kelo 19.10.04, 20:18 dzisiaj 250 zeta i kilka punktów. Jutro opowiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: zaoszczędziłem 20.10.04, 06:40 Pojechałem sobie na pamięć. Jako, że robią u nas remonty dróg to i co poniektóre znaki są nowozawieszone. Poprosiłem policjanta o pouczenie pytając jednocześnie, czy widział to srebrne auto, które stało trzy auta za mną, nagle ruszyło i pojechało pod prąd skręciło na czerwonym, ale za to zgodnie z nowym znakiem, w prawo? Pan odpowiedział, że widział ale nie miał czym go gonić. No tak,powiedziałem, ja za to sam do pana przyjechałem, zawsze to ułatwienie. Skończyło się pouczeniem. Po przyjeździe do domu i opowiedzeniu całej przygody żona zapytała: skoro zaoszczędziłeś 250 zł to mogę sobie kupić nowe buty w Deichmanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: zaoszczędziłem 21.10.04, 11:04 Zwracajta sie do mnie olo. To głupkowate Kelo powstało jedynie dla potrzeb zalogowania się. Nie chciałem być olo24503 i na szybko se wymyśliłem taką ksywke. pozdro olo Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: zaoszczędziłem 21.10.04, 11:02 Nie kupiła butów, nie było. Czyli znów wszystko skończyło się dla mnie szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: zaoszczędziłem 21.10.04, 11:15 ok, olo:) Ale tak prawdę mówiąc, jesteś szczęściarz. Gdzie się tego nauczyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś