Gość: filo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:13 Gratuluje! Chyle czoła! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia.su Re: Wyróżnienie dla Marka Plury IP: 212.244.68.* 13.11.04, 16:03 Ja też gratuluję, chyba będę musiała wysłać Ci jakiś list gratulacyjny Marku. I denerwuje mnie tylko jedno - dlaczego pan Krzyk pisze, że pochodzisz z Raciborza?! Pochodzisz z Kobyli, dziury zabitej deskami koło Raciborza - może kogoś urażę - ale chodzi mi tylko o to, że z Kobyli miałeś duuużżo trudniejszy start niż miałbyś z Raciborza. Ja sama widząc Cię w telewizji i czytając o Tobie w gazetach wciąż nie mogę uwierzyć....... A Racibórz?? Co prawda zdałeś tam maturę, miałeś wystawę w szkolnej auli... (pamiętasz?) ale myślę, że nasi rówieśnicy ze szkoły często nie zdają sobie sprawy z tego że "chodziliśmy razem do szkoły". Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikawanda Re: Wyróżnienie dla Marka Plury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:57 Gratuluję i jednocześnie zazdroszczę tak wielkiej siły i chęci działania.0d dwu lat jestem wózkowiczem( amputacja obu nóg)i nie chcąc czuć sie wyrzuconą na margines, a ograniczona niemoznością opuszczenia domu- bariery architektoniczne- znalazłam sposób na czucie się potrzebną: odrabiam lekcje z dziewczynką mającą kłopoty w szkole.To tak niewiele ,a jakze dużo znaczy dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś