Gość: lalus IP: 170.148.92.* 06.08.04, 14:21 wymagania gorsze niz w USA.Jakie zdolnosci manualne potrzebuje ktos kto robi na tasmie?Jak zwykle brak pracy na rynku powoduje ze szefowie firm idiocieja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: Tłumy chcą pracować w Oplu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.08.04, 14:31 widac głupcze ze nigdy nie miałes wlasnej firmy. Jakbyś ja miał to byłoby oczywiste że w swoim teamie chciałbyś miec najlepszych wdanym chachu, zgrana ekipe ludzi ktorzy za reletywnie wysokie pieniadze moga odpowiednio dużo i dobrze zrobić. Nara, szukaj pracy dalej i nie ucz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalus Re: Tłumy chcą pracować w Oplu IP: 170.148.92.* 06.08.04, 14:59 ale chrzanisz..to ze ktos nie jest dobrym team player nie znaczy ze bedzie zlym pracownikiem. Co do szkoly juz dawno ja skonczylem i mam calkiem niezla prace jako informatyk. Nikt mnie jakos nie sprawdzal czy bede pasowal do teamu.Jesli masz firme i stosujesz w.w. prakytki gratulacje.Ty i Twoi pracownicy bedziecie jedna wielka rodzina.Nie zapomnij ich zaprosic do siebie do domu na Wigile:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lula Ludzie o co wy walczycie? IP: *.nas12.jersey-city1.nj.us.da.qwest.net 06.08.04, 18:55 Takiej pracy bylo mnostwo w PRL a teraz musicie walczyc prawde mowiac o nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Ludzie o co wy walczycie? IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 06.08.04, 23:01 Zakładów o takich standartach w PRL-u nigdy nie było.Praca była ale byle jaka a wartosc nabywcza pieniadza wynosiła zero(moglas kupic ocet i musztarde).Chyba za długo w Stanach przebywasz kolezanko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek A ja tam pracuje IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 06.08.04, 17:03 A ja tam pracuje od prawie roku i bardzo sobie chwale rekrutacje.Jasne,że selekcja była ostra ale ekipa,która tam pracuje jest naprawde fajna.Ludzie są życzliwi,solidni osiągamy bardzo wyniki i atmosfera w pracy jest znakomita.Pamietam jak podczas rekrutacji niektóre osoby rzucały epitetami w strone osób pytajacych bo cos im nie pasowało,że ktos ich smie przepytywac albo kazał skladac dziwne budowle(testy manualne).Pewnie teraz tak jak lalus uwazaja,ze byliby swietni a te cale rekrutacje to ponizej jego godnosci. Chcesz zarabiac ponad 2000 na reke i pracowac w Oplu to sie dostosuj;nie chcesz to aplikuj do sortowni węgla-tam nie ma zadnych "głupich" testów manualnych. Takie są procedury w GM na całym swiecie i wszedzie sie sprawdzaja, dzieki temu nie ma tu przypadkowych osób(dwie lewe ręce,ktos kto kombinuje jak zarobic i sie nie narobic itp...).Polska fabryka uchodzi za jedna z najlepszych na swiecie pod względem wydajnosci i efektywnosci.Jane,ze jest grupa osób,które sie nie dostały a wcale nie sa "przypadkowi";ale jest kilkadziesiat chetnych na jedno miejsce wiec nie każdy tą prace moze dostać. Pozdrawiam wszystkich z Opla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo gratulacje! IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 07.08.04, 22:30 Mam 3 pytania: Czy już wytatuowałeś sobie logo z błyskawicą na czole? Czy szajka,która tyle lat okradała Twoją fabrykę i została niedawno rozpracowana też przeszła te wszystkie testy?Manualne z pewnościa tak. Czy uważasz,że praca w oplu to szczyt marzeń? i jedną radę,jeśli mogę: Nabierz dystansu do swojej pracy w oplu,chyba że jesteś PR-owcem. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: gratulacje! IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 20:55 Hmmm to,że sie w miare lubi swoją i prace i warunki jakie tam zapewniają nie znaczy,że mam sobie tatuaowac ich logo. Nie jestem PR-owcem i nie osiagnalem jeszcze szczytu moich marzen(nie sa one wogole zwiazane z moja pracą).Mam po prostu pracę,ktora mi sie podoba,czy to cie boli?Co do tej szajki,to z Opla byla to JEDNA osoba(ochroniarz i kurier byli z firmy zewnetrznej);tak przeszła testy manualne.Testy manualne sprawdzają zdolnosci manualne,a nie moralnosc danej osoby;łapiesz,czy mam jeszcze raz wytłumaczyć? I moja rada dla ciebie: jak ci sie nie układa to zajmij sie sobą a nie szczekaj na tych,którym sie udalo- to żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vigo0 Re: Tłumy chcą pracować w Oplu IP: *.elsat.net.pl 07.08.04, 14:16 Ludzie niewiecie co robicie. Pracujac w Oplu bedziecie traktowani gorzej niz zwierzeta. Na lini produkcyjnej wogole niemacie co mazyc o swoim zdaniu. To co pisze prasa o Oplu to jest czysta propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Tłumy chcą pracować w Oplu IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 20:58 Akurat warunki pracy są wzorowe(o niebo lepsze od Fiata,gdzie wczesniej pracowalem).I co oznacza "miec swoje zdanie na linii produkcyjnej",że jak ci się nie chce robic i to idziesz osbie posiedziec na boku?O pracy w Oplu to ty mozesz sobie naprawde POMAŻYĆ! Odpowiedz Link Zgłoś