psie.pole 26.11.04, 10:59 kto ma pomarańczową wstążkę na antenie w aucie ? ja tak ! Widziałem rano też kilka innych samochodów !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta 26.11.04, 11:07 To masz przechlapane u ballesta:))) Ja noszę czasem pomarańczową czapkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta 26.11.04, 11:29 Możnaby rzec, że gdybyś mieszkał na Ukrainie to pogoda określałaby Twoje preferencje polityczne. Czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 26.11.04, 11:50 Wpierw poprzez wieki mordowaliscie sie wzajemnie, a teraz tylko zeby ruskim szabelka pod nosem wymachiwac wyglupiacie sie ze wstazkami ! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze do psie.pole 26.11.04, 12:01 Nie sądzisz, że ballest może mieć na imię Wołodia? :))) A czapki mam różne, w tym czapkę wikingów:) Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole sensacjce XX wieku - odc.1 pt.ballest poznaje ojca 26.11.04, 12:16 Oh nie wiem czy jego ojciec by mu nadał takie imię. Chyba że urodził się kiedy jego tata-ochotnik bronił Cassino przed "turystami Sikorskiego" a mama ballesta rozmarzona jakimś rosyjskim romansem nadała mu takie imię samowolnie i bez pytania. Jak pomyślę co się działo później w domu ballesta gdy jego ojciec wrócił z wojny! Wchodzi do domu. Widzi takiego małego smarkacza i mówi "Jo żech jest tfuj Father!", a ballest na to "a ja żech jest Wołodia". Co się później działo ! Stalingrad przy tym to nic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole Re: sensacjce XX wieku - odc.1 pt.ballest poznaje 26.11.04, 16:01 Czapka wikingów mogłaby być odebrana dwuznacznie. Z jednej strony Kijów z drugiej Rurykowicze ... Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re:balest ty jestes` debilem! 01.12.04, 01:10 Gość portalu: ballest napisał(a): > Wpierw poprzez wieki mordowaliscie sie wzajemnie, a teraz tylko zeby ruskim > szabelka pod nosem wymachiwac wyglupiacie sie ze wstazkami ! > > -- > > pyrsk > ballest a o historii Polski i Go`rnego S`loonska mosz go`wniane pojyncie debilu!, jak do teraz jestes` tylko spo`s`cizna kretyno`w, kto`rzy do niczego nie doszli we swym z`yciu opro`cz krytykowania innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !, jestem pewien, z`e ci sie podoba zasrany fiucie!!!, i gul ci skacze frajez`e, z`e nikt cie niy postrzeg przez kajdaniarskie z`ywoty we Niemcach!!!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 26.11.04, 23:08 Drogi Przyjacielu , zasada jest taka ,żeby na chama nie uszczęśliwiać innych. Patrz raczej żebyś się nie doczekał za parę lat jak Ukraińcom ukradną 3/4 kraju i zrobią 10 milionów bezrobotnych że za tę "naszą pomoc " będą podrzynać gardła każdemu polakowi który pojawi się na ich ziemi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.proxy.aol.com 26.11.04, 23:21 Raczej bedzie zadyma o kradziez miejsc pracy...i zanizenie sredniego dochodu co Polske bedzie doplaty kosztowac..... Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta 26.11.04, 23:29 POLAK MADRY PO SZKODZIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: 62.233.241.* 27.11.04, 00:44 O tym jaka będzie Ukraina i jak im się będzie żyło zadecydują tylko sami Ukraińcy. To jest kwestia oczywista! ...Ale tu chodzi o coś zupełnie innego. Nie można przecież przyglądać się obojętnie, jak w kraju sąsiadującym z Polską dzieją się rzeczy niedopuszczalne, takie jak te niby demokratyczne, a wiadomo, że manipulowane i fałszowane, niemal na oczach świata i Europy, wybory prezydenckie. Wiadomym też jest, że ten kraj jest wewnętrznie podzielony i w tamtejszym społeczeństwie rywalizują dwie opcje: proeuropejska i prorosyjska. Aktualne władze bardziej przychylają się do tej drugiej (przykładem jest przedwyborcza wizyta Putina na Ukrainie) - ale to naród ukraiński w wolnych i w pełni demokratycznych wyborach powinien określić jaką drogę wybiera. I o to tylko chodzi. ... CZUWAJ, MŁODA DEMOKRACJO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta 30.11.04, 13:19 oczywiscie ballesciku. A Niemiec mądry po 1945 roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 30.11.04, 14:14 Byc moze, bedziecie musieli przyjac fale azylantow z Ukrainy, my niy momu juz placu ! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta 30.11.04, 14:45 Lepszy jako azylant jest dla mnie greko-katolicki Ukrainiec niż muzułmański Turek lub Albańczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.podchorazych.katowice.pl 30.11.04, 21:06 osądzasz ludzi ich wyznaniami? skompromitowałeś się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.11.04, 21:12 he, he, he pryndzyj czy pozniej z kozdego luja naziol wylezie. Grande Nation Odpowiedz Link Zgłoś