >
                > do konca.moge jeszcze zyczyc tak jak mnie ksiadz zyczyl : badzcie odrobinie
                > wstydliwi to pozwoli zachowc Wam atrakcyjnosc do konca waszych dni, musze
                > stwierdzic to sie sprawdza.
                Nie wiem jak taki perwers może być wstydliwy. I jeszcze hipokryta !
                • Gość: kazik Re: Ps, Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 17.06.04, 09:32
                  Zadaj sie z plewami to cie swinie zjedza.
                  Carramba kolegow dobieram sobie sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka