04.07.04, 15:54
Ho wolarku, sukasz zwady? Jok kces, to jo ci moge ksywde zrobic, mojom fajnom ciupazecką, albo jakimś inkszym składokiem. Pocemu ty tok nienawidzisz co Polskie i Polaków? Odscekaj wsystko, to ci darujom. Bo jok nie to w pyscysko dostaniesz zanim sie łobejzys!!!
Obserwuj wątek
    • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 15:57
      koczisss napisał:

> Ho wolarku, sukasz zwady? Jok kces, to jo ci moge ksywde zrobic, mojom fajnom
      c
      > iupazecką, albo jakimś inkszym składokiem. Pocemu ty tok nienawidzisz co
      Polski
      > e i Polaków? Odscekaj wsystko, to ci darujom. Bo jok nie to w pyscysko
      dostanie
      > sz zanim sie łobejzys!!!
      Arnold jest mocny w gębie. A jak coś naszczeka, to pisze: żartowałem:)
      I myśli, że to wszystko załatwia !
      • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 15:59
        Jak juz pisalem, pretensje prosze kierowac do niejakiej Glowackiej-Mazur.
        I patrzec uwaznie na znaczki "*".

Pyrsk!
        • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 16:02
          A o co Ci chodzi ? Kto to jest Głowacka- Mazur ? I jakie znaczki ?
          Sorry Arnold ale u mnie Twój nick pokazuje się w określonym kolorze i nie mam
          wątpliwości, że Ty jesteś autorem tych bzdetów !
          • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:05
            carrramba napisała:

> A o co Ci chodzi ? Kto to jest Głowacka- Mazur ? I jakie znaczki ?
            > Sorry Arnold ale u mnie Twój nick pokazuje się w określonym kolorze i nie mam
            > wątpliwości, że Ty jesteś autorem tych bzdetów !

Czytac nie potrafisz? A moze nie kojarzysz zwiazkow przyczynowo-skutkowych?
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20977

• carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 16:12
              Czytać czasem potrafię:) Ty jesteś autorem tych postów ! Bez względu na
              wszystko ! Nie interesuje mnie co Cię zainspirowało.
              • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:14
                carrramba napisała:

> Czytać czasem potrafię:) Ty jesteś autorem tych postów ! Bez względu na
                > wszystko ! Nie interesuje mnie co Cię zainspirowało.

Oczywiscie, ze napisalem, co napisalem. A jak nie interesuja Cie powody, to nie
                bierz udzialu w dyskusji.

• carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 16:15
                  arnold7 napisał:

> carrramba napisała:
                  >
                  > > Czytać czasem potrafię:) Ty jesteś autorem tych postów ! Bez względu na
                  > > wszystko ! Nie interesuje mnie co Cię zainspirowało.
                  >
                  > Oczywiscie, ze napisalem, co napisalem. A jak nie interesuja Cie powody, to
                  nie
                  >
                  > bierz udzialu w dyskusji.
                  >
                  >
                  Właśnie interesują mnie powody i nie sądzę, że kierowała Tobą sympatia do
                  goroli ! Tego mi nie wmówisz !
                  • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:17
                    Potrafisz czytac???????????

Forum totalnie antypolskie* (37) Założyciel: arnold7

"W trakcie dyskusji Piotr Długosz skierował do p. Głowackiej-Mazur pytanie, co
                    stało się z największą grupą mniejszościową podczas ostatniego spisu -
                    Ślązakami. Przypomniał, że w trakcie spisu, który był przywoływany do
                    potwierdzenia danych, 173 tyś. mieszkańców Górnego Śląska powiedziało: "Nie
                    jesteśmy Polakami, jesteśmy Ślązakami", tym czasem okazuje się, że ta grupa
                    nie jest ujęta w żadnych opracowaniach, że oficjalnie nie istnieje. Pani
                    Głowacka-Mazur odpowiedziała, że w ministerstwie zauważają ten problem,
                    jednakże Ślązacy nie spełniają jej zdaniem czynników obiektywnych, będących
                    podstawą do uznania ich za mniejszość narodową bądź etniczną, a co za tym
                    idzie ujęciu także w projekcie Ustawy o mniejszościach narodowych i
                    etnicznych. Jednakże nie określiła bliżej tych "czynników obiektywnych",
                    których Ślązacy nie spełniają."

www.raslaska.org/ras/pol/aktualnosci/05/05fuev.html
                    w zwiazku z powyzszym powstalo to forum, na ktorym mozna w jak najbardziej
                    jadowity i zgodny z prawem sposob poruszac tematy dla Gorolstwa niewygodne.

Forum jest totalnie ocenzurowane i nie ma na nim miejsca na zadne propolskie
                    wpisy.

Forum byc moze zostanie zlikwidowane w momencie oficjalnego uznania najwiekszej
                    w panstwie polskim mniejszosci narodowej, jaka sa Slazacy.

Zapraszam do kulturalnej, antygorolskiej dyskusji!*

--------------------------------------------------
                    *chodzi o panstwo polskie i ludzi pokroju Glowackiej-Mazur.

• koczisss Re: Arnold7 04.07.04, 16:21
                      Arnold, tys to sie prosisz manta!!!
                      • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:23
                        koczisss napisał:

> Arnold, tys to sie prosisz manta!!!

Grozisz mi? Bo jestem politycznie niepoprawny i nie pozwole majstrowac przy
                        mojej tozsamosci?
                      • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 16:23
                        koczisss napisał:

> Arnold, tys to sie prosisz manta!!!
                        Arnold, ja umiem czytać. Dlaczego właśnie do tego forum sie dopisałeś?
                        • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:24
                          carrramba napisała:

> koczisss napisał:
                          >
                          > > Arnold, tys to sie prosisz manta!!!
                          > Arnold, ja umiem czytać. Dlaczego właśnie do tego forum sie dopisałeś?

A zauwazyles, kto jes zalozyl?
                          • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 16:27
                            Arnold7
                            • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:28
                              carrramba napisała:

> Arnold7

Bravo, zasluzylas na bombona:))
                              • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 16:30
                                arnold7 napisał:

> carrramba napisała:
                                >
                                > > Arnold7
                                >
                                > Bravo, zasluzylas na bombona:))
                                Nie wiem o co Ci chodzi. Czy jest tam coś czego ja nie widzę ? Widze, że
                                założycielem i autorem wątków jesteś TY ! Czego ja nie widzę ?
                                >
                              • koczisss Re: Arnold7 04.07.04, 16:30
                                Swego bonbona to se w zyć wsadź!!!
                                • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:32
                                  koczisss napisał:

> Swego bonbona to se w zyć wsadź!!!

Polska kultura?
                                  • koczisss Re: Arnold7 04.07.04, 16:33
                                    Ucymy sie od ślonzaków!
                                    • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:35
                                      koczisss napisał:

> Ucymy sie od ślonzaków!

Tak, etap opanowywania spluczki juz pewnie za toba:))
                                      • koczisss Re: Arnold7 04.07.04, 16:37
                                        W przeciwieństwie do ciebie tak!!! Bo z twej strony wali gnojem, aż wytrzymać nie idzie:))
                                        • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:40
                                          koczisss napisał:

> W przeciwieństwie do ciebie tak!!! Bo z twej strony wali gnojem, aż wytrzymać
                                          n
                                          > ie idzie:))

Pamietam, jak przyjezdzaliscie za praca na Slask:)) Rozowe szakety i gumioki:))

• Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 16:25
                        Moze on troche racji ma, jak przyjechalem na Slask to ich prawie nie
                        rozumialem.Maja jakis dziwny jezyk, szlitszuly przypiekane na masle z galertem,
                        jeszcze dzis sie z tego smieje.
                        • koczisss Re: Arnold7 04.07.04, 16:29
                          Moze i ma, ale po co łon ciongle szuka zwady, niech se siedzi tam spokojnie i nie skoce za mocno, bo jesce coś wyskoce. Jok to godają, "Coby kuzka ni skokoło, to by nózki ni złomoła", a jok łon byndzie dolej skokał, to kzywda mu sie pzydazy!
                          Hej!!!
                          • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:31
                            koczisss napisał:

> Moze i ma, ale po co łon ciongle szuka zwady, niech se siedzi tam spokojnie i
                            n
                            > ie skoce za mocno, bo jesce coś wyskoce. Jok to godają, "Coby kuzka ni
                            skokoło,
                            > to by nózki ni złomoła", a jok łon byndzie dolej skokał, to kzywda mu sie
                            pzyd
                            > azy!
                            > Hej!!!

Hehhe, cos sie nasz forumowy kretynek kocziss denerwuje:))
                          • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 16:31
                            Tak szczerze mowiac to ja dobrze wspominam swoj pobyt na Slasku, dzieki niemu
                            moglem sie szybciej zintegrowac na zachodzie.
                            • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 16:41
                              Gość portalu: miamore napisał(a):

> Tak szczerze mowiac to ja dobrze wspominam swoj pobyt na Slasku, dzieki niemu
                              > moglem sie szybciej zintegrowac na zachodzie.
                              Dzięki komu ? Arnoldowi czy Koczisssowi ?
                              • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 16:44
                                Niemu- mysl pobyt na Slasku.
                                • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 16:45

> Niemu- mysl pobyt na Slasku.
                                  Całymi zdaniami nie umiesz pisać ?:) Niemu- to komu ?
                                  • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 16:48
                                    Pisalem o moim pobycie na Slasku.Dzieki mojemu pobytowi na Slasku itd. rozumiesz
                                    teraz?
                                    • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 16:51

> Pisalem o moim pobycie na Slasku.Dzieki mojemu pobytowi na Slasku itd.
                                      rozumies
                                      > z
                                      > teraz?
                                      NO jasne, sorry. A ja myślałem, że Ci Arnold służył radą i pomocą na Śląsku :)
                                      • arnold7 Re: Arnold7 04.07.04, 16:54
                                        carrramba napisała:

> Gość portalu: miamore napisał(a):
                                        >
                                        > > Pisalem o moim pobycie na Slasku.Dzieki mojemu pobytowi na Slasku itd.
                                        > rozumies
                                        > > z
                                        > > teraz?
                                        > NO jasne, sorry. A ja myślałem, że Ci Arnold służył radą i pomocą na Śląsku :)

Ja chetnie sluze rada i pomoca innym, rowniez Polakom. Nie wszyscy boja sie
                                        historii i rzeczywistosci.

• Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 17:02
                                          Wielu takich ktorzy mi pomogli spotkalem i jestem im wdzieczny. Ja mysle o
                                          Slazakach troche inaczej.
                                          • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 17:08

> Wielu takich ktorzy mi pomogli spotkalem i jestem im wdzieczny. Ja mysle o
                                            > Slazakach troche inaczej.
                                            Ja też spotykam fajnych ludzi na forum.
                                            • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 17:11
                                              carrramba podobasz mi sie coraz bardziej,ja kiedys tez podobnie myslalem, jednak
                                              zycie potrafi platac figle,szczegolnie jak lezysz i w twoim mniemaniu twoj
                                              najwiekszy wrog podaje ci pomocna dlon, wtedy wstyd wobec wlasnego sumienia jest
                                              przerazajaco zenujacy.
                                              • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 17:16

> carrramba podobasz mi sie coraz bardziej,ja kiedys tez podobnie myslalem,
                                                jedna
                                                > k
                                                > zycie potrafi platac figle,szczegolnie jak lezysz i w twoim mniemaniu twoj
                                                > najwiekszy wrog podaje ci pomocna dlon, wtedy wstyd wobec wlasnego sumienia
                                                jes
                                                > t
                                                > przerazajaco zenujacy.
                                                Zaskoczę Cię pewnie ale ja nie mam wrogów. Naprawdę. Jakoś tak mi się życie
                                                układa, że nie było mi dane zapracować na wrogów. Ktoś mnie tam mniej lubi,
                                                ktoś bardziej ale zdeklarowanych wrogów nie mam. Śmiało mogę sobie zadzwonić do
                                                kolegi, którego nie widziałem kilkanaście lat i poprosić o coś.
                                                Serio, nie mam wrogów:)
                                                • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 17:17
                                                  A te odzywki do Niemcow czy Slazakow jak mam rozumiec? tak chyba przyjaciele nie
                                                  rozmawiaja?
                                                  • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 17:23

> A te odzywki do Niemcow czy Slazakow jak mam rozumiec? tak chyba przyjaciele
                                                    ni
                                                    > e
                                                    > rozmawiaja?
                                                    Po pierwsze, znajomość na forum to nie to samo, co spotkanie przy piwie.
                                                    Napisałem, że nie mam wrogów w realu. A tu ? A skąd ja mogę wiedzieć czy Arnold
                                                    nie jest blond-laską ? A czy tu mam wrogów . Może tak, ale jakby mnie poznali !
                                                    Sami nie wiedzą co tracą:)
                                                  • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 17:27
                                                    Zrzuc wiec maske i bedzie i tu na tym forum wszystkim o wiele milej to raz, a po
                                                    drugie pozbawisz niektorych argumentow. Po co pisac rzeczy do ktorych nie ma sie
                                                    przekonania, ja uwazam to za absurd.
                                                  • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 17:54
                                                    Co Ty mi proponujesz ? Tu każdy jest anonimowy ! I niech tak pozostanie.
                                                    Przecież Ty też nie urwałeś się z choinki, prawda ? Dlaczego dziś występujesz
                                                    jako gość ?:)
                                                  • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 17:56
                                                    Dlaczego jako gosc?
                                                  • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 18:02

> Dlaczego jako gosc?
                                                    A luknij no wyżej !albo nizej :)
                                                    Gość portalu: miamore napisał (a)
                                                    A może Ty jesteś AMOREMIO, bo był tu kiedyś taki :)
                                                  • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 18:04
                                                    przeciez poznasz po ip
                                                  • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 18:06

> przeciez poznasz po ip
                                                    O Jezu, nie mam co robic ? Tylko szukać IP ? No to jak Amoremio ? Czy nie ?
                                                    Poza tym IP, pokazuje sie tylko przy gościu, przy nicku- nie !
                                                  • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 18:08
                                                    Ja z tym amoremio nie mam nic wspolnego, nie ta dlugosc fali.
                                                  • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 18:11

> Ja z tym amoremio nie mam nic wspolnego, nie ta dlugosc fali.
                                                    No to widzę, że czeka mnie jutro ciężka praca. Ustalić kim Ty jesteś i
                                                    oczywiście zachowam to dla siebie:) Szczerze mówiąc stanowczo wolę wiedzieć z
                                                    kim piszę:) A czy my sie znamy z forum ?
                                                  • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 18:14
                                                    Napewno nie, kolega podal mi to forum , on tez na dyzurze na nim pisuje.
                                                  • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 18:15
                                                    Acha, rozumiem. I jesteś tu pierwszy raz ? I jak Ci się podoba? W zsadzie to
                                                    jest nie forum ale gadu-gadu jak widzisz !:)
                                                  • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 18:24
                                                    Mi sie bardzo podobalo, nie jest tak zle, brakuje tylko odrobine dobrej woli a
                                                    wszystko bedzie w porzadku. Ktos musi ten pierwszy krok zrobic. Historii nie
                                                    mozna cofnac i kazda ze stron o tym wie, tylko zachowuje sie jak dziewica, ma
                                                    ochote ale sie boi. Ale kiedys to sie zdarzy.
                                                  • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 18:30

> Mi sie bardzo podobalo, nie jest tak zle, brakuje tylko odrobine dobrej woli a
                                                    > wszystko bedzie w porzadku. Ktos musi ten pierwszy krok zrobic. Historii nie
                                                    > mozna cofnac i kazda ze stron o tym wie, tylko zachowuje sie jak dziewica, ma
                                                    > ochote ale sie boi. Ale kiedys to sie zdarzy.
                                                    Z tą dobrą wolą to jest tak : czasem jest jej więcej czasem mniej. Dziś i tak
                                                    jest spokój bo "koledzy" z Niemiec nie dojechali:) Wtedy jest czad ! A dziś jak
                                                    w przedszkolu:( w kazdym razie zapamiętam Twój nick. Koledzy na forum poznaja
                                                    skąd kto pisze, ja nie, No chyba, że na końcu jest "de".
                                                  • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 18:36
                                                    Pomysl na nick dal mi ten amiomore, czytalem te glupstwa co pisal, postanowilem
                                                    odwrotnie myslec. A pisze z Düsseldorfu z pracy, zaraz przyjdzie kolega Slazak
                                                    mnie zmienic. Zaczyna o 19 ja koncze o 20. Godzine mamy na przekazanie zmiany.
                                                  • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 18:45

> Pomysl na nick dal mi ten amiomore, czytalem te glupstwa co pisal,
                                                    postanowilem
                                                    > odwrotnie myslec. A pisze z Düsseldorfu z pracy, zaraz przyjdzie kolega Slazak
                                                    > mnie zmienic. Zaczyna o 19 ja koncze o 20. Godzine mamy na przekazanie
                                                    zmiany.
                                                    O Jezu ! Prosze Cię, żeby ten Twoj kolega tylko nie miał Kazio na imię, bo
                                                    wymiękam :( Wszystko, tylko nie Kaziutek:( Za wszystko wszystkich przepraszam,
                                                    co złego to ja. Tylko nie kazio, nie rób mi tego , tak się miło az Tobą pisało.
                                                    Fajny facet jesteś, zachowam Cie w pamięci, tylko nie oddawaj klawiatury
                                                    Kaziowi :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                                  • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 18:51
                                                    Nie ma obawy, on ma na imie Stefan.
                                                  • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 18:56

> Nie ma obawy, on ma na imie Stefan.
                                                    Dzięki Boże i za to !!!
                                                    No to zobaczymy kto zaraz wejdzie na forum: Gero, Sigi, Willi2 czy jeszcze
                                                    ktos ?
                                                    Odpoczywaj po pracy, choć się chyba nie spracowałeś:)
                                                    W każdym razie w pracy w niedzielę, to mało przyjemne. Mam nadzieję, że się
                                                    spotkamy innym razem na forum:)
                                                    Pozdrawiam:)
                                                  • Gość: miamore Re: Arnold7 IP: *.arcor-ip.net 04.07.04, 19:01
                                                    Ja tez pozdrawiam wszystkich, napewno zawitam tu jeszcze, dzis byla bardzo
                                                    spokojna niedziela, nic sie szczegolnego nie dzialo, nocka bedzie gorsza.
                                                    Jestescie wspaniali wszyscy , miejcie tylko wiecej szacunku do siebie a
                                                    wszystko bedzie na dobrej drodze,no i jeszcze wykreslcie pewne slowa ze swojego
                                                    slownika.
                                                  • carrramba Re: Arnold7 04.07.04, 20:04

> Ja tez pozdrawiam wszystkich, napewno zawitam tu jeszcze, dzis byla bardzo
                                                    > spokojna niedziela, nic sie szczegolnego nie dzialo, nocka bedzie gorsza.
                                                    > Jestescie wspaniali wszyscy , miejcie tylko wiecej szacunku do siebie a
                                                    > wszystko bedzie na dobrej drodze,no i jeszcze wykreslcie pewne slowa ze
                                                    swojego
                                                    > slownika.
                                                    Ja tam nic nie wykreślam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka