Dodaj do ulubionych

Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi"

IP: *.ipv4.e-comnet.pl 07.04.12, 19:31
Nie no przecież to już jest jakaś kpina. Już wkrótce kubki, szampony, z wizerunkiem Katarzyny W. A na zbliżające się lato ręczniki kąpielowe z Katarzyną w wersji bikinie.
Masakra
Obserwuj wątek
    • weritas1 Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" 07.04.12, 19:33
      Autorka powinna wiedzieć, że to jej pierwsze i ostatnie "dzieło". Zbiór konfabulacji, wypocin, przedruków z komentarzy, jednym słowem dno!
      • Gość: Whatever hiena IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 00:54
        to się nazywa fachowo "hiena medialna"
        gorsza od "hieny cmentarnej"
      • de_ent Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi 08.04.12, 10:54
        Mylisz się niestety. Ona jeszcze napisze. Pewnie w drodze juz dzieło o tatusiu Bartoszu, potem film dokumentalny na koniec wywiad w rozmowach w toku. Są odbiorcy na takie badziewie niestety, i jest ich sporo
        • Gość: bb Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 09:45
          Rozmowy w tłoku już były. Na serio:(
    • Gość: ja Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.tylda.net 07.04.12, 19:34
      ja pier... to kiedy do tanca z gwiazdami?
      • Gość: Egon Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 19:50
        Jeszcze do Playboya, X-factora (oczywiście jako jurorka) i własny program w Polsat-Cafe (lub TV Trwam - naturalne metody antykoncepcji)
        • mrokowik Jak to: nie było nikogo, kto by jej nie uwierzył? 07.04.12, 20:02
          Cytuję: "To raczej próba spojrzenia w duszę młodej kobiety, która potrafiła kłamać tak przekonywująco, że nie było nikogo, kto by jej nie uwierzył" - zapowiada książkę Empik."

90% Polaków od początku podejrzewało kłamstwo i matactwo? Kto jej niby nie mógł nie wierzyć? Chyba policja i prokuratura, bo od samego początku, kiedy nie potrafiła podać jednej wersji, dokąd szła z dzieckiem (do pracy/na rozmowę w sprawie pracy/do babci, bo niby chorzy byli z Bartkiem). Już pierwszego dnia nic się kupy nie trzymało.
          To chyba Gala uwierzyła. :D

Dajcie spokój, niedobrze się robi.

• Gość: papapranców banda Re: Jak to: nie było nikogo, kto by jej nie uwier IP: *.cable.smsnet.pl 07.04.12, 21:52
            >potrafiła kłamać tak przekonywująco, że nie było nikogo, kto by jej nie uwierzył"
            >- zapowiada książkę Empik."
            >
            > 90% Polaków od początku podejrzewało kłamstwo i matactwo?

Oto właśnie jest rzekoma siła przekonywania kretynów zwących siebie czwartą władzą. Sami sobie udowadniają, że wszyscy nabrali się na oczywiste oszustwa tego marginesu, choć większość zwykłych ludzi od początku afery pisała na forach, że to tylko wymyślone kłamstwa.

No i jeszcze pismak wrócił do stylu opisywania sprzed ponad miesiąca: "w końcu kobieta przyznała, że córka wypadła jej z rąk i uderzyła głową ...".
            Matoły dziennikarskie, przyznanie, szczególnie w przypadku oskarżonego, oznacza potwierdzenie ze skruchą prawdziwej wersji zdarzeń !!!!

Gdy dla większości normalnych ludzi następne kłamstwo przybiera formę idiotycznego łgania oskarżonej, że oskarżona wróciła na chwilę na któreś piętro z wózkiem po pampersy, wykąpała dziecko przed powtórnym wyjściem na mróz, dziecko wypadło jej kocyka i spadając z wysokości 1 metra zabiło się, ona z tej swojej wysokości 1m "doskoczyła do dziecka" i obmyśliła w parę, minut plan pogrzebania dziecka w śmieciach wraz z nakryciem nagrobnym ze stu-kilowej płyty gruzu, "bo chciała być razem z dzieckiem", to normalni ludzie wiedzą, że to nie żadne przyznanie, a kolejne mataczenia.
            No, ale feministki u władzy wspierają aborcję nawet w "15. miesiącu" i jak widać, bredzą w artykułach dla swoich wyznawczyń, niczym potłuczone. Zawsze jakieś głupie osoby się na to załapią.

• Gość: x Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 19:34
      Oczywiście teraz każda idiotka będzie pisać książke, onanizując się tą sprawą.
    • Gość: z Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 19:35
      2 tabletki???
      • Gość: hyjacynk Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi IP: *.wroclaw.vectranet.pl 07.04.12, 19:50
        też mnie to rozwaliło :D

Chcę się zabić....ale tak troszeczkę
        • ciotka_ltd Ty myslisz. Ale tylko tak troszeczke:) 07.04.12, 21:14
          A skad macie te informacje o 2 tabletkach uspakajajacych? Od matki Magdy? Policji, prokuratury, z karty szpitalnej Katarzyny?
          Nie, macie te informacje z MEDIOW, ktore przeciez juz cale mnostwo smierdzacych bakow w tej sprawie napuszczaly. A 'dzielo' naczelnej Gali tylko wienczy owo wciskanie kitu 'ludowi ciemnemu'.
          Agora konfabuluje, bo - dzieki Bogu - od momentu odnalezienia Kaski w katowiskim parku jest moratorium na informacje o sprawie Katarzyny W: przekazywane mediom informacje sa limitowane sadowo i kontrolowane przez prolurature.
          Katarzyna jest histeryczka, ma problemy psychiczne (zarowno trwale, osobowosciowe, jako DDA, jak i okresowe, chorobowe), wielokrotnie podejmowala proby samobojcze w przeszlosci, ale sadzac po rozwoju sytuacji (obserwacja w psychiatryku) ta proba nie byla tak niewinna, jak Agora chce to 'ludowi ciemnemu' wcisnac. Poza tym nie ma gwarancji, ze kolejna proba - nawet w zalozeniu lipna - przypadkiem sie jej nie uda.
          Jesli Agora chce miec te dziewczyne na sumieniu i Bartkowi slone odszkodowanie wybulic - jej sprawa. Ale wam radze po raz kolejny nie tanczyc, jak wam Agora przygrywa...
          • Gość: Gala=Guvvno Re: Ty myslisz. Ale tylko tak troszeczke:) IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 22:24
            Po raz kolejny przyznają Ciotce rację. Głos rozsądku na tym forum!
            A ta pseudoredaktorzyna "naczelna" zwana naczelna w klasyfikacji ssaków niż miana zawodowego winna być.
            Posrana baba powinna skończyć w sądzie z jej żałosnymi wypocinami...
          • ireneuszdziura Re: Ty myslisz. Ale tylko tak troszeczke:) 07.04.12, 22:45
            ciotek możesz być ekspertem w sprawach Anglii.......ale tutaj nie masz racji zarzucając mediom jakiekolwiek złe działanie........bo to nie media "upuściły" jej córkę i nie one sciemniały przez tydzień o lipnym porwaniu:/

To, że obecnie wygląda to jak kabaret to raczej wina imć Rutkowskiego który robi wszystko pod "publikę" i nie omieszkał także tej śmierci wykorzystać:/
            • Gość: JK Re: Ty myslisz. Ale tylko tak troszeczke:) IP: *.globalconnect.pl 07.04.12, 23:27
              Media nie działają źle? To dlaczego krążą nad tą sprawą jak sępy, gotowe rzucić się na każdy ochłap, którzy rzuci "dedektyw"? Kabaretu nie byłoby, gdyby nie zachłanność mediów na tanią sensację, którą dedektyw jedynie wykorzystał dla potrzeb autopromocji.
          • anita211 Re: Ty myslisz. Ale tylko tak troszeczke:) 07.04.12, 23:37
            ciotka_ltd napisała:

> A skad macie te informacje o 2 tabletkach uspakajajacych? Od matki Magdy? P
            > olicji, prokuratury, z karty szpitalnej Katarzyny?

> Nie, macie te informacje z MEDIOW, ktore przeciez juz cale mnostwo smie
            > rdzacych bakow w tej sprawie napuszczaly. A 'dzielo' naczelnej Gali tylko wie
            > nczy owo wciskanie kitu 'ludowi ciemnemu'.
            > Agora konfabuluje, bo - dzieki Bogu - od momentu odnalezienia Kaski w ka
            > towiskim parku jest moratorium na informacje o sprawie Katarzyny W: przekazywa
            > ne mediom informacje sa limitowane sadowo i kontrolowane przez prolurature.
            > Katarzyna jest histeryczka, ma problemy psychiczne (zarowno trwale, osobowoscio
            > we, jako DDA, jak i okresowe, chorobowe), wielokrotnie podejmowala proby samobo
            > jcze w przeszlosci, ale sadzac po rozwoju sytuacji (obserwacja w psychiatryku)
            > ta proba nie byla tak niewinna, jak Agora chce to 'ludowi ciemnemu' wcisnac. Po
            > za tym nie ma gwarancji, ze kolejna proba - nawet w zalozeniu lipna - przypadk
            > iem sie jej nie uda.
            > Jesli Agora chce miec te dziewczyne na sumieniu i Bartkowi slone odszkodowanie
            > wybulic - jej sprawa. Ale wam radze po raz kolejny nie tanczyc, jak wam Agora
            > przygrywa...
            jesu..dziecko,naucz się pisać, tego czytać się nie da :/
            • Gość: wn Re: Ty myslisz. Ale tylko tak troszeczke:) IP: *.free.aero2.net.pl 08.04.12, 09:36
              > jesu..dziecko,naucz się pisać, tego czytać się nie da :/

???
              dwie literówki w całym tekście - to tak źle?
          • mrokowik Do Ciotka_Ltd 08.04.12, 00:09

> Katarzyna jest histeryczka, ma problemy psychiczne (zarowno trwale, osobowoscio
            > we, jako DDA, jak i okresowe, chorobowe), wielokrotnie podejmowala proby samobo
            > jcze w przeszlosci, ale sadzac po rozwoju sytuacji (obserwacja w psychiatryku)
            > ta proba nie byla tak niewinna, jak Agora chce to 'ludowi ciemnemu' wcisnac. Po
            > za tym nie ma gwarancji, ze kolejna proba - nawet w zalozeniu lipna - przypadk
            > iem sie jej nie uda.

Obserwacja w psychiatryku jest ZAWSZE, przy każdej potwierdzonej próbie samobójczej, nie ma znaczenia, czy 2 czy 200 tabletek by połknęła.

Cokolwiek połknęła więc, ile itd - nie ma znaczenia. Żyje, więc nie chciała umrzeć. Tyle.

A tak w ogóle, pani prawniczko, takie masz kiepskie zdanie teraz o Katarzynie W., piszesz, że jest histeryczką, taką, śmaką - ale przecież oferowałaś jej cudowną pracę! Chwaliłaś się, że masz dla niej pracę, o jakiej my, ciemniaki możemy sobie tylko pomarzyć.
            Prowadzisz teatr może? Bo do pracy w amatorskim teatrze ta dziewczyna się nadaje w sam raz. :P

I znowu stosujesz w postach inwektywy wobec interlokutorów. To z psychologicznego punktu widzenia (nikt Ci tego nie powiedział?), źle świadczy nie tylko o elementarnej kulturze osobistej, ale też i o TWOICH dysfunkcjach w osobowości, Twoich kompleksach (specyficzny rodzaj wyzwisk) itd. Nie będę się silić na analizę, zwłaszcza za darmo. :P Po prostu ośmieszasz się i siłą rzeczy - poprzez te wyzwiska od czerwonych komuchów, głupków, analfabetów, ciemniaków, itd - obniżasz wartość swoich tekstów i tracisz wiarygodność, nawet jeśli od czasu do czasu napiszesz coś z sensem.

A o tych odszkodowaniach od Agory dla Waśniewskich to już czytałem w styczniu i jakoś pozwów nie ma. Może pomóż Bartkowi, zawsze jakiś procent wpadnie od zasądzonego odszkodowania, a i w końcu za robotę się weźmiesz. Mam w środowisku wziętych prawników i oni nie mają czasu obiadu zjeść, nie mówiąc o czytaniu artykułów z - ich zdaniem - nierzetelnego źródła informacji. Bo za takie uważasz Agorę, a mimo to czytasz, komentujesz, udzielasz się na forum, emocjonujesz się, angażujesz. Ogarnij się, bo wersja Twojego życia, jaką nam przedstawiasz, też się kupy nei trzyma, podobnie jak cała wersja Katarzyny W., Twojego niedoszłego pracownika w pracy marzeń. :D

• Gość: miki Re: Do Ciotka_Ltd IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 09.04.12, 18:55
              kompletna bzdura!!!! do psychiatryka nie wezmiesz nikogo na sile, trzeba podpisac zgode. u nas osoba, ktora skonaczyla 16 lat ma prawo ODMOWIC obserwacji na oddziale, nawet jezeli polknela 2 tabletki czy 200...
              • lia.13 Re: Do Ciotka_Ltd 09.04.12, 20:37
                tyle, że w przypadku Pani Katarzyny W. pójście na obserwację do psychiatryka jest bardzo na rękę, gdyż: 1. nie pójdzie do aresztu i 2. w późniejszym procesie łatwiej jej będzie udowodnić niepoczytalność w momencie śmierci córki.
                • Gość: l Re: Do Ciotka_Ltd IP: 95.108.72.* 10.04.12, 14:06
                  Kur...na w kazdym normalnym panstwie ta klamczucha dawno by siedziala, a u nas co? Czwarta wladza sie znalazla? Przez media i Krzysztofa R, oni sa na swieczniku zamiast siedziec w pierdlu. Nie jestem za kodeksem Hammurabiego i za tym aby na prawo i lewo wtracac ludzi do paki (na "wakacje" za nasze pieniadze), ale to jest juz szczyt. Jedna historia rozdmuchana na cala polske. Niedlugo strach bedzie otworzyc lodowke zeby Katarzyna W z niej nie wyskoczyla. O TEMPORA! O MORES!
          • lia.13 Re: Ty myslisz. Ale tylko tak troszeczke:) 09.04.12, 20:48
            a ty skąd wiesz, że wzięła więcej niż 2 tabletki? Przekazano informację, że jej życiu nie zagrażało niebezpieczeństwo, zatem nie mogła wziąć dużo. Nawet jednak gdyby wzięła dużo, i tak nic by się jej nie stało, skoro zażyła tabletki przy matce, a później wyszła z domu mówiąc mamie dokąd się udaje. Czy tak postępuje samobójca chcący popełnić samobójstwo?
            O jakich wcześniejszych próbach samobójczych mówisz? O tym, że w areszcie napiła się Ludwika? ;)
            Co do DDA. Owszem, jej ojciec był/jest? alkoholikiem. Najnowsze badania jednak obalają teorię nt. DDA, dowodząc, że tyle samo ludzi będących dziećmi alkoholików ma problemy w dalszym życiu, co i ludzi nie będących dziećmi alkoholików. DDA jest jedynie wygodnym usprawiedliwieniem dla swoich porażek i błędnych życiowych decyzji. Dziwi mnie, że w tak światłej Wielkiej Brytanii nie ma literatury na ten temat ;)
            O jakim odszkodowaniu od Agory dla Bartka mówisz? Bartek aktualnie nie ma ochoty znać swojej żony. Nie ma nawet ochoty odwiedzać jej w szpitalu. Nawet on już jej nie wieży.
            A co do samej książki i jej tytułu "Wybaczcie mi", nie słyszałam ani razu aby ta kobieta kogokolwiek, łącznie ze swoją zmarłą córką, przepraszała. I w tym cały problem. Ona kompletnie nie poczuwa się do winy. A ciało dziecka ukryła na tyle dni tylko po to, aby się rozłożyło na tyle, by nie można było orzec przyczyny zgonu. Takie jest moje zdanie w tej spawie.
    • Gość: zdzira Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.12, 19:37
      Ludzie ratunku......................!!
      swiat sie konczy w Polsce,
      ewakuowac sie nalezy i to szybko!!
    • Gość: ojajebie... Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi IP: *.gdynia.mm.pl 07.04.12, 19:40
      Nie ręczniki, ale kocyki z certyfikatem: "UWAGA: bezpieczny kocyk, używając go nie pozbędziesz się dziecka".
    • Gość: koz Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 19:43
      kocyki niemowlece! koniecznie!
    • niewinna Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" 07.04.12, 19:47
      A pisanek nie macie z mamąmałejmadzi? To się w głowie nie mieści. Ta Pani ma postawione poważne zarzuty, śledztwo na karku i co bardzo prawdopodobne psychopatyczną osobowość. Do podręczników kryminalistyki z tym przypadkiem a nie do empiku. GW to coraz podlejszy tabloid. Wiem liczycie na nasze komentarze pod takimi tekstami ale miara niedługo się przeleje bo widzę, że czytelnicy mają już po dziurki w nosie serwowanego nam tu gawna.
      • Gość: kat Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi IP: 85.19.195.* 07.04.12, 19:50
        jeszcze niewinna?
      • ciotka_ltd 'Ta pani' ma osobowosc neurasteniczna:) 07.04.12, 21:20
        A wiec nie bredz o 'psychopatii' - zajrzyj chocby do Santorskiego, a dowiesz sie, czy 'psychopaci' podejmuja nieustanne proby samobojcze. Nie ma, kurcze, jak 'ekspert'.
        Po drugie: a KTORE zarzuty matka Magdy ma powazne? Ten o nieumyslne spowodowanie smierci? Przeciez nawet nie wiadomo czy sie w sadzie utrzyma etc. A reszta to zupelnie nieistotne dodatki, niemalze z poziomu wykroczen...
        Zreszta obserwacja psychiatryczna cale to dochodzenie wraz z zarzutami moze do kosza poslac...
        • macha71 Re: 'Ta pani' ma osobowosc neurasteniczna:) 07.04.12, 21:42
          Buahahaha a ty stawiasz "diagnozę" na podstawie czego? Oczywiście jest to pytanie retoryczne.

I skąd u Ciebie taka pewność, że to była próba samobójcza? Równie dobrze mogła to być kolejna mistyfikacja Katarzyny Waśniewskiej, która miała na celu zmanipulowanie opinii publicznej. I skąd wiesz, że została umieszczona w szpitalu psychiatrycznym z powodu faktycznej próby samobójczej? Do tego chyba również kwalifikują się osoby, które udają, że próbują się zabić, bo mają w tym ukryty cel (jakkolwiek dziwnie to brzmi). Już byliśmy "świadkami" jej próby samobójczej w areszcie buahahah

Wiesz co ludzi może skłaniać do tego, żeby myśleć o niej jako o psychopatce? Egocentryzm, skłonność do oszukiwania i manipulacji, płytkość uczuć, brak wyrzutów sumienia i poczucia winy (ja ich nie zauważyłam), brak poczucia odpowiedzialności, potrzeba stymulacji (bycie w centrum akcji), niepokojące zachowania w młodym wieku (biorąc pod uwagę wypowiedzi osób, które ją znają). Coś jeszcze??
          • ciotka_ltd Nie musisz mi wykazywac, ze lud ciemny i glupi 07.04.12, 21:55
            To od dawna w Polsce wiadomo, stad i takie wybory, i takie latajace brzozy z zamachami, i manipulacje mediow 'ludem ciemnym' w sprawie Magdy, i w tysiacu spraw duzo wazniejszych.
            Oraz fakt, ze kazdy was dyma, a wy wiecznie 'czujecie sie oszukani'...
            I dlatego zupelnie mnie nie obchodzi, co ow 'lud ciemny' sobie mysli, i co sie 'ludowi ciemnemu' wydaje, bo to 100% bzdura.
            Szczegolnie ze lud ciemny nawet Santorskieho z jego znana klasyfikacja osobowosci nie czytal (za kim mowie o neurastenii - podalam). Gdy odrobisz lekcje i choc to przeczytasz, to sie - osobowosci PSYCHOPATYCZNA - na to forum wroc.:)
            • macha71 Re: Nie musisz mi wykazywac, ze lud ciemny i glup 07.04.12, 22:06
              Buahahahahahahaha no tak, po przeczytaniu jednej książki stałeś/aś się psychologiem diagnostą ! Gratulacje !!! :D Reszty twojej wypowiedzi nie będę komentować, bo po prostu nie ma czego :))
              • ciotka_ltd Fakt, masz osobowosc psychopatyczna. 07.04.12, 22:16
                1) Obruszyles sie na moja 'neurastenie', nie zas na rownie - a nawet bardziej - nieuzasadniona 'psychopatie' w poscie na ktory odpowiadam, Powod tegoz tylko jeden - irracjonalny: bo ow post zgadza sie z twoim nadetym widzi-mi-sie, branym - jak to u psychopatow - za jedyna prawde;
                2) Tys sie z psychologia i psychiatria kliniczna na 100% nie zetknal - zupelnie nie nawiazales do watku DDA, co do oceny zachowan Kaski (a nawet i Bartka) jest istotne
                3) Brak ci inteligencji i kontrargumentow.
                • Gość: nfbm Re: Fakt, masz osobowosc psychopatyczna. IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 22:27
                  "niepokojące zachowania w młodym wieku (biorąc pod uwagę wypowiedzi osób, które ją znają)"

Stały bywalec strony faktu i SE?
                  Bo tam się wypowiadają ci, co "znali" Katarzynę- stare dziady i baby spod bloku- sąsiadki z sąsiednich bram oraz jakaś gó...ara z kółka maryjnego odrzucona przez Bartka, męża Katarzyny..
                  Zajebiście wiarygodne źródła, ha ha ha!!!
                  Spytali paru miejscowych żuli i popaprańców a oni - "jakaś taka dziwna była, wysoko głowę nosiła" hahahahahahaha
                • de_ent Re: Fakt, masz osobowosc psychopatyczna. 08.04.12, 10:56
                  A tobie nie brak niczego. Jesteś trollem kompletnym misiaczku.
                • Gość: buu Re: Fakt, masz osobowosc psychopatyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 11:37
                  Ciotka, naucz się pisać po polsku, bo tego się czytać nie da.
            • mrokowik Re: Nie musisz mi wykazywac, ze lud ciemny i glup 08.04.12, 00:21
              ciotka_ltd napisała:

> Szczegolnie ze lud ciemny nawet Santorskieho z jego znana klasyfikacja osobowos
              > ci nie czytal (za kim mowie o neurastenii - podalam). Gdy odrobisz lekcje i ch
              > oc to przeczytasz, to sie - osobowosci PSYCHOPATYCZNA - na to forum wroc.:)

Hahahahahahahaha!

No tak. Bo w polskiej i światowiej psychologii przed Santorskim nie było NIC.
              Ciotka. Wyłącz TV, zamknij Pudelka, Fakt, a "Życie na gorąco" wyrzuć do kosza.

Do biblioteki marsz i do nauki.

A potem przyjdź pouczaj ciemny lud.

I jeszcze jedno - wyzwiska stosowane wobec innych, które dotyczą ich rzekomej głupoty, ciemnoty, niedouczenia, są niestety efektem silnego zakompleksienia na tym tle właśnie.
              Stawiam - wnioskuję wręcz to po Twoich wypowiedziach - że sama jesteś niedouczona, niewykształcona i takich podejrzeń - o głupotę czy ciemnotę, obawiasz się najbardziej. Tak samo wymyślanie bajeczek, że jesteś prawnikiem.

Stawiam 10 do jednego, żeś wybyła do Anglii z jakiejś małej miejscowości, po przerwanych na drugim roku studiach politologii (bo na prawo się nie dostałaś), siedzisz teraz w UK i w wolnych chwilach między myciem garów w hinduskim barze albo pilnowaniem starych Angielek, czytasz gazetę. pl oraz udzielasz na forum swoich światłych rad, z których każdy przeciętnie myślący czytelnik śmieje się, jak z dobrego dowcipu. :)))))))))

Myślałaś, że ciemny lud kupi Twoją historyjkę?

