Dodaj do ulubionych

Samouk zdaje maturę

IP: *.mokre.com.pl 21.04.05, 12:54
wynik Kaśki nie jest dla mnie żadną niespodzianką:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Kitty Re: Samouk zdaje maturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:59
      a ja sie tak stresowalam, a tu jeszcze o mnie w gazecie napisali ;)
    • Gość: simi Re: Samouk zdaje maturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:01
      gratulacje Kasiu!!! nie wiedzialam ze jestes taka genialna :D
      • Gość: Kitty Re: Samouk zdaje maturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:09
        e tam, genialna. swietna atmosfera wiele robi. taka rada dla zdajacych:
        zrelaksujcie sie!!!
    • Gość: Anuk1 Re: Samouk zdaje maturę IP: *.speed.planet.nl 21.04.05, 21:34
      Moje gratulacje!!! szkoda tylko, ze nauka jezykow w szkole jest przewaznie na
      takim poziomie ze trzeba brac korepetycje lub szukac na wlasna renke sposobow
      doksztalcenia sie, wszystko po to zeby na odpowiednim poziomie zdac mature
      jezykowa. Niestety polskie realia, ale dobrze wiedziec, ze sobie radzicie!!!
    • Gość: kochlowitz' er Re: Samouk zdaje maturę IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.04.05, 22:43
      gratuluja!!
      • Gość: bartek Re: Samouk zdaje maturę IP: *.smstv.pl 22.04.05, 09:09
        a ja bym chciał zdawać japoński ale dopiero za dwa lata bo jestem w pierwszej
        klasie.ciekawe jak by mi to zorganizowali
        • Gość: Kitty Re: Samouk zdaje maturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:23
          japonskiego jak na razie nie ma w puli jezykow do zdawania na maturze, ale kto
          wie, moze jak bedziesz w 3ej klasie, to juz bedzie :P i jak bedzie to Ci
          zorganizuja jakos, nie martw sie :p ONI sa dosc kreatywni ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka