carrramba Re: List gończy!!! 20.06.04, 16:48 Rico jest adwokatem Kazia. Podaję namiary na Kazia: kazimierz.wasek@wp.pl Uwaga: Kazio potrafi wysłać wirusa. Nie odbierać poczty ! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: List gończy!!! 20.06.04, 16:51 Zabezpieczyłem się przed wirusami, więc nie ma obawy. dzięki za informacje. A adres już dostałem wcześniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: List gończy!!! 20.06.04, 18:03 Rico nie martw sie ! kni.prz.rzeszow.pl/~peu/likeu.swf Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: List gończy!!! 20.06.04, 18:30 Hallo!! Bolki i Lolki,Ptysie i cały inny drób z "ptasim móżdżkiem",widzę,że zabolało,szkoda,że głupota nie boli,z pewnością!,dziś w niedzielę,bylibyści w aptece po środki przeciwbólowe,Wy kurczęta-Balbinki KocziSS i Carombwas,albo jak się nazywacie,Cypiski czy Rumcajsy. W pełnym poszanowaniu dla drobiu! Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: List gończy!!! 20.06.04, 18:36 rico-chorzow napisał: > Hallo!! Bolki i Lolki,Ptysie i cały inny drób z "ptasim móżdżkiem",widzę,że > zabolało,szkoda,że głupota nie boli,z pewnością!,dziś w niedzielę,bylibyści w > aptece po środki przeciwbólowe,Wy kurczęta-Balbinki KocziSS i Carombwas,albo > jak się nazywacie,Cypiski czy Rumcajsy. > > W pełnym poszanowaniu dla drobiu! > > Rico. Rico, a mnie się wydawało, że taki fajny link , pozwoli Ci się uśmiechnąć. A aptekę mam czynną /50 m od domu/ spoko ! Nic mnie nie boli. Zapomniałeś, że Rumcajs, to TY. Razem z Kaziem: Wilk i zając:) My już takie jajcarze jesteśmy :) Pozdrowienia z wszystkich bajek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: List gończy!!! IP: *.arcor-ip.net 20.06.04, 18:39 I znowu sie narazilem zaliczajac balbinke do drobiu,ale tak mnie uczyli i to w Polsce w dodatku. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: List gończy!!! 20.06.04, 18:41 Gość portalu: kazik napisał(a): > I znowu sie narazilem zaliczajac balbinke do drobiu,ale tak mnie uczyli i to w > Polsce w dodatku. Żebyś Ty się tylko tym narażał, to by był miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: List gończy!!! IP: *.arcor-ip.net 20.06.04, 18:43 Gesi zaliczamy przeciez do drobiu a nie trzody chlewnej.Wybacz uzylem wlasnie dobrego okreslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: List gończy!!! 20.06.04, 18:46 Gość portalu: kazik napisał(a): > Gesi zaliczamy przeciez do drobiu a nie trzody chlewnej.Wybacz uzylem wlasnie > dobrego okreslenia. Kaziu, biegnij policz swoje gąski, bo może Ci jakiejś brakuje i dostaniesz manto od bauera ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: List gończy!!! IP: *.arcor-ip.net 20.06.04, 18:50 W naszem regionie nie mamy jeszcze zapuszczonych zagonow, wiec gaski sa narazie bezpieczne, jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Do Kazika 20.06.04, 20:00 Kazik!przepraszam,nie czytałem wszystkiego drobiu,sądzisz,że oni należą do trzody chlewnej,więc WOŁY,a ja byłem tak delikatny z drobiem. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: List gończy!!! 20.06.04, 18:49 www.kurde.pl/flash/pszczola.html Tylko Kaziu włącz głośniczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: List gończy!!! 20.06.04, 18:59 W moim linku, też trzeba włączyć głośniczki a później kliknąć w czapeczkę balonika! MOże Kazio nie wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: List gończy!!! 20.06.04, 19:04 Pewnie nie, temu pozwoliłem se mu to powiedzieć:) Jak to mówią, przezorny zawsze ubezpieczony. Jak bym mu o tym nie przypomniał, to by biedny Kazio tylko poczytał :( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: List gończy!!! 20.06.04, 19:07 A może On się teraz mota z moim balonikiem ? Twój link doskonały. Zbieram takie śmiesznoty. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: List gończy!!! 20.06.04, 19:36 andy.auto-center.pl/mam_to_w_dupie/ Trochę bluzgów:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: List gończy!!! 20.06.04, 19:55 carrramba napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Hallo!! Bolki i Lolki,Ptysie i cały inny drób z "ptasim móżdżkiem",widzę,ż > e > > zabolało,szkoda,że głupota nie boli,z pewnością!,dziś w niedzielę,bylibyśc > i w > > aptece po środki przeciwbólowe,Wy kurczęta-Balbinki KocziSS i Carombwas,al > bo > > jak się nazywacie,Cypiski czy Rumcajsy. > > > > W pełnym poszanowaniu dla drobiu! > > > > Rico. > Rico, a mnie się wydawało, że taki fajny link , pozwoli Ci się uśmiechnąć. > A aptekę mam czynną /50 m od domu/ spoko ! Nic mnie nie boli. > Zapomniałeś, że Rumcajs, to TY. Razem z Kaziem: Wilk i zając:) > My już takie jajcarze jesteśmy :) > Pozdrowienia z wszystkich bajek. Tak,jesteście wspaniali jajcarze,z potłuczonymi jajcami w kroku ale to jeszcze nie problem,co zrobicie Gąski Balbinki z "ptasiem móżdżkiem",przecież w krok nie pasuje,albo naprawdę chcecie umieścić rozum w miejscu Waszych jajec? Właściwie?......nie dziwię się,jesteście,jak Pan napisał-Jajcarze- do Ptysia nie jest specjalnie daleko,tylko Ptyś rozumniejszy Jajec nie kładzie,Gąski Balbinki. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: List gończy!!! 20.06.04, 20:14 Ricco, nie przesadzaj, gdyby ta pszczoła nie klęła , to niebyłby dowcip ! Trochę dystansu . Odpowiedz Link Zgłoś