Dodaj do ulubionych

Szukam Prawnika

10.09.14, 12:28
Poszukuję prawnika przeciwko prawnikowi z którego korzystałem poprzednio, a który mnie oszukał. Znacie jakieś kompetentnego i uczciwego prawnika, który podejmie się podobnej sprawie?
Obserwuj wątek
    • michaelsoon Re: Szukam Prawnika 10.09.14, 13:33
      ja uzywalem jakis czas temu adwokata z nasz-prawnik .pl. sprawdz, moze bedzie Ci odpowiadal
    • tejert Re: Szukam Prawnika 11.09.14, 12:07
      Proszę o kontakt na adres tejert@vp.pl
    • julia1012 Re: Szukam Prawnika 15.09.14, 12:12
      Ja korzystam z usług firmy arkana-lex.eu/. Są tam bardzo profesjonalni doradcy prawni.
      • marek816 Re: Szukam Prawnika 13.10.14, 15:45
        Ja od kilku lat korzystam z usług porad prawnych w Opolu. Kontakt znajdziesz na stronie Kancelaria Prawna Opole . Pozdrawiam!
    • panjeziorak Re: Szukam Prawnika 26.09.14, 15:20
      Jednym z lepszych adwokatów na Śląsku zajmujących się generalnie dochodzeniem roszczeń odszkodowawczych za nienależycie wykonaną usługę (czyli to o czym piszesz) jest Damian Tomanek. Jest w miarę młody (koło 40) ale już doświadczony - prowadzi kancelarię (ze swoją żoną Grażyną Tomanek która jest również adwokatem) od 15 lat. Tu masz do nich namiar www.adwokat-tomanek.pl/kontakt/
      • tentek11 Re: Szukam Prawnika 29.09.14, 14:13
        Nie wiem czy już wybrałeś - ale ten Damian Tomanek (lub Pani Grażyna Tomanek) o którym wspomniał kolega wyżej to dobra opcja. Mają dwie kancelarie adwokackie w Zabrzu i Gliwicach. Zajmują się zarówno tymi drobnymi sprawami - w sporach cywilnych, oraz kryminalnymi - jak np ekstradycje. Trochę się cenią - ale nie bez przyczyny.
    • iirina Re: Szukam Prawnika 15.10.14, 11:24
      Tak, znam.
    • z.chrzastek19600221 Re: Szukam Prawnika 20.10.14, 22:05
      zadzwoń 601 050 995
    • barto.sz74 Re: Szukam Prawnika 19.03.15, 21:52
      Ja korzystałem parę razy już z usług kancelarii Grawalex, co prawda moje sprawy było trochę innego typu, ale myślę, że Tobie też będą mogliby pomóc. Ja osobiście byłem bardzo zadowolony z ich usług. Życzę powodzenia w sprawie.
    • franke8 Re: Szukam Prawnika 26.09.19, 19:42
      To ja ze swojej strony zachęcam do skorzystania z usług prawników z kancelarii Proximo: kancelariaproximo.pl/odszkodowania/, którzy potrafią walczyć o dobro swoich klientów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka