Dodaj do ulubionych

KZK GOP zmienia rozkład jazdy. Będzie wozić lud...

02.11.12, 10:05
KZKGOP na wszystkich mają kursowac autobusy i tranwaje przez cały rok co 15 min a jest teraz ,ggdzie mam do niemiec chyba taki poziom osiegniemy jak zliwidujemy zwiąski zawodwe ,wolne sonoty ,niedzike, oraz wszystkie ŚWIETA na zawsze a wydajnośc podnieśmy o 500 %
Obserwuj wątek
    • a_contrario a co z linią 870 02.11.12, 10:13
      Czy to nie czysty absurd żeby autobusy linii 840 i 870 zatrzymywały się w Rudzie Śląskiej Chebziu na dwóch różnych przystankach oddalonych od siebie jakieś 300-400 m /Chebzie Dworcowa i Chebzie Rondo/. Teraz osoby czekające na autobus w kierunku Katowic są zmuszone biegać pomiedzy tymi dwoma przystankami. Komu to ma służyć ?? bo na pewno nie wygodzie pasażrów.
      • rojberek Re: a co z linią 870 02.11.12, 11:06
        840 po ostatniej zmianie w ogóle do niczego się nie nadaje.
        Jego punktualność to już nie jest żadna punktualność - jeździ kompletnie jak chce. Poza tym trasa z Chebzia do Katowic wydłużyła się o 7 MINUT!!! Lepiej już jeździj 870, nie ma po co gonić na 840, które nie dość, że ma dłuższą obecnie trasę to jeszcze najczęściej grzęźnie na przejeździe kolejowym w Chorzowie.
        • Gość: a_contrario Re: a co z linią 870 IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 11:17
          Osobiście odpowiada mi jedna i druga linia, a problem jest w tym, że zarówno 840 jak i 870 mają problem z punktualnością np. po godz. 15.00 Ostatnio miałem tego przykłady: w poniedziałek 870 zamiast o godz. 15.00 przyjechał o godz. 15.17, a we wtorek 840 zamiast o godz. 15.07 przyjechał o godz. 15.24 Problem opóźnionych autobusów przynajmniej częściowo został by rozwiązanych gdyby na Chebziu miały wspólny przystanek ale po co przecież nie pasażerowie sobie pobiegają tam i z powrotem ... trochę sportu jeszcze nikomu nie zaszkodziło :) ...
          • Gość: Karol 840i 201 chamstwo kierowcow IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.12, 14:10
            Mnie sie zdarzyło w ostatnim momencie przybiec na przystanek 840 oraz 201 i kulturalnie kierowca trzasnal mi drzwiami pokazujac najpiekniejszy palec. W przypadku 201 dorzucił najpiękniejsze słowo na literę "s".
    • Gość: alejaja Re: KZK GOP zmienia rozkład jazdy. Będzie wozić l IP: *.rudcom.pl 02.11.12, 17:06
      Zaletą 110 było, że NIE jeździł Francuską. Ktoś widział jakie tam są korki ? Z głową wyraźnie coś nie kuku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka