Dodaj do ulubionych

Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać palenia ...

03.06.13, 07:44
Nie wiem gdzie p. Goślińska spaceruje z dzieckiem ale są w Katowicach miejsca w których można spokojnie spacerować bez "oparów smoły". Nie przesadzajmy z zakazami. Swoją drogą - przepraszam za złośliwość - czytając artykuły p. Goślińskiej po urodzeniu dziecka mam nieodparte wrażenie, że macierzyństwo "padło jej na głowę" (słynna "niania w parku"). Te infantylne opisy "karcynogenów wpadających przez nozdrza" dodane dla ubarwienia artykułu to spłycanie poważnego problemu do farsy czynionej przez przewrażliwioną matkę.
If you want to make enemies, try to change something.
Obserwuj wątek
    • aborygen11 Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać palenia ... 03.06.13, 07:57
      "Spacerujemy w oparach smoły, oczyma wyobraźni widzę, jak karcynogeny wpadają przez nozdrza mojego syna i uszkadzają mu kod genetyczny, by w przyszłości stoczyć rakiem płuca, a w najlepszym razie spowodować astmę i ostatecznie skrócić życie o kilkanaście lat."
      Proponuję skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Histerię da się leczyć.
    • polsz pani Goślińska 03.06.13, 08:13
      Nie wiem, czy jako nawiedzona matka zauważyła już panni miliony metrów sześciennych trujących spalin pchanych w powietrze przez samochody. W dodatku mieszkamy na śląsku i zapylenie tutaj najczęsciej przekracza wszystkie dopuszczalne normy. No ale dla Pani problem stanowią palacze, racja jeden palacz przez rok produkuje tyle dymu co samochód przez.,...godzinę. Proponuję naprawdę wyprowadzić się ale nie do lasu. W lesie są np kleszcze
    • Gość: sha Re: Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać paleni IP: *.ingbank.pl 03.06.13, 08:15
      Co do zasady to ja się z autorką artykułu zgadzam. Do reszty zarzutów (czy macierzyństwo padło na głowę) się nie wypowiadam bo nie znam.

Niech sobie ludzie palą w domach, autach, pubach ale przystanki, parki i (o zgrozo) wesołe miasteczka (ludzie są w stanie kopcić w kolejce przy stadzie dzieciaków) proszę zostawić wolne od papierosów.
      • Gość: Zocha Re: Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać paleni IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.13, 08:56
        Wchodząc do szpitala/ budynków użyteczności publicznej trzeba wstrzymywać oddech, bo najprościej jest wyjść na szluga tuż przed wejście :/
    • Gość: aratos321 Re: Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać paleni IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 09:42
      zalogowałem się żeby się dowiedzieć czy pani Goślińska jest nawiedzona,czy może liczy na profity
      od straży miejskiej(którą mam nadzieję zlikwidują).trzeba być nie w pełni władz umysłowych żeby się czepiać palącego człowieka który wyszedł z psem do parku na spacer.to samo tyczy tego
      samego człowieka który wyszedł przed knajpę(bo debile wprowadziły w niej zakaz palenia)żeby
      się sztachnąć.moim skromnym zdaniem p.Goślińska jest bardziej nawiedzona niż gowin i kempa razem wzięci.Z CAŁEGO PRZEPALONEGO SERCA ŻYCZĘ PANI JAK NAJSZYBSZEGO WYJŚCIA Z SZOKU POPORODOWEGO.
    • Gość: minos Re: Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać paleni IP: *.ingbank.pl 03.06.13, 09:49
      Proponuję pójść dalej. Za każdego zapalonego papierosa rok więzienia. Za posiadanie paczki papierosów dożywocie. A za fajkę lub cygaro przywrócenie kary śmierci.

Niepalący oszołmowie, pie...ijcie się gumianym młotem w łeb. Jak nie lubicie dymu i zawartych w nim trujących subatancji, walczcie z motoryzacją, bo to o wiele groźniejszy wróg niż nałóg tytoniowy. Nie widzicie tych tysięcy diesli trujących atmosferę milion razy bardziej niż palacze? A, sami z nich korzystacie, do tramwaju wsiąść nie łaska...
    • pas964 Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać palenia ... 03.06.13, 10:38
      Lepiej by było aby wyegzekwować zakaz palenia przed wejściami do instytucji, marketów itp.
      Palarnia tuż przy wejściu ! toż to miejsce kuriozalne. Nie dość, że dym wpada dośrodka to jeszcze trzeba przechodzić na bezdechu.
      • Gość: aratos321 Re: Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać paleni IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 11:02
        @PAS964
        INSTYTUCJE TAK-MARKETY 10m OD WEJŚCIA
    • Gość: rak was zeżre Palenie jest passe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 10:45
      Cuchnący oddech, pożółkłe zęby, pet w paluchach, kilkadziesiąt tysięcy zgonów na raka płuc co roku w samej tylko Polsce, obciążenie dla rodzin, dla budżetu państwa ale co tam palaczowi, on jest ponad to. Dla mnie palacz to to samo co fioletowy na gębie pijok ciągnący co rano jabola pod sklepem spożywczym. Pierwszemu gniją płuca, drugiemu wątroba, ani jeden ani drugi nie mają rozumu, silnej woli, nie dbają o siebie.
      • Gość: aratos321 Re: Palenie jest passe IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 11:08
        istnieje pasta do zębów,pumeks do palców,a od moich pieniędzy i płuc to ci WARA SKNERUSIE
        • Gość: waldek Re: Palenie jest passe IP: *.free.aero2.net.pl 03.06.13, 11:22
          Jeśli złapiesz raka krtani lub płuc to ja powiem WARA od publicznych pieniędzy na twoje leczenie.
          Już zaczyni oszczędzać na prywatny szpital!
          • polsz Re: Palenie jest passe 04.06.13, 08:40
            jego rak zabije w 3 miesiące, twój zdrowy ale stary organizm będzie się powoli rozsypywał. Umieranie na raty, cierpienie rozłożone na lata. W biedzie bo emeryturka na życie nie wystarczy
          • Gość: kasia Re: Palenie jest passe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.13, 13:20
            A co byś powiedział na to że osoba niepaląca "załapała" raka krtani. Proszę najpierw poczytać na ten temat-raka krtani wywołuje wiele rożnych czyników.
        • Gość: rak cię zeżre Re: Palenie jest jak pierdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 12:25
          Myślisz że komuś przyjemnie wąchać ten wstrętny odór który z siebie wydzielasz? Jesteś jak pierdzioch który pierdzi w autobusie i myśli że to w porządku. Smrodź sobie w swojej chacie, jak się wejdzie do domu palacza to zawsze specyficzny odorek ale wy już nawet tego smrodu nie czujecie tak nim przesiąkliście. Palacze śmierdzą i smrodzą.
      • Gość: werther Re: Palenie jest passe IP: *.capgemini.de 06.06.13, 10:23
        niech zgadne, ty dbasz tak o siebie, ze siedzac przed kompem ledwo wchodzisz na 1p, bo dupa za ciezka!......
    • queserasera zakazano palenia w pubach, trzeba to zrobić także 03.06.13, 11:07
      ...w parkach. Skoro nie wolno wjeżdżać rowerem do kościoła, to trzeba tego tez zabronić w parkach. Tak, to ma sens. LOL!
    • queserasera Pisząc "Spacerujemy w oparach smoły, oczyma 03.06.13, 11:12
      wyobraźni widzę, jak karcynogeny wpadają przez nozdrza mojego syna i uszkadzają mu kod genetyczny" autorka dowodzi że jest takim debilem, iż przy niej Terlikowski wyrasta na koryfeusza.
      Autorka tych tragicznych bzdetów nazywa się Małgorzata Goślińska i jeszcze pewnie o niej usłyszymy, bo Polska Orda hołubi idiotów :)
      • polsz Re: Pisząc "Spacerujemy w oparach smoły, oczyma 04.06.13, 08:45
        widocznie sama się nawdychała i jej mózg uszkodziło
    • Gość: xyz Re: Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać paleni IP: *.c193.msk.pl 03.06.13, 12:41
      A ja mam dość pijących alkohol pod chmurką, np. w Parku Śląskim czy Parku Kościuszki, potłuczonych butelek po trunkach, walających się pod nogami puszek, a w szczególności amatorów piwa w komunikacji miejskiej czy pociągach.
      • Gość: werther Re: Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać paleni IP: *.capgemini.de 06.06.13, 10:30
        kup se auto, zniknie twoj problem
        • Gość: lolus Re: Mam dość spaceru w dymie. Może zakazać paleni IP: *.kwsa.pl 30.07.13, 09:36
          bystry to Ty jesteś jak woda w klozecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka