cat2 17.09.04, 09:28 www.szklarska.popracy.pl warto zobaczyc i spedzic weekend...zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: www.karpacz.popracy.pl 17.09.04, 10:02 cat2 napisała: > www.szklarska.popracy.pl warto zobaczyc i spedzic weekend...zapraszamy och pojechałoby się....... Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: www.karpacz.popracy.pl 17.09.04, 10:03 cat2 napisała: > www.szklarska.popracy.pl warto zobaczyc i spedzic weekend...zapraszamy Mam pytanie: gdzie znajdę wykaz pensjonatów w Szklarskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Na tych stronach znajdziesz wszystko polecam: 17.09.04, 10:51 nie pomyliłeś się ? nie ma takiej strony:( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: u mnie sie otwiera ten adres.... 17.09.04, 11:16 Dzięki, otworzyło się:) juz napisałem do admina. chętnie sie wybiorę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cat2 :))) 17.09.04, 11:31 Cieszę sie bardzo, że cię zainteresowało....wobec tego życzę udanego wypoczynku i może na szlaku turystycznym Śnieżki się spotkamy przypadkiem...pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: :))) 17.09.04, 12:04 cat2 napisała: > Cieszę sie bardzo, że cię zainteresowało....wobec tego życzę udanego wypoczynku > > i może na szlaku turystycznym Śnieżki się spotkamy przypadkiem...pozdrawiam:))) Nie ukrywam, ze mnie zainteresowało :)) Odnajde też może kolegę ze szkolnej ławy, co jest dodatkowym atutem :)) równiez pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś