Gość: aaa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 23:07 To się nabadają.. heheh śladowe ilości ma pewnie z 30-40% populacji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Jak ktoś dupczył też nie powinien jeździć-sprawdzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Jak ktoś dupczył też nie powinien jeździć-spr IP: *.crowley.pl 02.07.04, 20:18 Niedługo kupią rektoskop i bedą ludziom zaglądać do dupy. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr tak sie nasprawdzaja az im kasy na paski zabraknie IP: 131.130.98.* 02.07.04, 01:17 paski do testerow, rzecz jasna. czyli koniec testowania nastapi za jakis tydzien... i oto kolejny wielki sukces policji zostanie wpisany do annalow 3rp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acid Jaram i jezdze IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.07.04, 11:36 Tylko co z jaraniem - THC utrzymuje sie w organizmie dosc dlugo, wiec jak mnie zlapia bo dwa dni temu spalilem lufke to tez pojde siedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jaram i jezdze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 12:12 Jarasz? Ale z ciebie debil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acid Chill out Gosc IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.07.04, 12:47 Nie jarasz i pewnie dlatego jestes taki zestresowany ze mnie od debili wyzywasz, nie ma sensu ci odpowiadac bo jak mawial Nietzsche - jedynym argumentem na glupi leb jest zacisnieta piesc. Legalize It don't criticize it!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa jak długo ??? IP: *.archidiecezja.katowice.pl 02.07.04, 13:29 no właśnie - to jest bez sensu. podobno po zapaleniu THC i ite inne rzeczy utrzymują się w organizmie przez dłuższy czas. to co - jak sobie zapalę to przez tydzień mam nie prowadzić. p[rzecież człowiek ni odczuwa wpływu trwaki już po kilku godzinach, a to że ma to gdzież w trzewiach... bez sensu - państwo policyjne... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distal Re: jak długo ??? IP: *.dwi.uw.edu.pl / *.dwi.uw.edu.pl 02.07.04, 18:36 bez nerw, w przeciwienstrwie do tego co moiwia gliniarze i pewnie producenci, takie testy nie sa zbyt czule, szczegolnie jesli probka pochodzi z jezyka. mialem raz badana krew m.in. na ovbecnosc thc jakies 18 godzin po wypaleniu sporego, tłustego blanta i test nic nie wykazał alkbo wynik był na poziomie błędu. pewnie dlatego, że jaram dośc rzadko - np raz na 2 tygodnie. poza tym pijam częśto weino, a alkohol redukuje (wyplukuje) thc. takie testy na śline beda wykrywaly ujaranych tylko przez parę godzin po paleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Jaram i jezdze IP: *.tac.net 02.07.04, 18:18 Pojdziesz siedziec i mam nadzieje, ze na dlugo zadymiony lbie. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLNOSC TESTER NA THS JUZ W KAZDEJ APTECE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 11:36 TOTALNA INWIGILACJA PODDAJ SIE BEZPIECE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop glupocie zdecydowanie dobry pomysl IP: *.swarzedz.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 13:42 www.nkm.iw.pl/inne/uwaga!!/1.htm Jakk chcesz uzywac srodkow odurzajacych, prosze bardzo. Ale w domu. Inaczej zagrazacie nie tylko sobie, ale rowniez innym. Skutki bezmyslnosci i braku poszanowania dla innych - w powyzszym linku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bakacz Re: zdecydowanie ZŁY pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:00 Pokaż materiał naukowy na temat prowadzenia po trawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aceed prawojazdy na melanż IP: *.crmedia.pl / 193.108.206.* 02.07.04, 14:52 Jezeli normalny egzamin na prawojazdy, jest miarodajny jeżeli chodzi o zdolnosci kierowcy w temacie prowadzenia pojazdu, to czy jeżeli na melanżu zdałem taki ezamin nie powiniennem mieć w prawie jazdy dodatkowego wpisu że moge prowadzić w takim stanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praktykant Tak ale... IP: *.gs.com 02.07.04, 21:08 ... moze tylko w takim stanie, bo jak mozna spradzic jabys zdal bez melanzu. Co mi przypomina pewnego pijanego studenta z lat 80-tych, ktoremu asystent nie mogl wypersfadowac pozostania na egzaminie i dokonczenia tematu. Tenze ponoc wypadl z lawki na ziemie i oddal prace. Jak sie potem okazalo... skonczyl wszystko duzo przed czasem i dostal maksymalna note. Przypadki sie zdarzaja. Lepiej czasem dokonywac czegos na luzie, ale nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadny bzdura a nie - zdecydowanie dobry pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 15:23 czlowieku co ty za linki przesylasz ? przeciez nikt tu nie dyskutuje na temat prowadzenie pod wplywem alkoholu ! Problem z trawa jest taki ze jak juz ktos napisal zostawia ona slady w organizmie przez wiele dni po zapaleniu - czyli jak zapale w domu w piatek to w poniedzialek nie moge jechac do pracy. To bzdura ! Na szczescie takie testy mozna latwo podwazyc bo przepisy mowia ze nie wolno prowadzic "pod wplywem" a nie po kilku dniach od zapalenia - wiec sie nie martwcie ! Poza tym policja dostala probki i zaraz im sie skoncza, ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tim Leary ja tam mam 56 lat i dalej jaram i przywalam IP: *.com 02.07.04, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praktykant Idiotyczne rozwiazanie - bezkrytyczne przyjete IP: *.gs.com 02.07.04, 15:43 Niestety zadne z tych urzadzen nie sa w stanie odroznic czy jadlo sie np. makowiec, ktory zawiera mak czyli material dla produkcji opium. Poza tym wiele napojow (np. tonik) zawiera skladniki, ktore te urzadzenia wykazuja jako narkotyk. W USA szanujace sie firmy badaja mocz kandydatow na pracownikow (takowy przeszedlem rok temu) pod katem uzywania narkotykow. Po pierwsze czlowiek musi wyrazic zgode na taki test a po drugie w formularzu wymienia sie co pil jakie tabletki zazywal i czy jadal cos podobnego do makowca. Jesli test wykaze to sie go powtarza po kilku tygodniach. A co zrobi nasza bezkrytyczna policja polegajaca na urzadzeniu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrone Re: Idiotyczne rozwiazanie - bezkrytyczne przyjet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 16:41 ale to jest Polska, a nie elegancja USA. jak powiesz że się nie zgadzasz to jeszcze dostaniesz w mazak i Cię oskarżą o podważanie autorytetu polcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praktykant Jakiego autorytetu??? IP: *.gs.com 02.07.04, 21:03 Czy w Polsce policja zbudowala takowy? Jakos mi sie nie chce wierzyc. Zeby zbudowac autorytet trzeba np. wiedziec jak dzialaja rzeczy i gdzie sa ich granice oraz jak wypelniac pewne powierzone funkcje. Czy te elementy posiadla juz polska policja? Jesli nie to owszem moge dostac w mazak.... ale niech potem policjant sie nie dziwi ze dostanie w mazak od jakiegos gangstera... czy jak sie w k... ie to ode mnie dostanie w pape jesli dziala bez sensu. W koncu bierze pieniadze z naszych skladek i go obowiazuja pewne zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distal jakis nieuk ten piwowarczyk IP: *.dwi.uw.edu.pl / *.dwi.uw.edu.pl 02.07.04, 18:03 ... bo lsd nawet w efektywnej dawce to ze 300mikrogramów, czyli 300 MILIONOWYCH czesci grama. do tego jest strasznie niestabilne wiec po 3 godzinach nie ma czego w organizmie szukac, mimo ze efekty dzialania czasem widac az nadto wyraznie :) a moze piwowarczyk po prostu lubi straszyc jak kazdy gliniarz. Odpowiedz Link Zgłoś