Dodaj do ulubionych

jak dojechać pod Megaclub

16.03.05, 21:36

na Dworcową pod Stary Dworzec i gdzie w niedzielę tam zaparkować bezpiecznie.
Mam na mysli Katowice.

Obserwuj wątek
    • arnold7 Re: jak dojechać pod Megaclub 16.03.05, 21:48
      Z ktorej strony wjedziesz do centrum?
      • alex_ander Re: jak dojechać pod Megaclub 17.03.05, 07:52
        Arni, powiedz mi od której strony mam wjechać to wjadę. A normalnie to od
        Gorolii, jak ją ładnie nazywasz, od Sosnowca i mogę na Warszawską ale i mogę
        przez Rondo.
        • Gość: 100 Re: jak dojechać pod Megaclub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:21
          Łatwiej będzie przez rondo .Objeżdżasz je i skręcasz w lewo do rynku . Jedziesz
          lewym pasem jak droga prowadzi . Przed samym rynkiem droga skręca w prawo , ale
          jedż dalej lewym pasem - dla wygody :) Jedziesz na wprost i na drugich
          światłach skręcasz w lewo i przejeżdżasz tory tramwajowe i kierujesz się w
          lewo . Przejeżdżasz pod estakadą dworca kolejowego - lewym pasem na wprost . Po
          około 100 m jesteś na Dworcowej , a Mega jest po prawej za kioskiem Ruchu . Z
          parkowaniem w tej okolicy w niedzielę nie będzie kłopotu . Życzę fajnej
          zabawy :)
          • arnold7 Re: jak dojechać pod Megaclub 17.03.05, 16:32
            Tak, to jest dobry sposob na dojazd.
          • Gość: olek Re: jak dojechać pod Megaclub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:11
            znaczy w tę ulicę co pod dworcem taksówki parkują, plan jest w aucie i dlatego
            pytam jak ślepy.
            • arnold7 Re: jak dojechać pod Megaclub 17.03.05, 17:14
              Megaclub jest w budynku starego dworca, miniesz nowy i stajesz na pierwszym
              wolnym miejscu parkingowym.
            • Gość: 100 Re: jak dojechać pod Megaclub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:23
              Zgadza się . Dalej lewym pasem i na wprost . 100m dalej droga się rozwidla ,
              ale Ty jedż prosto i jesteś na miejscu .
              • Gość: 100 Re: jak dojechać pod Megaclub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:25
                To było a propos ulicy obok dworca , gdzie jest postój taksówek .
                • Gość: olek Re: jak dojechać pod Megaclub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:09
                  No jak to gdzie pod estakadą, przy ścianie dworca. Pięć lat temu tam był.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka