Gość: Bob IP: *.mokre.com.pl 21.04.05, 12:54 wynik Kaśki nie jest dla mnie żadną niespodzianką:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kitty Re: Samouk zdaje maturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:59 a ja sie tak stresowalam, a tu jeszcze o mnie w gazecie napisali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simi Re: Samouk zdaje maturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:01 gratulacje Kasiu!!! nie wiedzialam ze jestes taka genialna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitty Re: Samouk zdaje maturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:09 e tam, genialna. swietna atmosfera wiele robi. taka rada dla zdajacych: zrelaksujcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuk1 Re: Samouk zdaje maturę IP: *.speed.planet.nl 21.04.05, 21:34 Moje gratulacje!!! szkoda tylko, ze nauka jezykow w szkole jest przewaznie na takim poziomie ze trzeba brac korepetycje lub szukac na wlasna renke sposobow doksztalcenia sie, wszystko po to zeby na odpowiednim poziomie zdac mature jezykowa. Niestety polskie realia, ale dobrze wiedziec, ze sobie radzicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochlowitz' er Re: Samouk zdaje maturę IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.04.05, 22:43 gratuluja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Samouk zdaje maturę IP: *.smstv.pl 22.04.05, 09:09 a ja bym chciał zdawać japoński ale dopiero za dwa lata bo jestem w pierwszej klasie.ciekawe jak by mi to zorganizowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitty Re: Samouk zdaje maturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:23 japonskiego jak na razie nie ma w puli jezykow do zdawania na maturze, ale kto wie, moze jak bedziesz w 3ej klasie, to juz bedzie :P i jak bedzie to Ci zorganizuja jakos, nie martw sie :p ONI sa dosc kreatywni ;) Odpowiedz Link Zgłoś