Dodaj do ulubionych

kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja tak !

26.11.04, 10:59
kto ma pomarańczową wstążkę na antenie w aucie ? ja tak ! Widziałem rano też
kilka innych samochodów !!!
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta 26.11.04, 11:07
      To masz przechlapane u ballesta:)))
      Ja noszę czasem pomarańczową czapkę..
      • psie.pole Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta 26.11.04, 11:29
        Możnaby rzec, że gdybyś mieszkał na Ukrainie to pogoda określałaby Twoje
        preferencje polityczne. Czasem.
        • Gość: ballest Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 26.11.04, 11:50
          Wpierw poprzez wieki mordowaliscie sie wzajemnie, a teraz tylko zeby ruskim
          szabelka pod nosem wymachiwac wyglupiacie sie ze wstazkami !

--

pyrsk
          ballest
          • bartoszcze do psie.pole 26.11.04, 12:01
            Nie sądzisz, że ballest może mieć na imię Wołodia? :)))
            A czapki mam różne, w tym czapkę wikingów:)
            • psie.pole sensacjce XX wieku - odc.1 pt.ballest poznaje ojca 26.11.04, 12:16
              Oh nie wiem czy jego ojciec by mu nadał takie imię. Chyba że urodził się kiedy
              jego tata-ochotnik bronił Cassino przed "turystami Sikorskiego" a mama ballesta
              rozmarzona jakimś rosyjskim romansem nadała mu takie imię samowolnie i bez
              pytania. Jak pomyślę co się działo później w domu ballesta gdy jego ojciec
              wrócił z wojny! Wchodzi do domu. Widzi takiego małego smarkacza i mówi "Jo żech
              jest tfuj Father!", a ballest na to "a ja żech jest Wołodia". Co się później
              działo ! Stalingrad przy tym to nic !!!
              • psie.pole Re: sensacjce XX wieku - odc.1 pt.ballest poznaje 26.11.04, 16:01
                Czapka wikingów mogłaby być odebrana dwuznacznie. Z jednej strony Kijów z
                drugiej Rurykowicze ...
          • builder Re:balest ty jestes` debilem! 01.12.04, 01:10
            Gość portalu: ballest napisał(a):

> Wpierw poprzez wieki mordowaliscie sie wzajemnie, a teraz tylko zeby ruskim
            > szabelka pod nosem wymachiwac wyglupiacie sie ze wstazkami !
            >
            > --
            >
            > pyrsk
            > ballest

a o historii Polski i Go`rnego S`loonska mosz go`wniane pojyncie debilu!,

jak do teraz jestes` tylko spo`s`cizna kretyno`w, kto`rzy do niczego nie doszli
            we swym z`yciu opro`cz krytykowania
            innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !,

jestem pewien, z`e ci sie podoba zasrany fiucie!!!,
            i gul ci skacze frajez`e, z`e nikt cie niy postrzeg przez kajdaniarskie z`ywoty
            we Niemcach!!!,
    • Gość: Tadeusz Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 26.11.04, 23:08
      Drogi Przyjacielu , zasada jest taka ,żeby na chama nie uszczęśliwiać innych.
      Patrz raczej żebyś się nie doczekał za parę lat jak Ukraińcom ukradną 3/4 kraju
      i zrobią 10 milionów bezrobotnych że za tę "naszą pomoc " będą podrzynać gardła
      każdemu polakowi który pojawi się na ich ziemi .
      • Gość: Ha Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.proxy.aol.com 26.11.04, 23:21
        Raczej bedzie zadyma o kradziez miejsc pracy...i zanizenie sredniego dochodu co
        Polske bedzie doplaty kosztowac.....
        • ballest Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta 26.11.04, 23:29
          POLAK MADRY PO SZKODZIE !
          • Gość: harc mistrz Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: 62.233.241.* 27.11.04, 00:44
            O tym jaka będzie Ukraina i jak im się będzie żyło zadecydują tylko sami
            Ukraińcy. To jest kwestia oczywista!
            ...Ale tu chodzi o coś zupełnie innego.
            Nie można przecież przyglądać się obojętnie, jak w kraju sąsiadującym z Polską
            dzieją się rzeczy niedopuszczalne, takie jak te niby demokratyczne, a wiadomo,
            że manipulowane i fałszowane, niemal na oczach świata i Europy, wybory
            prezydenckie.
            Wiadomym też jest, że ten kraj jest wewnętrznie podzielony i w tamtejszym
            społeczeństwie rywalizują dwie opcje: proeuropejska i prorosyjska.
            Aktualne władze bardziej przychylają się do tej drugiej (przykładem jest
            przedwyborcza wizyta Putina na Ukrainie) - ale to naród ukraiński w wolnych i w
            pełni demokratycznych wyborach powinien określić jaką drogę wybiera.
            I o to tylko chodzi.
            ...
            CZUWAJ, MŁODA DEMOKRACJO!!!
          • psie.pole Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta 30.11.04, 13:19
            oczywiscie ballesciku. A Niemiec mądry po 1945 roku :)
            • Gość: ballest Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 30.11.04, 14:14
              Byc moze, bedziecie musieli przyjac fale azylantow z Ukrainy, my niy momu juz
              placu !

--

pyrsk
              ballest
              • psie.pole Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta 30.11.04, 14:45
                Lepszy jako azylant jest dla mnie greko-katolicki Ukrainiec niż muzułmański
                Turek lub Albańczyk.
                • Gość: erwin Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.podchorazych.katowice.pl 30.11.04, 21:06
                  osądzasz ludzi ich wyznaniami? skompromitowałeś się
                  • Gość: pik Re: kto ma pomarańczową wstążkę na aucie ? ja ta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.11.04, 21:12
                    he, he, he pryndzyj czy pozniej z kozdego luja naziol wylezie.
                    Grande Nation
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka