Dodaj do ulubionych

Kara dla katowickiej "Gieksy"

IP: 81.210.102.* 16.07.04, 08:01
Oooooo Obudził się PZNP 14 lipca!!!Ale numer-szkoda,że nie ogłosili tego 27
lipca.....
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic PZPN!!!! IP: *.chello.pl 16.07.04, 12:27
      jak kibice legi pobili lechitów po tym jak poznaniacy wygrali puchar polski, to
      PZPN nałozył drobna ( jak na taki incydent) karę na legie oraz dokopał
      jechszcze lechowi kara finansowa. Teraz karaja GKS, ale legi nie dotkna. jak
      zawsze sa równi i równiejsi.
      • 666cypis nie widzisz ,że gorole chcą wykończyć nas? 16.07.04, 14:06
        Ślepy jesteś ,te ścierwa gorolskie mają za cel zlikwidować wszystkie Śląskie
        kluby! Najpierw zabrali się za Ruch ,teraz cza na Gks ,potem Odra i Górnik.czas
        założyć swoją ligę i reprezentację i pier...cały ten chory kraj okupujący nasze
        Śląskie ziemie:)
    • Gość: gorol Re: Kara dla katowickiej "Gieksy" IP: *.crowley.pl 18.07.04, 09:52
      Sluchaj no ty cwoku slaski ja jestem tzw.GOROL ale ja kibicuje GKSe i wchodzac
      na stadion zawsze place a ty kombinujesz jak sie wslizgnac na stadion za
      darmo ,wiec mam pytanie jaki z ciebie kibic ,ty niemasz pojecia jak wygloda
      kibicowanie.Potrafisz drzec morde GOROLE GOROLE nawet kibicom z Chorzowa czy z
      Zabrza nie mowiac o Wodzislawiu ,to taki z ciebie kibic
      • 666cypis do gorola 18.07.04, 15:03
        Zamknij mordę bo widać od razu ,że nie jesteś gieksiarz,jesteś gorolskie
        ścierwo! na mecze wchodzę za kasę i pomyliłeś zwyczaje polskie co do wchodzenia
        na mecze.Śmierdzisz prowokacją ty padlino zza Buga a jak mieszkasz na Śląsku to
        jazda do swoich:)
    • Gość: gorol do 666 cypis IP: *.crowley.pl 18.07.04, 22:48
      jaka opinie maja o hanysach gorole to se obejzyj film w niedziele Swieta
      Wojna ,jakich debili robi ze Slazokow wasz hanyski leb Handke .A smierdzisz to
      ty bo w familokach mieszkosz i na wodzie oszczedzosz bo sie kapiesz w sobote z
      cala rodzina w jednyj wodzie a sracz na placu masz
      • 666cypis Re: do 666 cypis 19.07.04, 07:37
        Ale to mój familok i mój sracz!!!!!!!!!!!!I mój Śląsk a ty polaczku won z
        mojego Świętego Śląska!
        Śląsk bez Polski!
        Polska dla Polaków!!!
        Śląsk dla Ślązaków!!!!!!!!!
        Dosyć poniżania przez polską administrację !!!!!!!!!!!!!!!!!
        RUCH AUTONOMII ŚLASKA!!!!!!!
    • Gość: gorol do cypis 666 IP: *.crowley.pl 19.07.04, 17:16
      a ja i tak bede kibicowal GKSe i nic nie pomoze a slonsk bez polski to O a tak
      to przynajmniej niedrogo mozesz pojechac na wczasy nad Brynice do Sosnowca
      • 666cypis Re: do cypis 666 19.07.04, 18:21
        No z przyjemnością,na wczasy z polowaniem na goroli:) Potem se powiesza trofea
        na ścianie i byda bajtlom witze opowiadoł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka