Gość: Ramon IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 28.06.04, 12:03 czy jest taka mozliwosc wymiany tablic na budynkach uzedowych z czerwono - bialych na nasze slaskie barwy tz. niebiesko - zlote? Przytym nie wolno zapomniec godla. Ramon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juhas Re: Slaskie tablice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:06 dobry pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Slaskie tablice IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 28.06.04, 12:56 jako wzor mogla by Austrija albo Belgija sluzyc. Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Ja,ale zaraz by to gorole zdewastowaly ! 28.06.04, 12:58 A jabym takiego chycil to zaraz mu rece polamie !!! i wybija z glana wszystkie zeby. pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Ja,ale zaraz by to gorole zdewastowaly ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:31 chlopie kto dal ci komputer? jedz sobie na mecz zaglebia i sie wykaz jak jestes taki cwaniak :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahim Re: Ja,ale zaraz by to gorole zdewastowaly ! IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.04, 20:12 po tymu bouo by lepyj coby Sloonsacy nosili jako schlaifka abo uopaska niybiysko zolta . Na sto metrow bydziesz wiydziou co idom nasze hanysy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahim Re: Ja,ale zaraz by to gorole zdewastowaly ! IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.04, 20:12 po tymu bouo by lepyj coby Sloonsacy nosili jako schlaifka abo uopaska niybiysko zolta . Na sto metrow bydziesz wiydziou co idom nasze hanysy. Odpowiedz Link Zgłoś