ediromankiewicz 27.04.16, 12:52 Witam serdecznie, czy ktoś z obecnych na tym forum mógłby mi polecić dobry masaż, najlepiej w centrum Katowic? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaskolska.ewa Re: Masaż Katowice 27.04.16, 13:45 Witaj Edi, dobrze trafiłaś z tym wątkiem :) Właśnie wróciłam z masażu i czuję się błogo ;) Serdecznie Ci polecam masaż w salonie w samych centrum Katowic. Nazywa się Saboro Premium Massage. Ulica Dyrekcyjna 4/2. Na ich stronie internetowej masz cała ich ofertę oraz cennik. Wg mnie ceny są świetne i adekwatne do jakości. Podam Ci linka masaz-katowice-saboro.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaskolska.ewa Re: Masaż Katowice 27.04.16, 13:47 A zapomniała dodać,że trzeba się umówić wcześniej, ja czekałam 3dni bo mieli sporo klientów, ale opłaca się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karol.joziak Re: Masaż Katowice 04.05.16, 15:03 Ja też polecam masaż w salonie Saboro Premium Massage. Genialna masażystka, dawno nie spotkałem kogoś tak profesjonalnego. No i w całym salonie jest bardzo przytulnie. Również polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
krystiansamek Re: Masaż Katowice 10.05.16, 14:35 Salon Saboro to świetne miejsce , również polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
salon-saboro-premium Re: Masaż Katowice 03.06.16, 13:33 Zapraszamy do odwiedzania naszego salonu Saboro Premium Massage w mieście Katowice. Oferujemy profesjonalne masaże ( klasyczny, relaksacyjny, masaż kokosowy, twarzy i szyi, sportowy, drenaż limfatyczny, lomi lomi, bańka chińska, gorące kamienie. Masaż segmentarny, mięśniowo- powięziowy) w samym centrum miasta Katowice przy ul. Dyrekcyjna 4/2. Oferujemy również usługi z zakresu kosmetyki ( terapia ujędrniająca, rytuały na twarz i ciało ) oraz kosmetologii ( wypełnianie i modelowanie ust kwasem hialuronowym, mezoterapia igłowa twarzy, kwasy złuszczające na twarz, makijaż permanentny- metoda cieniowana ). Odpowiedz Link Zgłoś
maszja Re: Masaż Katowice 11.07.19, 22:14 A słyszeliście o katowickim centrum medycznym vitalea? Miejsce sprawdzone, chodzę do nich na masaż klasyczny i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Ta metoda fizjoterapeutyczna skutecznie odpręża, a jak dla mnie redukuje napięcie, stres i po jednej sesji czuję się jak nowo narodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3435 Re: Masaż Katowice 27.08.19, 10:44 Wczoraj miałam okazję skorzystać z masażu czekoladą w Centrum Zdrowia i Masaży na ul.Dąbrowskiego. To był dokładnie taki relaks, jakiego mi było trzeba. Pani była pełna profesjonalizmu, a salon wyglądał pięknie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś