88julik 20.09.04, 08:39 serdecznie zapraszam-wesprzyjcie nas!;-))) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23187 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Nowe forum dla elitki 20.09.04, 09:04 88julik napisał: > serdecznie zapraszam-wesprzyjcie nas!;-))) > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23187 e tam, zaraz dla elitki ! jakby to była elitka, to ciebie nie byłoby tam ! Odpowiedz Link Zgłoś
grula5 Re: Nowe forum dla elitki 20.09.04, 10:00 zajrzałem,faktycznie bardzo wybitne forum:-(. Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga Re: Nowe forum dla elitki 20.09.04, 11:14 grula5 napisał: > zajrzałem,faktycznie bardzo wybitne forum:-(. Powiedział ten, co u Tomciaj pisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
grula5 Re: Nowe forum dla elitki 20.09.04, 11:27 ptanga napisał: > grula5 napisał: > > > zajrzałem,faktycznie bardzo wybitne forum:-(. > > Powiedział ten, co u Tomciaj pisuje. Powiedział pewien grafoman,który też pisuje i to pod kilkoma nickami:-). Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga Re: Nowe forum dla elitki 20.09.04, 11:33 grula5 napisał: > ptanga napisał: > > > grula5 napisał: > > > > > zajrzałem,faktycznie bardzo wybitne forum:-(. > > > > Powiedział ten, co u Tomciaj pisuje. > > Powiedział pewien grafoman,który też pisuje > i to pod kilkoma nickami:-). Ach, to Ty Tomciaj. Tak od razu myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
grula5 Re: Nowe forum dla elitki 20.09.04, 11:41 ptanga napisał: > grula5 napisał: > > > ptanga napisał: > > > > > grula5 napisał: > > > > > > > zajrzałem,faktycznie bardzo wybitne forum:-(. > > > > > > Powiedział ten, co u Tomciaj pisuje. > > > > Powiedział pewien grafoman,który też pisuje > > i to pod kilkoma nickami:-). > > Ach, to Ty Tomciaj. Tak od razu myślałem. Nie tak się Osyra umawialiśmy:-). Co już Wójtowicza nie poznajesz? Odpowiedz Link Zgłoś