Dodaj do ulubionych

Nadchodzą święta, więc szturmujemy hipermarkety

21.12.12, 19:42
Cóż...
A ja zapewniam, że święta bez wizyty w hipermarkecie, bez telewizora, bez karpia i szynki, i nawet bez choinki, i to z własnego wyboru, są bardzo udane!
Obserwuj wątek
    • Gość: ryk rynek katowice IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.12, 20:38

forum.gazeta.pl/forum/w,760,141285618,,Katowice_po_cichu_rozstrzygnely_najwazniejszy_p_.html
      • anna-dark Odpychają mnie obrzezani i ich kabały... 22.12.12, 19:38
        Odpychają mnie obrzezani i ich kabały...
    • bacaa Nadchodzą święta, więc szturmujemy hipermarkety 22.12.12, 05:47
      cóż, kler dalej myśli, że 99% Polaków to katolicy ale to g..prawda lub pis-prawda jak niedawno przeczytałem.
      Najpierw pierwsza komunia, teraz wszelkie święta stają się okazją do zakupów i błyśnięcia przed innymi - patrzcie co ja mam!
      A przeżycia duchowe już są nieistotne.
    • kapitan.kirk Nadchodzą święta, więc szturmujemy hipermarkety 22.12.12, 09:34
      Mam wrażenie, że tytuł na linku powinien brzmieć raczej: "Tłumy szturmują hipermarkety", a nie "Hipermarkety szturmują tłumy" - tę drugą scenę bowiem dość trudno sobie wyobrazić ;-)
      Pzdr
    • zuziazwei Dzisiaj rano w Lidlu byłamświadkiem, 22.12.12, 12:35
      jak starsza pani o mało co nie pobiła kasjerki bo brakło dla niej bezpłatnej płytki z kolędami za zrobione wcześniej zakupy ( za 150 zł). A przecież wcześnie Lidl informował, że te płyty to aż do wyczerpania zapasów. Okazuje się, że starsi ludzie także potrafią być chamscy i aroganccy.
    • j-230 Re: Nadchodzą święta, więc szturmujemy hipermarke 22.12.12, 12:49
      OSTATNIE TAKIE ŚWIĘTA !!!!!! za rok BEZROBOCIE OSIĄGNIE 40(45)% i to niemal pewne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • mrb62 Nadchodzą święta, więc szturmujemy hipermarkety 22.12.12, 16:13
      "Rozumiem, że w święta chcemy zjeść coś dobrego, cieszyć się podarunkami. Ale czy naprawdę tylko o to tu chodzi?"
      Dokładnie o to! Ludzie chcą odpocząć, odespać, spotkać się z rodziną i znajomymi, posiedzieć przy stole, cieszyć miłym sercu prezentem. Naprawdę niewielu jest takich, którzy chcą przeżyć duchowe oczyszczenie i spędzić święta na kolanach przed ołtarzem w zimnym kościele. Sama należę do tej pierwszej grupy i wcale się tego nie wstydzę!!!
      • Gość: mlas1 Re: Nadchodzą święta, więc szturmujemy hipermarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.12, 23:06
        A powinnaś się wstydzić
        • mrb62 Re: Nadchodzą święta, więc szturmujemy hipermarke 22.12.12, 23:10
          A możesz powiedzieć dlaczego? Co złego jest w odpoczynku i odrabianiu zaległości towarzyskich w czasie świąt? To one nie są od tego?
          • Gość: Mirek Re: Nadchodzą święta, więc szturmujemy hipermarke IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 28.12.12, 12:08
            Swięta są od odnowy duchowej a nie od żarcia, pierdzenia, bekania i łykania Rapacholiny bo watroba wysiada. I własnie dlatego Polacy nie powinni obchodzić Świąt BN bo już dawno zapomnieli o co w nich chodzi.
            • mrb62 Re: Nadchodzą święta, więc szturmujemy hipermarke 28.12.12, 14:39
              Sądząc po stylistyce Twojej wypowiedzi, Ty też nie przeszedłeś odnowy duchowej... :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka