miczka7 10.12.14, 14:04 Szukam firmy sprzątającej, do sprzątania pomieszczenia biurowe w nowo powstałym budynku na terenie Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
08przez15 Re: Firma sprzątająca 11.12.14, 07:49 Prosze o kontakt p.stojowski@dozorbud.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna.klama Re: Firma sprzątająca 20.03.15, 11:01 Osobiscie polecam firme Błysk-Serwis z Katowic. Ja pochodze z Pisarzowic, tez przez polece poznalam firme pani Krystyny i jestem bardzo zadowolona z uslug niniejszej firmy. Z tego co pamietam to widnieje na stronie firmy w dziale klienci www.blysk-serwis.com.pl Krzysztofa D Meritum Posrednik kredytowy Odpowiedz Link Zgłoś
ewka_1978 Re: Firma sprzątająca 08.04.15, 18:06 zapraszamy do współpracy: www.ekadom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
t_zarnecki Re: Firma sprzątająca 21.04.15, 07:42 Znajomy kiedyś korzystał z usług firmy Dona. Specjalizowali się w we wspólnotach mieszkaniowych, ale z tego co wiem ,poszli do przodu i teraz sprzątają wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
avatar26 Re: Firma sprzątająca 06.07.15, 13:48 Najlepszą firmą jaką znam jest QUICK-CLEAN z Zabrza. Ich strona internetowa to www.quick-clean.pl mają bogatą ofertę do każdego klienta podchodzą indywidualnie . Nie ma żadnego problemu z kontaktem otwierają się na sugestie klientów a właściciel jest superrrrrr aż miło współpracować z taką firmą !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suldane Re: Firma sprzątająca 14.03.17, 11:18 Ja bym zdecydował się na hunters.pl/firma-sprzatajaca/. Wybór firmy sprzątającej jest o wiele łatwiejszy, jeśli możesz poczytać o ich usługach w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sluchaweczka Re: Firma sprzątająca 28.04.17, 11:48 Hej. Rozpocząłem działalność gospodarcza i na razie jestem posiadaczem niewielkiego biura. Nie wiem czy opłaca się wynajem firmy sprzątającej i nie wiem czy inwestycja w sprzęt nie byłaby dobrym rozwiązaniem. Kolega polecił firmę szorowarki24.pl. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne1985 Re: Firma sprzątająca 20.07.17, 10:50 Cześć! Nie znam tej podanej przez Ciebie firmy, ale oczywiście, że warto wynająć ekipę! W dłuższej perspektywie będzie to najwygodniejsza opcja. Kilka lat temu byłam w podobnej sytuacji i zdecydowałam się na kompleksowe usługi, czyli od mycia okien po sprzątanie powierzchni biurowej. Chyba też z polecenia trafiłam na firmę Daress, która takie usługi oferowała. Po tym, że tutaj o nich piszę chyba nie muszę chyba wyjaśniać, że byłam bardzo zadowolona! :) Zobacz sobie ich ofertę http://daress.pl/oferta/ warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
stanbest Re: Firma sprzątająca 12.01.18, 14:53 Polecam firmę sprzątającą Stanbest. Przyjmują zlecenia na całą Polskę: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
stanbest Re: Firma sprzątająca 12.01.18, 14:55 Polecam firmę sprzątającą Stanbest. Przyjmują zlecenia na całą Polskę: stanbest.pl/punkty/lublin/ Stanbest - sprzątanie zleć zawodowcom Odpowiedz Link Zgłoś
cedar83 Re: Firma sprzątająca 14.05.18, 10:02 Tutaj sprzatajacagrupa.pl/ masz namiar na firmę sprzątająca Prestiż. Są z Katowic i oferują usługi sprzątania na terenie Śląska. Bardzo szeroki zakres usług, jak spojrzysz na ceny to też ok. Myślę, że firmy, które działają tak kompleksowo są najlepsze jeśli chodzi o takie usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomtekpl Firma sprzątająca Katowice mieszkania domy biura 10.12.18, 13:26 Firma Sprzątająca Katowice Mieszkania Domy Biura Serwis Usługi Osoby do Sprzątania Sprzątaczki Praca Najjlepsze usługi porządkowe w Katowicach oferuje nasza firma sprzątająca Katowice. Sprzątamy mieszkania, domy, biura - szybko, starannie i tanio. Zapraszamy do kontaktu. Tel. 733-154-927 SuperLapka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomtekpl Dobra firma sprzątająca Katowice mieszkania tanio 21.01.19, 12:05 SprząTANIE Katowice Mieszkania Domu Biura w Kuchni Łazience Toalety Pokoju Garażu Szafie Ekologiczne SuperLapka.pl to profesjonalna i dobra firma sprzątająca Katowice oferująca tanio kompleksowe sprzątanie mieszkania w Katowicach, Sosnowcu, Rudzie Śląskiej i Chorzowie i całej Aglomeracji Śąskiej. Nasze usługi sprzatające to: - sprzątanie mieszkań Katowice - sprzątanie apartamentów w Katowicach - sprzątanie domów Sosnowiec - sprzątanie domów prywatnych w Sosnowcu - sprzątanie biur Ruda Śląska - sprzątanie po remoncie Chorzów - sprzątanie po budowie. W ramach usług czyszczenia i robienia porządków robimy ekologiczne: - mycie okien - pranie dywanów - czyszczenie tapicerki - wykładzin - podłogi - odkurzanie - kurze - itd. Jesli chcesz się dowiedzieć ile kosztuje sprzątanie z nami, podamy ci nasz cennik sprzątania przez Tel. / SMS 733-154-927 SuperLapka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marwit03 Re: Firma sprzątająca 30.01.19, 23:45 Współpracuję z firmą Anilop z Krakowa, ale nie wiem na jakim terenie działają. Wiem, że zajmują się się sprzątaniem w biurach, magazynach itp.Jak potrzebujesz profesjonalnego sprzątanie to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kamil1921 Re: Firma sprzątająca 14.09.21, 11:32 Firma sprzątająca Katowice - Czysty Śląsk polecam ! Kompleksowe usługi sprzątające. Wykonują sprzątanie biur Katowice, sprzątanie po remoncie Katowice, sprzątanie po budowie Katowice, sprzątanie firm Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
02michalina02 Re: Firma sprzątająca 21.09.21, 13:24 W życiu nie zgodziłabym sie na firmę sprzątającą. Co jak co ale za duży strach że jeden z pracowników może sięgnąć po jakąś “perełke”. Imo dużo bardziej wolę samemu ogarnąć takie rzeczy z mężem. Jedynie co to irobot za nas odkurza ale to tyle. Myślę że tak jest dużo bezpieczniej i nie muszę się niczym stresować. Odpowiedz Link Zgłoś
martkab2 Re: Firma sprzątająca 26.10.21, 11:56 Ja zupełnie rozumiemtwoje podejście, sama słyszałam o masie takich przypadków, że ktoś coś wziął, czegoś brakowało albo że mówią że posprzątane, przychodzisz a tam gorzej niż było. Jednak musiałam coś ogarnąć w większej przestrzeni w biurze no bo kogoś trzeba wynjąć. Jest jaka firma Cleaner, i oni sprawdzają swoich pracowników i dbają o to żeby to co zostało powiedziane było wykonane. Czysto, żadnych problemów i jeszcze ładnie zawsze pachnie. jakby ktoś chciał to zostawiam tu link z tym co robią cleaner.com.pl/sprzatanie-biur/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agart Re: Firma sprzątająca IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 14.12.21, 10:34 Duże doświadczenie ma firma Inwemer, pozwolę sobie na danie do nich kontaktu: Inwemer Katowice 40-602 Katowice ul. Kolejowa 57 tel.: +48 32 252 34 40 Przedsiębiorstwo używa specjalistycznego sprzętu oraz bezpiecznych i ekologicznych środków czystości. Dzięki temu usuwa nawet najtrudniejsze zabrudzenia, w tym te położone w trudnodostępnych miejscach. Firma oferuje sprzatanie biur mieszkań prywatnych budynków handlowych marketów Można umówić się na usługi sprzątania jednorazowe, jak również na sprzątanie regularne. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil1921 Re: Firma sprzątająca 07.01.22, 10:43 Polecam firmę sprzątającą Czysty Śląsk. Oferują sprzątanie biur, sprzątanie po remoncie, sprzątanie po budowie i ogólne sprzątanie w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil1921 Re: Firma sprzątająca 08.01.22, 12:01 kamil1921 napisał(a): > Polecam [a href=https://czystyslask.p rel=dofollow" target="_blanc">firma sprzątająca Katowice</a> Czysty Śląsk. Oferują sprzątanie biur, sprzątanie po remoncie, sprzątanie po budowie i ogó > lne sprzątanie w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil1921 Re: Firma sprzątająca 08.01.22, 12:03 Polecam <a href=https://czystyslask.pl" rel=dofollow" target="_blanc">firma sprzątająca Katowice</a> Czysty Śląsk. Oferują sprzątanie biur, sprzątanie po remoncie, sprzątanie po budowie i ogó > lne sprzątanie w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kam Re: Firma sprzątająca IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.22, 15:08 Firma sprzątająca z Katowic ? Ja osobiście polecam Czysty Śląsk. Właściciel konkretny, bardzo miły, ceny też spoko. Sprzątają mieszkania na terenie całego Śląska, po remontach i budowach i sprzątanie biur. Odpowiedz Link Zgłoś
pauli2435 Re: Firma sprzątająca 26.01.24, 12:28 Ja polecam MS usługi sprzątające ms-uslugisprzatajace.pl/. Profesjonalna firma sprzątająca, zajmująca się dodatkowo sprzątaniem pobudowlanym i poremontowym. Rzetelnie i zawsze na czas. Odpowiedz Link Zgłoś