Gość: oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.05, 22:19 chcesz zobaczyc jaki kolor mial dym w watykanie kliknij ponizszy link: www.fgs.snbh.schule-bw.de/wbm/Vorzeigen/DFahne.htm frieden für die welt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: harc mistrz Re: kolor dymu w watykanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:48 ŻARTY NA BOK, PANOWIE INTERNAUCI... Akurat widziałem wyraźnie kolor tego dymu, zwiewanego z kominka na dachu w Watykanie.(!) Patrzałem i widziałem. Był...(nawiązując do wylinkowanej przez Oberschlesiera niemieckiej flagi)... niestety koloru b i a ł e g o - takiego samego, jak flagi wywieszane w oknach domów niemieckich miast... w 1945 roku. Ha, ha, ha!!!... Habemus Papa! Benedictus XVI-tus! (HKP) ... CZUWAJCIE I CIESZCIE SIĘ ZE WSZYSTKIMI!!! ... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: kolor dymu w watykanie 19.04.05, 22:52 Dyć trza sie cieszyć ze Ratzingera Chocioż nikerych biere cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberschlesier ha ha ha IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.05, 23:01 dobre, ale jak czasami lobejrza sie poziom kulturalno, naukowo, gospodarczy miedzy niemcami a np. rosjom czy polskom, to sie zastanawiom - kto rzeczywiscie ta wojna przegrol? dziury po kulach mozna do dzisiej w polskich miastach na scianach znalezc. ale nie wydziwiajmy, cieszmy sie nowym papiezem, czy niemiec czy murzyn byle katolik. i miejmy nadzieje ze nie doprowadzi do reform takich jak martin luter :))) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś