Gość: Tyson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 05:41 Sosnowieckie śćierwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiarygodny Re: Kłopoty Ruchu Chorzów ze stadionem IP: *.archidiecezja.katowice.pl 24.08.04, 08:00 Prosiłbym redaktorów GW o większą wiarygodność swoich artykułów. Przypomnijmy może zalecenia Nadzoru Budowlanego i policji z początku sierpnia: - Poprawić nawierzchnię na koronie stadionu - Uzupełnić ogrodzenia - Naprawić monitoring - Wykonać nowy przejazd na płytę boiska Wszystkie zalecenia Ruch wypełnił! A do tego Urząd się przyczepił: "wybrzuszenia nawierzchni bitumicznej, za wysokie dwa schody, źle zamontowana blacha na słupie oświetleniowym, czy dwie śruby na schodach." Jako uzasadnienie podano iż wojewoda i komisja kierują się: "ogólnym dobrem społecznym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavlique Re: Kłopoty Ruchu Chorzów ze stadionem IP: *.zwnet.bmj.net.pl 24.08.04, 08:57 To ewidentna nieprzychylność jaśnie pana komucha zza brynicy; ale dni tego gostka sa policzone a jak wyleci to można mu bedzie pewne sprawy przypomnieć; w głowie się nie mieści aby wojewoda na Ślśsku był człowiek nienawidzący tego regionu i ludzi tu mieszkających Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavlique Re: Kłopoty Ruchu Chorzów ze stadionem IP: *.zwnet.bmj.net.pl 24.08.04, 09:02 Jako wojewody rzecz jasna są policzone - broń mnie Panie Boże od podnoszenia ręki na niego; nie warto - są od tego procedury prawne; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górnik Re: Kłopoty Ruchu Chorzów ze stadionem IP: 217.8.174.* 24.08.04, 09:59 Wojewoda jest już na twoim tropie,Górnik Zabrze rządzi na Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca Hanysów Popieram Wojewode IP: 217.8.174.* 24.08.04, 10:03 Brawo dla Wojewody,hanysy muszą przestrzegać polskiego prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERARHAT Re: Popieram Wojewode IP: *.neonet.gliwice.pl 24.08.04, 10:28 Pluję wten gorolski ryj wojewody! A dziś jak dorwe po robocie jakegoś sosnowieckiego chuja to mu nakopia do tej polskiej życi:) Ten gorol już wie m,że za niedługo starci posada i dlatego tak robi. sosnowieckie gówna zakała zza Brynicy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowicznin Re: Popieram Wojewode IP: 217.8.174.* 24.08.04, 12:35 Czekam na ciebie tyśląski ciulu,to ci napierdole i nasram ty jebany hanysie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERHAT Re: Popieram Wojewode IP: *.neonet.gliwice.pl 24.08.04, 14:26 STUL pysk polska kurwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Popieram Wojewode IP: 217.8.174.* 24.08.04, 14:47 Czekam na ciebie ty pedale,ty śląski pachołku Zagłębia,sram na ciebie jebany kormelu,ty ciemniaku spierdalaj do śląskich familoków ty cipo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Popieram Wojewode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:29 cipa to twoja stara matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesino Re: Popieram Wojewode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:47 Jak dla mnie to ty nawet nie jestes Polakiem, bo wsrod nich idzie znalezc porzadnego czlowieka, dla mnie to ty jestes potomkiem Rusa i Zyda, a ten twoj sosnowiec to dla mnie jest tylko postcarska, zachodnio azjatycka wsia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maRtol Re: Popieram Wojewode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:11 jebnol cie ktos kiedys w leb ty posrano sosnowiecko kurwo?? se wejzyjna wasz stadion cipo obsrano pierdole cie pierdole coie sosnowiecki psie O=B=E=R=S=C=H=L=E=S=I=E=N Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruch Re: Kłopoty Ruchu Chorzów ze stadionem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.04, 14:24 Tu mozna podziekowac wojewodzie : telefon: 032 20-77-221 Fax: 032 -256 31 01 bochniakr@katowice.uw.gov.pl ciws-rk@katowice.uw.gov.pl www.katowice.uw.gov.pl/ksiazka.php?nr=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumny bo Hanys Re: Kłopoty Ruchu Chorzów ze stadionem IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.04, 22:41 Srom na wos wy brudne gorolskie szmaty, srom na waszo polska, na groby waszych rodzin i na wasze groby.Srom na wasze dzieci , niech zdychajom w bólach i cierpieniach , wasze żony i matki to pospolite polskie kurewki.Srom na waszo brudno i zawszono wiocha i na wszystko co sosnowieckie. Niech żyje wolny ślonsk !!!!!Es Lebe Freie Schlesien !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Kłopoty Ruchu Chorzów ze stadionem IP: 217.8.174.* 25.08.04, 09:57 Ty jebana kurwo,sram i szczam na ciebie ,twoją starą i twoją całą rodzine,rzygam na takie kurwy jak wy,jesteś pachołem Zagłębia ty skurwysynu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***1920*** Re: Sosnowiczanin IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 25.08.04, 10:25 Ty to chyba troche tępy jesteś :) Pachołkiem to jest zagłebie, a co najbardziej żałosne - pochołkiem ległej. Nie mów o tym nikomu i idź do szkoły. Budowa ambitniejszych zdań jest w twoim zasięgu, chyba ża masz za daleko do łba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Sosnowiczanin IP: 217.8.174.* 25.08.04, 10:42 Jaki tępak,taki poziom cóż do twojej pisowni i składni również można się przyczepić,ad rem ZAGŁĘBIE THE BEST,Chorzów -problemy z prawem i hołota na stadionie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesino Re: Sosnowiczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:08 Holata to byli ci co wpadli na pomysl aby cie splodzic...chociaz pewnie to bylo dzielem przypadku... Parobki... to slowo brzmi smiesznie ze strony kibica klubu ktory na lewo i prawo obnosi sie ze swoja miloscia do leglej, w dupe sie miedzy soba tez ruchacie?? Mniemam ze tak.. Zreszta wlazenie w dupsko to chyba zaglebiowska specjalnosc, przed wojna byli to komunisci ktorzy chcieli z Polski zrobic kolejna republike radziecka, po wojnie byli to rodzimi komuchy.. tak, MACIE POWODY BY BYC DUMNI ZE SWOJEJ HISTORII :D A tak wogole, to ty zyd czy rusek jakis?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: assesino IP: 217.8.174.* 27.08.04, 12:29 Ty jebanu śląski skurwysynie i pedale,jesteś zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyo Re: Kłopoty Ruchu Chorzów ze stadionem IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 25.08.04, 20:17 śmieszne są wypowiedzi naczelnika wydzialu zarządzania kryzysowego, przecież on nie był nigdy meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski wOJEWODA IP: 62.233.241.* 24.08.04, 15:34 Witam! Mam nadzieje ,że przkaże Pan Panu Wojewodzie wyrazy mojego najszczerszego oburzenia z powodu niedopuszczenia stadionu Ruchu Chorzów dla publiczności (decyzja z dnia 23.08.2004).Powody jakie kierowały decyzją świadczą o traktowaniu kibiców Górnego Śląska przez Pana Wojewodę ze szczególną dozą niechęci a może nawet wrogości.Czy Pan Wojewoda zdaje sobie sprawę ,że stawia go ta decyzja w bardzo negatywnym świetle wśród fanów piłki na Śląsku? Swoją śmieszną decyzą powoduje ,że obraz Gorola mieszkańca Sosnowca i jego pochodzenie zza Brynicy utrwala się w naszych Śląskich oczach jako wroga naszego regionu i ludzi ,którzy czują się Ślązakami. Dla nas kibiców Ruchu Chorzów a dla mnie w szczególności od wczoraj stał się Pan symbolem "sosnowieckiego chama" ,symbolem człowieka ,którego wizerunek był w naszych śląskich rodzinach traktowany zawsze z pogardą i wrogością.Wczoraj przekaonałem się ,że słusznie. Bez wyrazów szacunku.Wierny kibic Ruchu Chorzów. p.s. Jestem ciekaw czy zdaje Pan sobie sprawę z wyglądu stadionu zagłębia sosnowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
modelius1 wojewoda cosnek 24.08.04, 22:51 wojewoda huj wozil gnoj na gumowych taczkach.. lepi miec na huju piegi niz z sosnowca miec kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony hanys Re: Kłopoty Ruchu Chorzów ze stadionem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:52 ŚMIERĆ GOROLOM !!! ŚMIERĆ GOROLOM !!! ŚMIERĆ GOROLOM !!! CHUJOSŁAW SPIERDALAJ NA DRZEWO LIŚCIE KURWA POMPOWAĆ!!! SOSNOWIECKI HUJU!! Odpowiedz Link Zgłoś