piotre-k5467 23.07.13, 14:18 Witam Czy korzystał ktoś z oferty firmy Śląskie Kamienice S.A. w zakresie prowadzenia wirtualnego biura jestem freelancerem i szukam dobrego rozwiązania w tym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pionierka3 Re: Wirtualne Biuro 19.09.13, 19:47 Polecam usługi wirtualnego biura, o którym możecie poczytać pod tym adresem: www.biurowirtualnewarszawa.pl/. Korzystam z niego już 2 lata i jestem bardzo zadowolona. Szczególnie podobają mi się te dodatkowe usługi :) Odpowiedz Link Zgłoś
marko1987 Re: Wirtualne Biuro 19.09.13, 23:58 Ale kolega szuka biura w Katowicach :) Polecam ofertę Biura z Katowic: wirtualnebiurokatowice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rada24online Wirtualne Biuro byle gdzie 12.10.13, 09:21 Może być byle gdzie bo korespondencję zeskanują i przyślą emailem choćby z drugiego końca Polski. Problem tylko taki, że organy coraz bardziej się doczepiają to takich adresów. Lepiej wynająć tania klitkę gdzieś w familoku, wyremontować za parę złotych i mieć firmę "realną". Uruchomimy biznes lub poprowadzimy przedstawicielstwo Odpowiedz Link Zgłoś
nowybor Re: Wirtualne Biuro 29.10.13, 12:18 Z własnego doświadczenia wiem, że wirtualne biuro nie przekonuje starszego pokolenia. Wolą mieć wszystko na papierze i widzieć z kim pracują. Specjaliści z biura 12tka kiedyś o tym opowiadali na szkoleniach. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.d1 Re: Wirtualne Biuro 14.11.16, 10:35 Tej firmy niestety nie znamy, ale gdyby zdecydował się Pan na Warszawę zapraszamy do OmniOffice Wirtualne biuro Warszawa na omówienie szczegółów i kawę :) Obsługujemy firmy z całej Polski. Oferta dostępna jest na naszej stronie internetowej www.omnioffice.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
philip1991 Re: Wirtualne Biuro 10.05.19, 10:51 Jak chcesz zarejestrować firmę na śląsku to najlepiej skorzystać z ich oferty: Wirtualne biuro katowice Odpowiedz Link Zgłoś
adrian1999pz Re: Wirtualne Biuro 12.04.21, 18:37 Dobrą ofertę z usługą: wirtualne biuro Poznań ma firma Biuro S24 będąca liderem tego typu rozwiązań optymalizujących koszty prowadzenia działalności, ale oprócz adresu dla firmy też mają usługi związane z księgowością, ubezpieczeniami czy też kadrami i płacami, więc dobrym rozwiązaniem jest zajrzeć na ich stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
annalesnaa Re: Wirtualne Biuro 24.02.22, 00:45 Zdecydowanie mogę polecić to wirtualne biuro, jak jesteś freelancerem, to będziesz mieć fajny adres firmy: marszalkowska80.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kristina.firm Re: Wirtualne Biuro 12.07.22, 14:31 Dla mnie rejestracja firmy była prawdziwym koszmarem, nie chciałam podawać swojego osobistego adresu, arendowanie prawdziwego biura mi się nie opłacało, a potem na różnych forach dowiedziałam się o wirtualnych biurach. W Szczecinie znajduje się nie jedno takie biuro, ale mój wybór padł na małe biuro Immab, które ma sporo dobrych opinii i dobrą cenę za swoje usługi. Teraz już minęły 2 lata od początku naszej współpracy i nie żałuję swojego wyboru. Nie wiem, czego potrzebujecie dokładnie wy, dla mnie obsługa korespondencji była główną potrzebą, więc poczytajcie sobie o nich na tej stronie Wirtualne Biuro Immab. Mam nadzieję, że zdecydujecie na to biuro, bo jest naprawdę tego warte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grall88 Re: Wirtualne Biuro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.23, 14:12 W Krakowie mogę polecić to biuro: wb.krakow.pl/, Jocard ma bardzo dobre ceny i lokalizacje w samym centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Wirtualne Biuro IP: *.siedlce.vectranet.pl 27.03.23, 18:56 Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
thenryk029809 Re: Wirtualne Biuro 23.12.24, 10:43 Od 5 lat korzystam z wirtualnego biura xBiuro.com w Katowicach. Mają świetny adres, który w ogóle nie wskazuje na wirtualne biuro - Mickiewicza 29. Korzystanie z tego adresu ma duzo plusów, poczynając na przyjaznym urzędzie skarbowym a kończąc na tym, że można wynająć potem zwykłe biuro bez zmiany adresu (choć oczywiście nie trzeba). Z facetem, który zarządza tym biurem też dość łatwo się dogadać, więc raczej jest to spokojna współpraca. Odpowiedz Link Zgłoś
adamorlowski Re: Wirtualne Biuro 03.03.25, 09:22 Polecam także zapoznanie się z ofertą firmy Wirtualne biuro Kraków sp. z o. o., ul. Dajwór 14/19 Nie trzeba czekać, można sobie samemu wygenerować ofertę, nie trzeba dzwonić, czekać na ofertę. Ceny są najniższe, a lokalizacja w centrum Warszawy. Umowę wygenerujesz pod adresem form.jotform.com/241142529684055 Co najlepsze nie musisz jej drukować tylko podpiszesz ją online profilem zaufanym. Niektóre inne biura wymagają drukowanie, wysyłanie skanów itd. tutaj wystarczy profil zaufany. Zapraszam też na stronę: 24wirtualne-biuro/kraków Odpowiedz Link Zgłoś