bidon99 29.10.16, 00:57 Hej, poszukuję jakiegoś prezentu dla kumpla na 18stke, lubi samochody ale przecież tego mu nie kupie, wiem, że niedługo ma prawko robić bo jeździć już umie, więc może coś pod tym kontem ale nie bardoz wiem co. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzonson5 Re: prezent dla kumpla 30.10.16, 20:08 przy braku samochodu nawet nie wiadomo czy kupić jakieś wycieraczki czy pokrowce, bo jak kupi sobie jakieś wypasione autko od wewnątrz to będzie nietrafione nieźle. może jakieś akcesoria, breloczek do kluczy? coś zapachowego? zapas płynu do szyb hahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
mal-ek Re: prezent dla kumpla 03.11.16, 19:59 breloczek to raczej szajs, kup mu alkomat najlepiej a jak już mają w rodzinie czy coś to sprezentuj kalibrację, zawsze to trochę hajsu im zostanie w kieszeni a ty prezent odbębnisz. ja nosiłem tutaj www.spyshop.pl/content/kalibracja-alkomatu-katowice-87 i miałem szybko zrobiony, bezproblemowo i profesjonalnie, więc nie będzie zadymy że komuś coś uszkodziłes czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś