carrramba 28.11.04, 19:56 moim zdaniem, ten chamski watek powinien zniknąć, tak jak inne chamskie watki znikają. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=18094688 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Re: do Bartoszcze 28.11.04, 20:00 czesc carrramba dasz sie w koncu przeonaczyc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do Bartoszcze 28.11.04, 20:03 Zastanawiałem się nad tym wątkiem dobrą chwilę. Czytałem każde słowo. I doszedłem do wniosku, że - jakkolwiek prymitywny - nie odbiega on od retoryki, jaką można znaleźć wśród polityków. Ba! można go potraktować jako manifest polityczny willego. I dlatego - jako że dotyczył Polski i Śląska - wylądował na Silesianie. PS. nawet brzydkie słowo zostało użyte jako okreslenie zawodu, a nie obelga:) Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: do Bartoszcze 28.11.04, 20:13 bartoszcze napisał(a): > Zastanawiałem się nad tym wątkiem dobrą chwilę. > Czytałem każde słowo. > I doszedłem do wniosku, że - jakkolwiek prymitywny - nie odbiega on od > retoryki, jaką można znaleźć wśród polityków. Ba! można go potraktować jako > manifest polityczny willego. > I dlatego - jako że dotyczył Polski i Śląska - wylądował na Silesianie. > > PS. nawet brzydkie słowo zostało użyte jako okreslenie zawodu, a nie obelga:) > Do ciecia forumowego Będzie obelgą powiedzenie, że twoja kobieta jest kurwą, czy będzie to tylko określenie jej zawodu? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do Bartoszcze 28.11.04, 20:17 grba napisał: > > Do ciecia forumowego > Będzie obelgą powiedzenie, że twoja kobieta jest kurwą, czy będzie to tylko > określenie jej zawodu? Będzie obelgą. Rozumiem, że pytasz, bo masz wątpliwości co do swojej kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: do Bartoszcze 28.11.04, 20:22 Bartoszcze, ten wątek przebija nawet chamstwo Ballesta, co jest nijako wyczynem prawie niemozliwym. Ja obstaje przy swoim, prosze o skasowanie watku. w którym Polacy sa okreslani jako złodzieje, ku.. etc. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: do Bartoszcze 28.11.04, 20:23 bartoszcze napisał(a): > grba napisał: > > > > > Do ciecia forumowego > > Będzie obelgą powiedzenie, że twoja kobieta jest kurwą, czy będzie to tyl > ko > > określenie jej zawodu? > > Będzie obelgą. > Rozumiem, że pytasz, bo masz wątpliwości co do swojej kobiety? > Cieciu forumowy nie pomoże ci matactwo. Zobacz, co zrobiłeś z na forum Silesiana. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do Bartoszcze 28.11.04, 20:26 grba napisał: > > Cieciu forumowy nie pomoże ci matactwo. > Zobacz, co zrobiłeś z na forum Silesiana. Skup się na formach gramatycznych. A potem zastanów, kto pisze na forum. Podobno jesteś inteligentny (przynajmniej takie miałem wrażenie). Odpowiedz Link Zgłoś
grba do Bartoszcze raz jeszcze 28.11.04, 20:30 Cieciu forumowy nie pomoże ci matactwo. Zobacz, co zrobiłeś z i na forum Silesiana. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: do Bartoszcze 28.11.04, 20:26 Ja uważam, że Bartoszcze dobrze wycina, nie mam zastrzeżen. Ten wątek willego, to moja pierwsza uwaga. O co chodzi z Silesianą? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: do Bartoszcze 28.11.04, 23:02 bartoszcze napisał(a): > Zastanawiałem się nad tym wątkiem dobrą chwilę. > Czytałem każde słowo. > I doszedłem do wniosku, że - jakkolwiek prymitywny - nie odbiega on od > retoryki, jaką można znaleźć wśród polityków. Ba! można go potraktować jako > manifest polityczny willego. > I dlatego - jako że dotyczył Polski i Śląska - wylądował na Silesianie. > > PS. nawet brzydkie słowo zostało użyte jako okreslenie zawodu, a nie obelga:) > bartoszcze, jestes` jednak specjalista!, Odpowiedz Link Zgłoś
piast1025 Re: do Bartoszcze 29.11.04, 10:22 ...ciekawe, czy Bartoszcze zostawiłby ten wątek, gdyby tych samych sformułowań użyto nie wobec Polaków, ale np. Niemców czy Żydów... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do Bartoszcze 29.11.04, 10:54 Jeżeli tak cię to ciekawi, to zobacz na Silesianie dyskusję o wątku aldona.. Odpowiedz Link Zgłoś
piast1025 Re: do Bartoszcze 29.11.04, 13:44 ...niezależnie od "aldony", zgadzam się z carrrambą w kwestii "przycięcia" tego wątku - jest niesmaczny i może rozbestwić kolejnych prowokatorów... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do Bartoszcze 29.11.04, 13:46 Zgadzam się, ze jest niesmaczny. W pozostałym zakresie moje stanowisko jest wyżej w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś