Dodaj do ulubionych

Tłumy chcą pracować w Oplu

IP: 170.148.92.* 06.08.04, 14:21
wymagania gorsze niz w USA.Jakie zdolnosci manualne potrzebuje ktos kto robi
na tasmie?Jak zwykle brak pracy na rynku powoduje ze szefowie firm idiocieja.
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: Tłumy chcą pracować w Oplu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.08.04, 14:31
      widac głupcze ze nigdy nie miałes wlasnej firmy. Jakbyś ja miał to byłoby
      oczywiste że w swoim teamie chciałbyś miec najlepszych wdanym chachu, zgrana
      ekipe ludzi ktorzy za reletywnie wysokie pieniadze moga odpowiednio dużo i
      dobrze zrobić. Nara, szukaj pracy dalej i nie ucz się
      • Gość: lalus Re: Tłumy chcą pracować w Oplu IP: 170.148.92.* 06.08.04, 14:59
        ale chrzanisz..to ze ktos nie jest dobrym team player nie znaczy ze bedzie zlym
        pracownikiem. Co do szkoly juz dawno ja skonczylem i mam calkiem niezla prace
        jako informatyk. Nikt mnie jakos nie sprawdzal czy bede pasowal do teamu.Jesli
        masz firme i stosujesz w.w. prakytki gratulacje.Ty i Twoi pracownicy bedziecie
        jedna wielka rodzina.Nie zapomnij ich zaprosic do siebie do domu na Wigile:)
      • Gość: Lula Ludzie o co wy walczycie? IP: *.nas12.jersey-city1.nj.us.da.qwest.net 06.08.04, 18:55
        Takiej pracy bylo mnostwo w PRL a teraz musicie walczyc prawde mowiac o nic.
        • Gość: Maniek Re: Ludzie o co wy walczycie? IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 06.08.04, 23:01
          Zakładów o takich standartach w PRL-u nigdy nie było.Praca była ale byle jaka a
          wartosc nabywcza pieniadza wynosiła zero(moglas kupic ocet i musztarde).Chyba
          za długo w Stanach przebywasz kolezanko!
    • Gość: Maniek A ja tam pracuje IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 06.08.04, 17:03
      A ja tam pracuje od prawie roku i bardzo sobie chwale rekrutacje.Jasne,że
      selekcja była ostra ale ekipa,która tam pracuje jest naprawde fajna.Ludzie są
      życzliwi,solidni osiągamy bardzo wyniki i atmosfera w pracy jest
      znakomita.Pamietam jak podczas rekrutacji niektóre osoby rzucały epitetami w
      strone osób pytajacych bo cos im nie pasowało,że ktos ich smie przepytywac albo
      kazał skladac dziwne budowle(testy manualne).Pewnie teraz tak jak lalus
      uwazaja,ze byliby swietni a te cale rekrutacje to ponizej jego godnosci.
      Chcesz zarabiac ponad 2000 na reke i pracowac w Oplu to sie dostosuj;nie
      chcesz to aplikuj do sortowni węgla-tam nie ma zadnych "głupich" testów
      manualnych. Takie są procedury w GM na całym swiecie i wszedzie sie sprawdzaja,
      dzieki temu nie ma tu przypadkowych osób(dwie lewe ręce,ktos kto kombinuje jak
      zarobic i sie nie narobic itp...).Polska fabryka uchodzi za jedna z najlepszych
      na swiecie pod względem wydajnosci i efektywnosci.Jane,ze jest grupa osób,które
      sie nie dostały a wcale nie sa "przypadkowi";ale jest kilkadziesiat chetnych na
      jedno miejsce wiec nie każdy tą prace moze dostać.
      Pozdrawiam wszystkich z Opla.
      • Gość: elo gratulacje! IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 07.08.04, 22:30
        Mam 3 pytania:
        Czy już wytatuowałeś sobie logo z błyskawicą na czole?
        Czy szajka,która tyle lat okradała Twoją fabrykę i została niedawno
        rozpracowana też przeszła te wszystkie testy?Manualne z pewnościa tak.
        Czy uważasz,że praca w oplu to szczyt marzeń?
        i jedną radę,jeśli mogę:
        Nabierz dystansu do swojej pracy w oplu,chyba że jesteś PR-owcem.
        pzdr.
        • Gość: Maniek Re: gratulacje! IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 20:55
          Hmmm to,że sie w miare lubi swoją i prace i warunki jakie tam zapewniają nie
          znaczy,że mam sobie tatuaowac ich logo. Nie jestem PR-owcem i nie osiagnalem
          jeszcze szczytu moich marzen(nie sa one wogole zwiazane z moja pracą).Mam po
          prostu pracę,ktora mi sie podoba,czy to cie boli?Co do tej szajki,to z Opla
          byla to JEDNA osoba(ochroniarz i kurier byli z firmy zewnetrznej);tak przeszła
          testy manualne.Testy manualne sprawdzają zdolnosci manualne,a nie moralnosc
          danej osoby;łapiesz,czy mam jeszcze raz wytłumaczyć?
          I moja rada dla ciebie: jak ci sie nie układa to zajmij sie sobą a nie szczekaj
          na tych,którym sie udalo- to żałosne!
    • Gość: vigo0 Re: Tłumy chcą pracować w Oplu IP: *.elsat.net.pl 07.08.04, 14:13
    • Gość: vigo0 Re: Tłumy chcą pracować w Oplu IP: *.elsat.net.pl 07.08.04, 14:16
      Ludzie niewiecie co robicie.
      Pracujac w Oplu bedziecie traktowani gorzej niz zwierzeta.
      Na lini produkcyjnej wogole niemacie co mazyc o swoim zdaniu.
      To co pisze prasa o Oplu to jest czysta propaganda.
      • Gość: Maniek Re: Tłumy chcą pracować w Oplu IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 20:58
        Akurat warunki pracy są wzorowe(o niebo lepsze od Fiata,gdzie wczesniej
        pracowalem).I co oznacza "miec swoje zdanie na linii produkcyjnej",że jak ci
        się nie chce robic i to idziesz osbie posiedziec na boku?O pracy w Oplu to ty
        mozesz sobie naprawde POMAŻYĆ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka