Gość: Kibic IP: 81.210.102.* 16.07.04, 08:01 Oooooo Obudził się PZNP 14 lipca!!!Ale numer-szkoda,że nie ogłosili tego 27 lipca..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic PZPN!!!! IP: *.chello.pl 16.07.04, 12:27 jak kibice legi pobili lechitów po tym jak poznaniacy wygrali puchar polski, to PZPN nałozył drobna ( jak na taki incydent) karę na legie oraz dokopał jechszcze lechowi kara finansowa. Teraz karaja GKS, ale legi nie dotkna. jak zawsze sa równi i równiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
666cypis nie widzisz ,że gorole chcą wykończyć nas? 16.07.04, 14:06 Ślepy jesteś ,te ścierwa gorolskie mają za cel zlikwidować wszystkie Śląskie kluby! Najpierw zabrali się za Ruch ,teraz cza na Gks ,potem Odra i Górnik.czas założyć swoją ligę i reprezentację i pier...cały ten chory kraj okupujący nasze Śląskie ziemie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: Kara dla katowickiej "Gieksy" IP: *.crowley.pl 18.07.04, 09:52 Sluchaj no ty cwoku slaski ja jestem tzw.GOROL ale ja kibicuje GKSe i wchodzac na stadion zawsze place a ty kombinujesz jak sie wslizgnac na stadion za darmo ,wiec mam pytanie jaki z ciebie kibic ,ty niemasz pojecia jak wygloda kibicowanie.Potrafisz drzec morde GOROLE GOROLE nawet kibicom z Chorzowa czy z Zabrza nie mowiac o Wodzislawiu ,to taki z ciebie kibic Odpowiedz Link Zgłoś
666cypis do gorola 18.07.04, 15:03 Zamknij mordę bo widać od razu ,że nie jesteś gieksiarz,jesteś gorolskie ścierwo! na mecze wchodzę za kasę i pomyliłeś zwyczaje polskie co do wchodzenia na mecze.Śmierdzisz prowokacją ty padlino zza Buga a jak mieszkasz na Śląsku to jazda do swoich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol do 666 cypis IP: *.crowley.pl 18.07.04, 22:48 jaka opinie maja o hanysach gorole to se obejzyj film w niedziele Swieta Wojna ,jakich debili robi ze Slazokow wasz hanyski leb Handke .A smierdzisz to ty bo w familokach mieszkosz i na wodzie oszczedzosz bo sie kapiesz w sobote z cala rodzina w jednyj wodzie a sracz na placu masz Odpowiedz Link Zgłoś
666cypis Re: do 666 cypis 19.07.04, 07:37 Ale to mój familok i mój sracz!!!!!!!!!!!!I mój Śląsk a ty polaczku won z mojego Świętego Śląska! Śląsk bez Polski! Polska dla Polaków!!! Śląsk dla Ślązaków!!!!!!!!! Dosyć poniżania przez polską administrację !!!!!!!!!!!!!!!!! RUCH AUTONOMII ŚLASKA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol do cypis 666 IP: *.crowley.pl 19.07.04, 17:16 a ja i tak bede kibicowal GKSe i nic nie pomoze a slonsk bez polski to O a tak to przynajmniej niedrogo mozesz pojechac na wczasy nad Brynice do Sosnowca Odpowiedz Link Zgłoś
666cypis Re: do cypis 666 19.07.04, 18:21 No z przyjemnością,na wczasy z polowaniem na goroli:) Potem se powiesza trofea na ścianie i byda bajtlom witze opowiadoł Odpowiedz Link Zgłoś