Dodaj do ulubionych

Grillowanie

20.06.13, 13:26
Dwa tygodnie temu sam kupiłem grilla gazowego marki Broil King i jestem z niego bardzo zadowolony.
Nigdy wcześniej nie miałem gazowego grilla, ale odwiedziłem specjalistyczny punkt sprzedaży w Katowicach przy ul. Chorzowskiej 108, gdzie Pan sprzedawca polecił mi odpowiedniego grilla, co do moich wymagań (a były to solidne, bezpieczne grillowanie,ale też zdrowe grillowanie, oraz wygoda związana z czyszczeniem). Były tam również dostępne grille gazowe, węglowe oraz elektryczne z firmy Weber, ale jednak postawiłem na Broil Kinga.
Jeżeli ktoś jest z okolic Katowic to polecam ten sklep PLEJADYmix, lub też bezpośredni kontakt ze sprzedawcą: 733-803-903.

Polecam każdemu grill gazowy. Świetna sprawa i oszczędność czasu!

P.S. Poza tym na grillach gazowych można bez problemu przyrządzić doskonałą pizzę, ponieważ wystarczy ustawić idealną temperaturę dla danej potrawy i nie musimy się przejmować że nie uda nam się jej osiągnąć.
Również wędzone potrawy są wyborne, a to za sprawą wiórek drzewnych np. z wiśni.

Interesuje mnie z jakich grilli Wy drodzy internauci korzystacie. Może macie jakieś przepisy z którymi się podzielicie? Pozdrawiam, Marek.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka