Dodaj do ulubionych

Tłumy chciały zobaczyć dreamlinera [zdjęcia]

03.12.12, 16:15
kurde, jaki dream i do tego liner.
jo sie tyz chcioł przewieź, ino mnie nie puścili.
Hameryko jes pikna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gostuś Re: Tłumy chciały zobaczyć dreamlinera [zdjęcia] IP: 217.5.196.* 03.12.12, 16:22
      Jaja, a fto go uwidzioł to łod razu dostaje Zielono Karta (Green Card) do U.S.A, a już przinajmnij wiza.

NSA, CIA, DIA, FBI, Navy CIS, CSI, DEA, ITP., ITD. zebrali zdjyncia ze satelit i z automatu prześlom szczyńsciarzom dokumynty.

A redaktor niy dostanie, bo na pewno niy boł na lotnisku bo za zimno ;)
    • Gość: Jo Re: Tłumy chciały zobaczyć dreamlinera [zdjęcia] IP: 217.5.196.* 03.12.12, 16:28
      TŁUMY ???? JAKIE TŁUMY ??

Na zdjęciach widać tylko samych facetów z obsługi lotniska, Straży Granicznej i paru fotoreporterów.

Ludzie pracują, kochany panie Redaktorze, więc nie mają czasu w godzianch pracy specjalnie jechać do Pyrzowic i oglądać. Pan zapewne też nie pojechał ;P

Inne linie lotnicze kupują Airbusy i wspomagają europejską gospodarkę, a LOT nie ;P.
    • Gość: pasażer Re: Tłumy chciały zobaczyć dreamlinera [zdjęcia] IP: *.static.chello.nl 03.12.12, 16:36
      Dlaczego państwowy LOT wciąż napycha kabzę jankesom? Dlaczego nie kupują europejskich Airbusów??!
    • nieztegopodworka Tłumy chciały zobaczyć dreamlinera [zdjęcia] 03.12.12, 18:22
      "Trudno było dostrzec, że dopiero szlifują umiejętności pilotażu" Taaak? A ja naprawde myslalem ze to piloci z licencja moga tylko na poszczegolnych typach samolotow latac....Cos przeczuwam ze zeby zdobyc licencje trzeba miec umiejetnosci pilotazu doszlifowane. No ale co ja tam wiem.....
    • bonczu W tytule "Tłumy" a było "kilkaset" tych gapiów 03.12.12, 20:25
      No to ile tych gapiów oglądało tego drimlajnera ?
      Zaczadziało ich?
      • Gość: ślązak kilkunastu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 23:54
        reszta to wg napisów na plecach pracownicy działów na lotnisku, najwięcej zobaczyłem straży granicznej i kilku bez to może ic "spootersi" (nawet nie sprawdziłem jak się to pisze, przepraszam!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka