Dodaj do ulubionych

W Silesia City Center skaczą obroty. Na zakupac...

20.05.13, 13:51
Zadałem sobie trud i przeleciałem wzrokiem inne regionalne dodatki "Wyborczej". Chyba tylko u Was występuje tak nachalna i żenująca reklama jednego centrum handlowego. Nie wstyd staczać się do poziomu prostackiej gazetki reklamowej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Welcome Re: W Silesia City Center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 14:30
      Silesia City Center. Tak sobie myślę że za 50 lat język polski w Polsce będzie już tylko gwarą.
    • Gość: hjhghj Re: W Silesia City Center skaczą obroty. Na zakup IP: *.1000lecie.pl 20.05.13, 14:47
      Prawo prasowe powinno (tak jak czyni to ustawa o rtv) zawierać wymóg oznaczania tekstów sponsorowanych - typu "tekst zawiera lokowanie produktu" - bezpośrednio pod tytułem, boldowaną czcionką nie mniejszą niż zasadniczy tekst.
      Dobre obyczaje jak widać nie wystarczą, wszyscy mają je głęboko w ..........
      Liczy się tylko kasa.
      Dziennikarz od dawna nie jest już zawodem zaufania publicznego (co drugi to albo krypto PR-owiec/geszefciarz albo propagandzista partyjny)
      • Gość: ... Dziennikarz pisze na "zamowienie spoleczne" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.05.13, 22:22
        Informacja dla naiwnych:

Ludzie
        nigdzie nie ma niezaleznych dziennikarzy.
        To jest taka sama profesja jak kazda inna.
        Pisze sie to za co jest zaplacone,
        nawet jesli nie placi nikt konkretny,
        to artykul musi byc na tyle ciekawy, ze przeczyta go odpowiednia ilosc ludzi,
        ktorzy albo kupa wydanie papierowe, albo przeczytaja odpowednia ilosc reklam wydania e.
        "Za pieniadze ksiadz sie modli", a gazeta musi zarobic na siebie
    • Gość: GW=reklama swoich Re: W Silesia City Center skaczą obroty. Na zakup IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 15:07
      Reklama tego przybytku to codzienne, pierwszoplanowe zadanie dla nudzących się przy biurkach "redaktorów". Oni są ślepi i głusi, dopóki ktoś maila nie przyśle, bo po co fatygować się gdziekolwiek i zadawać pytania?
      Podpowiem pytania do władzy:
      Co z zamkniętym od lat basenem przy Francuskiej, budową jakiegokolwiek nowego, na co wystarczyłby dwuletni budżet miasta "ogrodów" (12mln rocznie do wyrzucania w błoto to chyba przesada w dobie kryzysu?).
      Co z konkursem na dyrektora Bibliotek Śląskiej, skoro dotychczasowy wbrew prawu latami zasiadał w radach - zamiecione pod dywan?
      Co z przejrzystością środków z naszych podatków, może redakcja dotrze do tajnych danych o rozdziale śląskiego funduszu filmowego - kto, komu,ile i na co?
      Tylko Śp. Smolorz pisał tam teksty warte czytania...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka