grba 13.07.04, 00:20 Gauleiter Hanke www.odkrywca.pl/picsforum5/dokument_ewakuacja_ludnosci_cywilnej.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grba Defilada zwycięstwa 13.07.04, 00:25 Wrocław pl.Wolności, defilada zwycięstwa w 1945 roku: hydral.com.pl/neo/teeold1.php?ref=001038&type=z&thread=0&f=1&PHPSESSID=7664affb469d17ce53df3295d367700b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wypędzający IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.04, 00:26 ??? po twojej wypowiedzi tutaj na forum wiem, ze dobrze masz opanowany niemiecki. W koncu jedna z twoich ulubionych pozycji jest oryginal "mein kampf" ale niestety nie wiem, co nam chcesz przez ten obrazek powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Wypędzający 13.07.04, 00:33 Gość portalu: Marek napisał(a): > ??? > > po twojej wypowiedzi tutaj na forum wiem, ze dobrze masz opanowany niemiecki. W > koncu jedna z twoich ulubionych pozycji jest oryginal "mein kampf" > > ale niestety nie wiem, co nam chcesz przez ten obrazek powiedziec. Mareczku, spójrz chłopcze na datę, kiedy ewakuację ogłoszono. To Ci wiele wyjaśni. Jak widzę uważnie czytasz moje posty i zapewne pamiętasz, że wspomniałem o onym dziele, jako książce zbójeckiej. Przeczytaj ją, to pomoże Ci zrozumieć jakiego to wodza Niemcy miały. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Wypędzający 13.07.04, 00:42 Sprzeciw Grba ! Mareczek już nie kumał o 22. Dlaczego mu stawiasz takie wymagania ? Serca za grosz nie masz! Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Wypędzający 13.07.04, 00:53 carrramba napisała: > Sprzeciw Grba ! Mareczek już nie kumał o 22. Dlaczego mu stawiasz takie > wymagania ? Serca za grosz nie masz! Kuma i jarzy, tylko realizując narodowy cel idzie w zaparte. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Wypędzający 13.07.04, 00:56 grba napisał: > carrramba napisała: > > > Sprzeciw Grba ! Mareczek już nie kumał o 22. Dlaczego mu stawiasz takie > > wymagania ? Serca za grosz nie masz! > > Kuma i jarzy, tylko realizując narodowy cel idzie w zaparte. Cel narodowy to niech sobie pod Pergamonem realizuje /jak mu pozwolą/:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak Zhakuj mu kompa! IP: *.icpnet.pl 13.07.04, 11:16 Moze nabierze respektu! Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Zhakuj mu kompa! 13.07.04, 11:36 Gość portalu: Krzysiak napisał(a): > Moze nabierze respektu! Nieładnie do przestępstwa namawiać. Odpowiedz Link Zgłoś