Gość: Mesco IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:42 Jestem w Warszawce. Spotkałem się na gejowskiej imprezce z paroma buhajami. Przerznęli mnie na wylot! Taką samą imprę chcę zrobić teraz w katowicach. Chętni piszcie podając wymiary pyt! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mesco Re: Dam tyłka! IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.01, 19:23 wlasnie wyladowalem na prywatnym lotnisku mojej willi. W Warszawie bylo bardzo fajnie, ludzie jacys tacy mili. A tutaj slonzak mój portier otwiera mi drzwi ze zlym humorem to go zaraz trzsanalem w morde, kucharka slonzara glupia znowu przypalila jedzenie, to ja pierdolnalem garnkiem w glowe. Ach te realia zycia codziennego ze slonzakami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erich Re: Dam tyłka! IP: *.pppool.de 02.09.01, 23:43 uwazaj, zebys nie trafil na Slazaka z Walterem albo pancerna piescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finito Re: Dam tyłka! IP: *.zanet.pl 18.09.01, 11:16 spadaj pedale skąd cię przywiało albo uważaj jak ci dobrze Erich radzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: Dam tyłka! IP: 193.194.145.* 18.09.01, 11:25 mesca spotkarz na anabergu, stoi tam od kilkudziesieciu lat z fanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Dam tyłka! IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.01, 20:55 Dlaczego uwazam slazactwo za durne bydlo? Watek ten zalozyl ktos inny, widac po adresie (Warszawa, godzina 13), jak ja moglem zanlezsc sie w Leipzig o godzinie 19.00??? Ale slazactwo nie krytykuje zalozyciela watku tylko mnie. Dlatego to jest bydlo. Gość portalu: finito napisał(a): > spadaj pedale skąd cię przywiało > albo uważaj jak ci dobrze Erich radzi Odpowiedz Link Zgłoś