Gość: Ania IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.06.04, 12:26 Gdzie w katowicach jest fajna knajpka z dobra muzyka, moze jakims striptizem :), by miło i sympatycznie spędzić wieczór panienski.Dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Wieczór Panieński 15.06.04, 12:34 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gdzie w katowicach jest fajna knajpka z dobra muzyka, moze jakims > striptizem :), by miło i sympatycznie spędzić wieczór panienski.Dzieki za odp. Zaproś naszego forumowego Kazia. On się rozbierze ale nie wiem czy będzie to dla Ciebie miłe i sympatyczne :) Na poważnie, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 12:39 Piekniejsze z lozka wyrzucalem. Doby jest klub Las Palmas w Tarnowskich Gorach Strzybnicy , z basenem, sauna, fajny bar , no i jak sie dobrze postarsz to mozesz byc jeszcze na plusie. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Wieczór Panieński 15.06.04, 12:45 aqua napisał: > kaziu, a żona? Czyja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 12:48 Dziewczyna pyta sie gdzie najlepiej pozegnac stan panienski, majac na uwadze nie za gruby portfel polecam ten klub, dorobic wolno, a laczenie przyjemnego z pozytecznym nikt nie zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Wieczór Panieński 15.06.04, 13:05 Bo wiesz, kazik ma żonę już ze stoczterdzieści lat i wciąż są zakochani. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Wieczór Panieński 15.06.04, 13:08 aqua napisał: > Bo wiesz, kazik ma żonę już ze stoczterdzieści lat i wciąż są zakochani. Chylę czoło przed żoną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 13:13 Zycze Wam wszystkim zeby po 35 latach malzenstwa byc tak zakochanym jak ja i moja zona, no ale Wy "moze" tego nie chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wieczór Panieński IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.06.04, 12:47 Tarnowskie to za daleko..imprezujemy w domu a potem chcę w jakiej knajpce z miłą obsługą..panowie kelnerzy z pieknym ciałem..he he..chyba będzie mi ciężko cos poszukac..nie ma jak na zachodzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 12:55 Zauwaz jedno Aniu, Las Palmas to pieknie polozoby klub bylych kacykow PZPErowskich, wokol cisza i las nikt nie widzi, ja z kelnerkami bym sie nie zadawal tam towarzystwo sie rozkreca dopiero po 22.00.I wszystko pasuje pobalowac w domu , bo taniej a jak przyjdzie chcica to myk do taksowki i za 30 min. jestes w LaP Palmas , mysle ze przez te 30 min ochota Ci nie przejdzie, ku pociesze czekajacych na pocieche podstarzalych Panow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: Wieczór Panieński IP: 62.233.241.* 15.06.04, 13:00 W Wojewódzkim Parku jest urocza knajpka "Pod Jeleniem", ze stylowym "myśliwskim" wnętrzem i pięknym otoczonym zielonymi cisami tarasem. Miło, dyskretnie i ekologicznie... CZUWAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 13:01 Harc mistrz nie wiedzialem zes ty taki jelen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: Wieczór Panieński IP: 62.233.241.* 15.06.04, 13:36 ...taki ze mnie JELEŃ, jak tyn Francik z "Czterech pancernych i psa"! CZUWAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wieczór Panieński IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.06.04, 13:06 W zasadzie pani mloda organizauje w domu, tylko myslaalm nad jakas niespodzianka w knajpie..ale chyba przystaniemy na winku w pizamach:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wieczór Panieński IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.06.04, 13:13 a może jakies namiary na ten la palmas..?!!Thnx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 13:31 Widze ze Cie ruszylo.Z Katowic do Tarn.Gor. a tam juz tylko taksowka i slowka Las Palmas prosze.- ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Ps, Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 13:39 Zycze milego rozstania ze stanem panienskim, tylko mala dygresja , nie zapomnij o wianku. Chociaz to teraz malo wazne, a moze jeszcze wazne? Zapytaj lepiej Harc mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ps, Wieczór Panieński IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.06.04, 13:45 he he..żeby tylko to był mój wieczór panieński to byłoby okey..:)...to dla koleżanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Ps, Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 15.06.04, 13:55 W takim razie zycze nieznajomej kolezance udanego pozegnania starego i powitania nowego stanu, ten nowy stan, to juz ofiara i obowiazek i tak zostanie do konca.moge jeszcze zyczyc tak jak mnie ksiadz zyczyl : badzcie odrobinie wstydliwi to pozwoli zachowc Wam atrakcyjnosc do konca waszych dni, musze stwierdzic to sie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Ps, Wieczór Panieński 15.06.04, 14:47 Kurcze, gdybysmy wczesniej zaczeli z nasza "Batista" to moglbym polecic. Tym bardziej ze zapowiada sie ciekawie: rura, przy roze aqua i mesco a do tego mala perwerka, aqua eksperymentujacy z pradem! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Ps, Wieczór Panieński 15.06.04, 18:43 Gość portalu: kazik napisał(a): > W takim razie zycze nieznajomej kolezance udanego pozegnania starego i > powitania nowego stanu, ten nowy stan, to juz ofiara i obowiazek i tak zostanie > > do konca.moge jeszcze zyczyc tak jak mnie ksiadz zyczyl : badzcie odrobinie > wstydliwi to pozwoli zachowc Wam atrakcyjnosc do konca waszych dni, musze > stwierdzic to sie sprawdza. Nie wiem jak taki perwers może być wstydliwy. I jeszcze hipokryta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Ps, Wieczór Panieński IP: *.arcor-ip.net 17.06.04, 09:32 Zadaj sie z plewami to cie swinie zjedza. Carramba kolegow dobieram sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś