Dodaj do ulubionych

Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem"

31.10.12, 12:36
Biorąc pod uwagę opinię, jaką ugrupowanie Kaczyńskiego cieszy się we "wiodących" mediach nie sposób nazwać zachowania radnego inaczej niż głupotą. I niedźwiedzią przysługą dla własnej partii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mr. Normalny Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.12, 12:52
      Jego partii zaszkodzić się już bardziej nie da. Wystarczająco robi to sam prezes.

Jeden debil w terenie więcej czy mniej, kogo to obchodzi.

• Gość: Selbstschutz Potomek polskich terrorystów zza rzeki Brynicy? IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.12, 14:30

Prawnuk bojówkarza z Polskiej Organizacji Wojskowej, która na przygranicznych z Górnym Śląskiem terenach ćwiczyła swe bojówki?

Do jednej wojny domowej w Oberschlesien już raz doprowadzili. :-(

Tym razem, pogonimy "prawnusia" za Bug!
        • Gość: dfg 506 747 284 tel chooja mędrzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 02:44
          .
          506 747 284 tel chooja mędrzaka

www.um.sosnowiec.pl/urzad_miejski/artykuly/k1,12,samorzad/k2,298,radni_miasta_sosnowca/id,20,tomasz_medrzak.html
          • Gość: zdrajca radny tom.m@autograf.pl email mędrzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 06:53
            .
            tom.m@autograf.pl ....email mędrzaka

www.pis.org.pl/unit.php?o=regiony&id=43&p=ludzie
            • Gość: b heheheh a mi sie podobala ta odezwa :) IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.12, 07:52

"tvn zaprasza na grila" tak to jest kiedy widzowie wreszcie zauwazaja, ze sa manipulowani:P
              nawet bym sie ucieszyl, gdyby w tym roku tvn tez urzadzila grila :)))

gazeta czuje sie bezpieczna, bo nie wozow transmisyjnych. a szkoda....
              • Gość: pollo PiS to idealny nocnik. IP: *.elartnet.pl 01.11.12, 08:40
          • Gość: alewkołojestwesoło Re: 506 747 284 tel chooja mędrzaka IP: *.play-internet.pl 01.11.12, 08:30
            To ja też zażartuję: rozwalmy panu Tomaszowi chałupę.
            Ktoś zna adres?
            I które to szyby?
      • Gość: hildebrant Błyskotliwy humor radnego. Poniżej przykład. IP: *.play-internet.pl 31.10.12, 16:40
        www.facebook.com/photo.php?fbid=478613682183291&set=a.159226774121985.33361.109567802421216&type=1&theater
      • Gość: :) Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.gdynia.mm.pl 01.11.12, 08:47
        moze jarka dla zartu odjebac? bedzie fajne szczekanie pisiorow, lechu zdechl wiec jarka do kompletu brakuje
    • Gość: emeryt1942 Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.12, 14:45
      Czy radny PiS nawoływanie do niepokojow społecznych i zamachem stanu , zakonczy zwrotem NIE ZABIJACIE NAS - pan Waszczykowski bylby kontent.
    • Gość: fixumChellooj RAZ ...ppoylił nieszór z roratem..."Żartowałem" IP: *.rudcom.pl 31.10.12, 16:10
      Ruch Autonomii Zagłębia....wiska się i czyści pióra , przed aktem strzelistego wzlotu. Gratulacje, trzymamy kciuki!
    • krukpl Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 16:17
      a czemu ten czcigodny święty zawsze patriota i tylko katolik radny nie zaproponuje aby pis i wierni Odmóżdżeni zrobiliby w woj Ślaskim ten przewrót boi się ze obywatele skopią d*** . rewolucji się zachciało hołocie
      • ryllaa Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 16:22
        A ja się pytam czy tą kanalią zajął się już prokurator?
        • krukpl Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 16:29
          wątpię bo gdyby prok się takimi zajmowała to pół sejmu by było puste o strukturach samorządowych nie wspominając jakie by były czystki
    • jezierskiadam Co na to prokuratura? 31.10.12, 17:58
      Bardzo interesująca będzie reakcja, lub brak reakcji prokuratury na takie podżeganie do przestępstwa.
      • jungleman Re: Co na to prokuratura? 01.11.12, 04:57
        Czy ktoś nie musi najpierw zgłosić zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa?
    • bigabong23 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 18:06
      Wystarczy wejść na profil tego pisowskiego doornia i wszystko jasne.
    • jerzyk324 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 18:16
      Takie żarty może tylko wypowiadać za przeproszeniem "rozumny inaczej". Nie mam tu zamiaru obrażać idiotów, bo nawet oni czegoś takiego by nie wymyślili. Tak może tylko myśleć człowiek nienawidzący wszystkich i wszystko. Gdzie tu miłość bliźniego. Wstyd panie radny.Wstyd!!!
    • costa3500 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 18:36

Głupi prezes,a jego trzódka nie wiele lepsza
    • bezspokoju Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 18:43
      Przecież na tego DEBILA ktoś głosował, tego durnia ktoś wybrał. Ten kretyn ma mandat wyborców. Ten kutas jest reprezentantem jakiejś części społeczeństwa. Rzygać się chce.
    • gupek-wioskowy Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 19:00
      nie żartowałem, a testowałem...

tester PiSu do odpisu... z naszych podatków.....
    • poznaniak42 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 19:21
      Dlaczego ten facet jeszcze nie siedzi , a prokuratyra nie szykujeAle jesli aktu oskarzenia za nawolywanie do rewolty. Do takich wystapien i apeli bedzie dochodzilo coraz czesciej jesli bezkarne zostana wypowiedzi " wodza Jaroslawa i jego przybocznych macicieli"
      • Gość: awk Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.12, 07:41
        poznaniak42 napisał:

> Dlaczego ten facet jeszcze nie siedzi , a prokuratyra nie szykujeAle jesli akt
        > u oskarzenia za nawolywanie do rewolty. Do takich wystapien i apeli bedzie doch
        > odzilo coraz czesciej jesli bezkarne zostana wypowiedzi " wodza Jaroslawa i je
        > go przybocznych macicieli"
        pod ścianę płaczu z takimi żalami
    • poznaniak42 Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 19:24
      Ajaka masz gwarancje ze nie znajda sie tacy ktorzy potraktuja to powaznie ???
    • tuskopalikot Kfa kfa kfa 31.10.12, 19:43
      Do broni kfa kfa kfa! Powiedziała kaczka obficie zakąszając glicerynę trotylem, że aż jej z dzioba kapło! kfa kfa kfa
    • wilhelm4 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 31.10.12, 22:02
      Co to za naród ciemnoty chamów
      pyski złych panów wokół sztandarów
      co to za naród weż sie zastanów
      prowda płynonco do nos z ekranów
      co to za naród góra odpadów
      w ancugach dziadów
      kradzioków katów
      Co to za naród świń i baranów
      kraj poskłodany z różnych wymiarów
      Co to za naród odpowiydź prosto
      miyjsce na ziymiy nazwane Polskom
      Liczysz na wolność ryknij to głośno
      zaznocz to dobrze swojom obecnościom
      Niych sie poruszy niybo i ziymia
      niych to usłyszom tam kaj nos niy ma
      cza nom sie wyrwac z tego wiynziynia
      uderzyc z pełnom siłom rażynia
      pynkajom prynty w tych naszych klatkach
      Powstońcie ludzie to naszo walka
      dźwignymy Ślonsk na naszych barkach
      Skrzideł nom dodo wiara w tyn hajmat

Jest jydne miejsce w cyntrum europy
      Pełne korupcji zła i gupoty
      z władzom czimanom w rynkach chołoty
      Kaj biyda piszczy choc piniondz złoty

Co to za naród mekka kapłanów
      kremowo droga do żici stanów
      Co to za naród tandyty chłamu
      ludzi dalykich od ideału
      co to za naród Scigania organów
      mieczy dźwiganych przeciwko bratu
      co to za naród tympych sloganów
      biydoty plecy krwawe łod batów
      co to za naród łodpowiydź prosto
      miyjsce na ziymi nazwane Polskom
      liczysz na wolnośc ryknij to głośno
      a pójdymy wspólnie z Bożom łopacznościom
      Adler powiywać bydzie na sztandarach
      zmiyniy sie przyszłośc bes naszo wiara
      muszymy z cołkigo serca sie starać
      wylyżć już na wiyrch skończyć sie chować
      pynkajom prynty w tych naszych klatkach
      powstoncie ludzie to naszo walka
      dźwignymy Ślonsk na naszych barkach
      Skrzideł nom dodo wiara w tyn hajmat.
    • simonh czy warto komentować wynurzenia debila ? 31.10.12, 23:59
      Przeciez ta sekta składa sie w 90% z psychopatów !
      • Gość: gregory TAK, warto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 08:52
        ...tyle, że dyskusja powinna być ukierunkowana na wysokość kary i ewentualny brak reakcji prokuratury. Jak jakiś psychol zabił innego psychola (radnego PiS) to Kłamczyński mówił o języku nienawiści i "nawoływaniu". Dlatego trzeba dać tamę debilizmowi, choć podobno nie jest zaraźliwy.
    • herrporcupine Dobrze się jednak stało z tą publikacją 01.11.12, 00:12
      Przynajmniej PiS się odsłonił. Mam nadzieję, że nie dotrwają (przynajmniej w obecnej formie) do wyborów.
    • chretiendetroyes A ileż to wozów transmisyjnych ma telewizja Trwam? 01.11.12, 00:23
    • betauser Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 00:25
      podpalmy dom pana radnego,zgwalcmy mu zone i corke jak poosiada, zabijmy psa i wymordujmy wszystkich domownikow...pozniej wrzucmy scierwo do dolu z wapnem i polejmy benzyna i spalmy!!!!

heheheh zartowalem ......
      Bez komentarza. (((
    • Gość: zenek Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.net.stream.pl 01.11.12, 00:28
      cały PIS i Kalksteina do Izraela odesałać!
    • shootthemall Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 00:59
      ten pisowski debil Tomasz Mędrzak (w PiSie innych nie ma)powinien już siedzieć w areszcie z zarzutem popełnienia przestępstwa z art. 128 Kodeksu karnego
      Art. 128. § 1. Kto, w celu usunięcia przemocą konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu,

podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.

§ 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 3. Kto przemocą lub groźbą bezprawną wywiera wpływ na czynności urzędowe konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej,

podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
      • Gość: Bolo Torunowski Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.12, 01:14
        Jak już co się w tym biednym Zagłębiu dzieje to ryczy ze śmiechu cały kraj, klimat tam mają jakiś toksyczny czy co?
        Ten pisior z Sosnowca po prostu dołączył do całego grona żartownisiów z Yarkiem i Antkiem na czele.
        Myślę że tym razem miejscowa prokuratura zadziała z urzędu trochę szybciej niż w przypadku tej celebrytki, matki małej Madzi.
      • Gość: mika Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.access.telenet.be 01.11.12, 01:57
        Pisiory nie moga wygrac wyborow to chca obalic wladze . W glowie sie nie miesci !
        A przeciez partia rzadzaca prowadzi w sondazach , moze miec nawet pare punktow
        mniej to nie powod aby robic rewolucje . Co oni sobie w ogole wyobrazaja wybierajac
        jakichs pseudopremierow , wotum nieufnosci ... ja i inni glosowalismy na Tuska a nie
        na PIS ! ZWLASZCZA NIE NA PIS , ktory chce mnie teraz uszczesliwiac na sile .
        Ja nie wiem czy w ktorymkolwiek kraju cywilizowanym jest taka wredna antysystemowa
        opozycja czy tylko w krajach Afryki gdzie sie wszyscy bija . I gdzie jest takie
        pseudokatolickie radio , ktore podburza ludzi 24/7 ?
    • o_laf W ramach hasla.... "Żartowałem" 01.11.12, 01:38
      moze tak dla zartu p.rzypie...c temu gamoniowi PiSowskiemu w rylo.....
      no tak tylko dla zartu...
    • adamowski1 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 01:43
      A czego można oczekiwać od PIS-orka?,rozumu?,w żadnym wypadku.
    • Gość: czytelnik Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.xdsl.centertel.pl 01.11.12, 01:51
      Co za matoł:)
    • o_laf bez-Radny zPiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 02:01
      cyt...Podpalajmy jedynie wozy transmisyjne

zaczynamy od wozu TV-Trwam..........;-))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka