Gość: A4 IP: *.trzepak.pl 25.06.02, 00:35 Który z katwoickich Sex Shopów możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Najlepszy Sex Shop IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 09:16 to zależy czego potrzebujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
2teodor Re: Najlepszy Sex Shop 02.02.14, 09:22 Z czystym sumieniem polecam sex shop internetowy! Na spokojnie sobie wybierzesz towar, jak masz pytania to dzwonisz lub piszesz maila i nikt Cię tam nie nakryje! Odpowiedz Link Zgłoś
julka4u Re: Najlepszy Sex Shop 12.02.14, 13:30 Jak dla mnie najlepszy sex shop to www.sexgadzet.pl ! Robiłam tam już 2 x zakupy i wszystko ok! Wole taki sklep erotyczny, w którym mogę sobie spokojnie pooglądać jakie są produkty (a są takie, o istnieniu których nie miałam pojęcia, i wcale nie są wulgarne) i poczytać opisy, niż jakby miał nade mną ktoś sterczeć i mi się patrzeć na ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
muminnnek Re: Najlepszy Sex Shop 14.05.14, 19:58 Internetowe sex shopy są dużo lepsze :) Anonimowość i dyskrecja :) Polecam www.ErotyczneFantazje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
6zebra Re: Najlepszy Sex Shop 03.12.14, 17:13 zdecydowanie polecam internetowy sex shop na 100% lepsze rozwiązanie masz pewność dyskretnych zakupów. Długo szukałam dobrego sex shopu shop-erotic.pl/ poleciła mi koleżanka i stał się moim ulubionym zamawiałam tam już kilka razy i za każdym razem otrzymywałam dyskretną paczkę . Odpowiedz Link Zgłoś
sniecik Re: Najlepszy Sex Shop 10.05.15, 22:29 Najlepiej kupować w sieci dyskrecja i profesjonalizm obsługi - paczki zapakowane są tak że nawet kurier nie domyśli się co jest w środku www.sklep-intymny.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: Najlepszy Sex Shop IP: *.146.128.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.19, 10:27 Polecam sex shop robert kubica. Jest na uboczu przy poniatowskiego, ma bardzo dobre ceny, przy większych zakupach dają zawsze rabat tak samo dla stałych klientow. Jak czegoś nie ma na stanie można zamowic przy zaliczce cena super. Odpowiedz Link Zgłoś
marek132 Re: Najlepszy Sex Shop 15.05.19, 00:09 Ja polecam internetowy, ma sporo Promocji i dużo fajnych zabawek ;) -------------- Odpowiedz Link Zgłoś