A skoro my tacy ciemni, to przed kim się popisujesz? :D

Oj, nie przemyślałaś wersji, cioteczko. :D
        • Gość: as Re:niezła z ciebie suka jak jej bronisz:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 22:33
          co za bełkot?niunia dla ciebie Santorski to autorytet w psychiatrii? może dalej oglądaj taniec z gwiazdami i czytaj plotka bo tu się tylko ośmieszasz jak ta z galii co dupą sobie posadkę załatwiła i pozdrowienia dla bartusia:))))
        • Gość: misi Re: 'Ta pani' ma osobowosc neurasteniczna:) IP: 78.143.155.* 08.04.12, 04:25
          Jesli Santorski jest twoim guru to mozna zrozumiec twoj tok myslenia, kolega, przyjaciel pierwszy obronca pedofila -wykorzystujacego autystyczne dzieci.
          Przepisujacy majatek na byla zone w wiezieniu- niestety przed prawomocnym wyrokiem smierc go wybawila..dzieki apelacji...
          Santorski wydal jedna z najochydniejszych ksiazek -miska szklanych kulek-a. samsona.
          Wybacz ale ktos kto nie umie stanac i publicznie przeprosic za brone winnego czlowieka -dla mnie jest zerowym autorytetem....
    • malo_was_to_obchodzi Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" 07.04.12, 19:48
      A myślałem, że Michał Wiśniewski przebije wszystkich.
    • Gość: ja Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 19:50
      W tekście jest błąd. Przekonująca lub przekonywająca ale nigdy nie piszemy przekonywująca
      • Gość: Neith Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi IP: 212.244.23.* 07.04.12, 23:19
        Dziękuję! Sama chciałam na to zwrócić uwagę, ale zostałam przez Ciebie wyręczona :)))
    • Gość: gość Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.szczecin.mm.pl 07.04.12, 19:52
      To już naprawdę PRZESADA!
    • Gość: Rybba Czy telewizja TVN szykuje już serial na faktach? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.12, 19:54
      A jeśli tak, to kto zagra mamę Madzi?
      • rawahecht Re: Czy telewizja TVN szykuje już serial na fakta 08.04.12, 00:06
        Mama mamy Madzi
    • Gość: śmieciarz Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.ip.netia.com.pl 07.04.12, 19:54
      a mnie autorka oraz bohaterka książki interesują tyle co zeszłoroczny śnieg. Czekam z niecierpliwością na makulaturę
    • Gość: Kiwi Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 19:55
      Zabij dziecko - zostań celebrytą... Takie rzeczy tylko w Polsce.
    • balerina53 Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" 07.04.12, 19:57
      ...a może ktoś kupi moją książkę, opiszę dzieje mojej szczoteczki do zębów.....no, jest jakiś chętny ?? Please !
      • quamtsa Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi 07.04.12, 20:43
        jeśli to szczoteczka psychopatycznej morderczyni, to czemu nie? ;-)
    • szarkama53 Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" 07.04.12, 20:04
      Swiat sie konczy!!!!
      Pewnie jeszcze jeszcze ta.....k....aska bedzie niezla kase zgarniala!!!!
    • Gość: @ Jeszcze jeden powód, by bojkotować Empik IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.04.12, 20:07
      I tak jest tam samo badziewie dla gminu.
      • Gość: adaś Re: Jeszcze jeden powód, by bojkotować Empik IP: *.inowroclaw.mm.pl 07.04.12, 20:47
        popieram
        • Gość: @ Re: Jeszcze jeden powód, by bojkotować Empik IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.04.12, 00:36
          Dzięki
      • Gość: Jacek Re: Jeszcze jeden powód, by bojkotować Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 08:54
        Proponuję bojkot EMPIKu i GALI
        • parafkazla Re: Jeszcze jeden powód, by bojkotować Empik 08.04.12, 18:33
          to bojkotuj tez kioski bo sprzedaja fajki. bzdura...
          bojkotowac warto cala ta akcje nie kupujac ksiazki o matce Madzi, nie podkrecajac tematu i nie oburzajac sie. myslicie ze dlaczego media tak walkuja ten temat? bo wiekszosc na niego reaguje, negatywnie, bo negatywnie, ale reaguje- oglada, czyta, komentuje.
    • Gość: M. Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.raciborz.vectranet.pl 07.04.12, 20:10
      "(...)potrafiła kłamać tak przekonywująco, że nie było nikogo, kto by jej nie uwierzył" - zapowiada książkę Empik".
      "przekonywująco"? A może tak "przekonująco" lub "przekonywająco"? Tyle jest w Empiku słowników, a nie potrafią z nich korzystać.
      • Gość: gosc Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 20:26
        żałosne,
        zwęszono kasiorę, temat na topie, więc wydajemy natychmiast! książkę, ckliwy tytuł i będzie rewelacyjna sprzedaż bo temat przeca budzi we wszystkich emocje...
        żałosne, żenujące i bezczelne,
        wstyd, pani autorko,
        właśnie pokazała pani swój poziom

co za debilny kraj i ludzie w nim mieszkający...
    • Gość: a Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.028.c81.petrotel.pl 07.04.12, 20:32
      żenada!
    • 2o12 Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" 07.04.12, 20:32
      celebrytka na miarę POjebów
      • kawa_marago Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi 07.04.12, 20:35
        wkrótce w języku polskim pojawi się nowy rzeczownik: MATKA MADZI.

niech ten tłuk i jej równie tępy "małżonek" zejdą nam wreszcie z oczu.
      • Gość: bezimienny Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi IP: *.komster.pl 08.04.12, 00:04
        znaczy takich jak ty ?
    • Gość: mmm Ja pie...!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.12, 20:35
    • Gość: leo Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.toya.net.pl 07.04.12, 20:36
      Kur**, chyba kogoś poje**ło.
      Nie mam za złe pani W., że dziecko zabiła, wszak ma nieumyślne w prokuraturze. OK, rozumiem, wypadek, szok, każdemu może się zdarzyć i nie można od razu ferować wyroków od morderców, ale do jasnej ku*wy, jeśli ktoś robi na trupie własnego dzieciaka karierę celebryty i do tego jeszcze dopinają się wielce wykształceni, doceniający głębie tegoż dramatu humaniści-dziennikarzyny to już staje się deczko popie***lone.
      • Gość: n bn Re: Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 15:34
        o! i to jest celny komentarz!
    • Gość: Przemek Pierwsza książka o mamie Madzi. "Wybaczcie mi" IP: *.telpol.net.pl 07.04.12, 20:36
      Skandal autorkę powinni wywieźć na Syberię a tą K......... powinno się zaj........
      • ciotka_ltd A co zrobic z takim komuszym alfonsem jak ty? 07.04.12, 21:31
        Kazdemu wolno pisac, co mu sie zywnie podoba - nie twoj, stalinowskiego analfabety, interes.
        Zlej ksiazki wystarczy NIE KUPIC, a tobie - duszo komusza - wskrzeszenie cenzury prewencyjnej i 'zapisu' sie marzy? Bo cie zawisc zzera, ze o tobie nikt nie pisze i napewno nie napisze?
        Co za cholerny czerwony glupiec.:)
        • Gość: gość Re: A co zrobic z takim komuszym alfonsem jak ty? IP: 31.178.126.* 07.04.12, 23:25
          iotka_ltd napisała:

> Kazdemu wolno pisac, co mu sie zywnie podoba - nie twoj, stalinowskiego analfab
          > ety, interes.
          > Zlej ksiazki wystarczy NIE KUPIC, a tobie - duszo komusza - wskrzeszenie cenzur
          > y prewencyjnej i 'zapisu' sie marzy? Bo cie zawisc zzera, ze o tobie nikt nie p
          > isze i napewno nie napisze?
          > Co za cholerny czerwony glupiec.:)

głupia ciotka..
    • naprawdetrzezwy Dziękujemy za ostrzeżenie. 07.04.12, 20:38
      Nie kupimy tego gó.wna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka