Dodaj do ulubionych

Wyróżnienie dla Marka Plury

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:13
Gratuluje! Chyle czoła!
Obserwuj wątek
    • Gość: asia.su Re: Wyróżnienie dla Marka Plury IP: 212.244.68.* 13.11.04, 16:03
      Ja też gratuluję, chyba będę musiała wysłać Ci jakiś list gratulacyjny Marku.
      I denerwuje mnie tylko jedno - dlaczego pan Krzyk pisze, że pochodzisz z
      Raciborza?!
      Pochodzisz z Kobyli, dziury zabitej deskami koło Raciborza - może kogoś urażę -
      ale chodzi mi tylko o to, że z Kobyli miałeś duuużżo trudniejszy start niż
      miałbyś z Raciborza.
      Ja sama widząc Cię w telewizji i czytając o Tobie w gazetach wciąż nie mogę
      uwierzyć.......
      A Racibórz?? Co prawda zdałeś tam maturę, miałeś wystawę w szkolnej auli...
      (pamiętasz?) ale myślę, że nasi rówieśnicy ze szkoły często nie zdają sobie
      sprawy z tego że "chodziliśmy razem do szkoły".
      Pozdrawiam Asia
    • Gość: monikawanda Re: Wyróżnienie dla Marka Plury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:57
      Gratuluję i jednocześnie zazdroszczę tak wielkiej siły i chęci działania.0d dwu
      lat jestem wózkowiczem( amputacja obu nóg)i nie chcąc czuć sie wyrzuconą na
      margines, a ograniczona niemoznością opuszczenia domu- bariery architektoniczne-
      znalazłam sposób na czucie się potrzebną: odrabiam lekcje z dziewczynką mającą
      kłopoty w szkole.To tak niewiele ,a jakze dużo znaczy dla mnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka