Dodaj do ulubionych

Zdzichu Gorzelik moralnym zwycięzcą wyborów

15.06.04, 12:43
Jestem wzruszony ogromnym poparciem jakie Ślązacy obdarzyli Zdzisława
Gorzelika w ostatnich wyborach do Parlamentu Europejskiego. 2360 głosów to
ogromny moralny sukces pana Zdzisia i całego RAŚ. Jak widzę RAŚ rosnie w siłę
i juz niedługo doczekamy się autonomicznego Śląska a pan Zdzisław Gorzelik
zostanie jego kanclerzem. Podziękowania dla Arnolda, Slezana, Wilyma,
Ballesta, Stefana Ems i innych prawdziwych Ślązaków. Wasza tytaniczna praca
na tym forum nie poszła na marne. Serdecznie pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • slenzan To gorole sfauschowauy wybory! 15.06.04, 13:54
      - Nikt go nie chce przyjąć, więc wymyślił sobie, że zostanie liderem jakiejś
      partii. Na razie to jest partia wirtualna, bo istnieje w Internecie - śmieje
      się inny kolega Gorzelika. - Tak jak republika śląska, o której marzą
      sfrustrowani Ślązacy z Niemiec, Austrii, Australii, Stanów. Na stronach
      internetowych wylewają żale, że Śląsk nie jest autonomicznym państwem, a
      przynajmniej, że nie leży w Niemczech

www.mniejszosci.republika.pl/slazacy1.htm
      • Gość: Jerzy Re: To gorole sfauschowauy wybory! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 14:13
        Odejdźcie od komputerów, bo robicie mi niedźwiedzią posługę.
        • Gość: jorg jestem sfrustrowany jak Zdzicho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 15:19
          • Gość: harc mistrz Re: jestem sfrustrowany jak Zdzicho IP: 62.233.241.* 15.06.04, 16:44
            Się mi przypomniała kabaretowa piosenka-pastisz ELITY:

- ŻDZICHU, jak wyglądasz nooocą, jak w dzieeeń?
            - Wiesz, noszę jeszcze ten płaaaszcz...
            - ŻDZICHU, któóóry???...
            - No, ten szary - popelina z podpinkąąą.
            - Wypłowiał, wypłowiał...
            - Tak, tak!!! - zmieniiił go czaaas...
            - Oooo! ŻDZICHU! Ojej, ojeeeej, ojeeeeeeeeeej!!!!!!
            - itd...
            (HKP)

... Jednym słowem POPELINA!
            CZUWAJ!
            • Gość: zdzisław Re: tracę głowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 20:16
              Czy RAŚ zdobyło 2360 mandatów czy głosów, bo się lekko zakręciłem?
              buhahahaha
              • aldon Re: tracę głowę 16.06.04, 17:11
                Gość portalu: zdzisław napisał(a):

> Czy RAŚ zdobyło 2360 mandatów czy głosów, bo się lekko zakręciłem?
                > buhahahaha
                Podobno w eurowyborach były masowe fałszerstwa goroli. Według nieoficjalnych
                danych "Schlesischer Beobachrer" Gorzelik dostał prawie pół miliona głosów.
                Jeszcze raz pozdrawiam Arnolda, Wilyma, Slezana, Stefana Emsa, Ballesta no i
                oczywiście pana Zdzisława Gorzelika. Viva RAŚ!
                • elver.b Re: tracę głowę 16.06.04, 17:16
                  Podobno w eurowyborach były masowe fałszerstwa goroli. Według nieoficjalnych
                  danych "Schlesischer Beobachrer" Gorzelik dostał prawie pół miliona głosów.
                  - rzekl pracujacy dla "Wsiegda Polsko-silezijajskiej Prawdy" organu ludu
                  pracujacego miast i wsi patriota narodu polackiego, aldon
                  • aldon Re: tracę głowę 16.06.04, 17:21
                    elver.b napisał:

> Podobno w eurowyborach były masowe fałszerstwa goroli. Według nieoficjalnych
                    > danych "Schlesischer Beobachrer" Gorzelik dostał prawie pół miliona głosów.
                    > - rzekl pracujacy dla "Wsiegda Polsko-silezijajskiej Prawdy" organu ludu
                    > pracujacego miast i wsi patriota narodu polackiego, aldon
                    Jak by na to nie patrzeć wynik pana Zdzisława jest imponujący. a tak na
                    marginesie czy nie byłoby dobrze aby zmienił on swoje imię Zdzisław na jakies
                    bardziej sląsko brzmiące np. Helmut albo Eberhardt. Mógłby sie tez wreszcie
                    nauczyć rodzimego języka. Najwyższy juz czas. Jeśli pan Zdzicho posłucha moich
                    rad to w następnych wyborach dostanie spokojnie 90% głosów Ślązaków i nawet
                    gorolskie fałszrstwa nic tu nie pomogą.
                    Pozdrawiam elver i przepraszam, ze o tobie zapomniałem. Robisz na tym forum
                    kawał dobrej roboty.
                    • bzdzihu Zobaczycie gorole 16.06.04, 17:24
                      Zdzislaw Jerzy Gorzelik jeszcze bedzie prezydentem wolnego od goroli
                      niepodleglego Slaska!
                      • Gość: zdzisław Re: Zobaczycie gorole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 17:29
                        Ja proponuję zmianę imienia na Ewald albo Manfred. Można by mówić wtedy w
                        skrócie Maniek.
                        • wilym Re: Zobaczycie gorole 16.06.04, 17:30
                          Jak patrze na te wasze wypociny to moge stwierdzic, ze zaczal sie zlot debili.
                          • bzdzihu Re: Zobaczycie gorole 16.06.04, 17:33
                            Wilym ,a Ty jak masz na imie Mietek,Stasiu,Bolek,a moze Czesiu?
                          • aldon Re: Zobaczycie gorole 16.06.04, 17:36
                            wilym napisał:

> Jak patrze na te wasze wypociny to moge stwierdzic, ze zaczal sie zlot debili.
                            Wilymku nie płacz. Te 2360 głosów to naprawdę świetny wynik. Polscy
                            nacjonaliści pekają pewnie teraz ze złości.
                            Pozdrawiam Wilym alias Czesio, Stasio albo Władzio?

PS. Mam pytanie czy ty tez jesteś Ślązakiem w pierwszym pokoleniu tak jak pan
                            Zdzisław?
                            • slenzan Re: Zobaczycie gorole 16.06.04, 17:43
                              Wilymek to jeden z przywodcow RAS Bartus S
                              • Gość: sir_lipton Re: Zobaczycie gorole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:30
                                To proste Wilym to Włodzimierz (na częśc wielkiego wodza).
                                Siostra to Marlena rzecz jasna.
                                • Gość: konkluzja Re: Zobaczycie gorole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:55
                                  A w 7 pokoleniu neandertalczyk.
    • slenzan Re: Zdzichu Gorzelik moralnym zwycięzcą wyborów 16.06.04, 20:56
      Autor: arnold7
      Data: 10.06.2004 11:18 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
      Mosz recht kattovitzer, jo podobnie to widza. Plakaty som tysz kole koscioua
      maryiackigo i na Warszawskij (Friedrichstrasse)

Stawiom fraga - wiela % guosow ze tych uoddanych na Gorzelika bydzie we
      s`lonskij, a wiela we gorolskij czyn`s`ci wojywudztwa?
      Jo stawiom na 97% u nous i 3% u nich.

Pyrsk!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=8985064&a=13329150
      • Gość: Pit Re: Zdzichu Gorzelik moralnym zwycięzcą wyborów IP: 150.254.85.* 17.06.04, 09:11
        Jorg, Georg ?, nie martw sie. Po prostu Slazacy nie sa ciebie godni tak jak
        Niemcy Adolfa. Moja diagnoza jest taka, lud slaski sie po prostu "spolaczyl" i
        jak mowil Churchil, dla Polakow mozna cos zrobic ale z nimi nigdy ! Podobnie
        zteraz jest ze Slazakami. Jorg moze by tak do Bretanii lub Fryzji ? Poszukaj no
        w swojej genealogii, moze tam bedziesz mial wiecej szczescia niz na
        tym "spolaczonym" Slasku wsrod tych goroli co sfauschowaly wybory.
    • bzdzihu Re: Zdzichu Gorzelik moralnym zwycięzcą wyborów 19.06.04, 22:48
      aldon napisał:

> Jestem wzruszony ogromnym poparciem jakie Ślązacy obdarzyli Zdzisława
      > Gorzelika w ostatnich wyborach do Parlamentu Europejskiego. 2360 głosów to
      > ogromny moralny sukces pana Zdzisia i całego RAŚ. Jak widzę RAŚ rosnie w siłę
      > i juz niedługo doczekamy się autonomicznego Śląska a pan Zdzisław Gorzelik
      > zostanie jego kanclerzem. Podziękowania dla Arnolda, Slezana, Wilyma,
      > Ballesta, Stefana Ems i innych prawdziwych Ślązaków. Wasza tytaniczna praca
      > na tym forum nie poszła na marne. Serdecznie pozdrawiam!

Zdzislaus Gorzelik wypadl swietnie dostal wiecej glosow od Sloonzoczki
      znajacej jezyk slaski Marii Wisniowieckiej.Gorole to sa jednak cwane!

www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/466.htm

• aldon Re: Zdzichu Gorzelik moralnym zwycięzcą wyborów 06.07.04, 12:10
        Jeszcze raz chciałem złożyć serdeczne gratulacje panu Zdzisławowi Gorzelikowi i
        wszystkim sympatykom RAŚ z powodu oszałamiającego wyniku wyborczego. Tak
        trzymać panie Zdzichu!
        • pniok Re: Zdzichu Gorzelik moralnym zwycięzcą wyborów 06.07.04, 12:16
          JA również, Panie Zdzisławie, przyłączam się do gratulacji!
          Głosowała na Pana połowa członków RAŚ-ia! Hm... ciekawe, swoją drogą, na kogo
          głosowała druga połowa?
          • aldon Re: Zdzichu Gorzelik moralnym zwycięzcą wyborów 06.07.04, 12:23
            W czasach Gomułki na wiecach partyjnych skandowano gromkie Wiesław, Wiesław! Po
            tak oszałamiającym sukcesie w wyborach na zebraniach RAŚ pewnie będzie się
            skandować Zdzisław, Zdzisław! Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich ślązakowców
            zgromadzonych na wspólnej kanapie. Niech żyje wolny Śląsk! Gorzelik na
            kanclerza a Arnold na premiera!

Prysk!
            Wasz przyjaciel Aldon
            • Gość: maszto Re: Zdzichu Gorzelik moralnym zwycięzcą wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:35
              Podobno głosowali głównie ze Sosnowca bo Zdzichu dobrze się kojarzy z budową,
              winkiem i 1000.
              • aldon Re: Zdzichu Gorzelik moralnym zwycięzcą wyborów 06.07.04, 20:32
                Gość portalu: maszto napisał(a):

> Podobno głosowali głównie ze Sosnowca bo Zdzichu dobrze się kojarzy z budową,
                > winkiem i 1000.
                To kolejny dowód na to, że Sosnowietz to prastare schloonsko-germańskie miasto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka