Dodaj do ulubionych

Doda Świrem Roku!

27.05.05, 09:50
"Świr to osoba pozytywnie zakręcona - przekonywał prof. Krzysztof Szaflarski,
dziekan GWSH."- ciekawe slownictwo jak na dziekana i do tego profesora
Obserwuj wątek
    • Gość: P-77 Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:54
      Doda - Elektorda to jak dla mnie osoba negatywnie zakręcona, no ale ja się nie
      znam.
      • Gość: mareksawik Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:43
        No nie - seksu Dodzie nie można odmówić !!!. To że silikon - to nie jest żadna
        hańba. Oczywiście zupełnie inna sprawa to jej sposób zachowania, charakter i
        inteligencja. Oczywiście info o jej IQ to kaczka dziennikarska. Taka prosta
        fajna panienka. Przecież takie też są potrzebne :)
        • azx Doda ogłosiła, że ma 150 IQ! Za to ma świra roku! 27.05.05, 14:41
          • Gość: twoj stary Re: Doda ogłosiła, że ma 150 IQ! Za to ma świra r IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.05, 00:53
            cholernie niekonsekwentna jest, niby taka skromna - wciaz ukrywa swoja inteligencje jak miriam swoje klejnoty, a tu nagle wszedzie gdzie moze glosi, ze jej IQ to 150, moze to inna skala poprostu, jej inteligencje oceniam tak miedzy wieprzkiem, a orangutanem
            • azx Aaaachachacha!...Ale za to niezła z niej doopa. 28.05.05, 14:02
            • bozyszcze Re: Doda ogłosiła, że ma 150 IQ! Za to ma świra r 28.05.05, 20:08
              Gość portalu: twoj stary napisał(a):

> cholernie niekonsekwentna jest, niby taka skromna - wciaz ukrywa swoja
              intelige
              > ncje jak miriam swoje klejnoty, a tu nagle wszedzie gdzie moze glosi, ze jej
              IQ
              > to 150, moze to inna skala poprostu, jej inteligencje oceniam tak miedzy
              wiepr
              > zkiem, a orangutanem

No własnie, ma , a nie używa!!!
        • Gość: konishiko Re: Doda Świrem Roku! IP: 134.76.70.* 27.05.05, 16:15
          Wcale nie kaczka dziennikarska. Doda jest czlonkiem polskiego oddzialu MENSy,
          wiec musi miec IQ co najmniej 140... :)
          • Gość: matuzalem Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 19:50
            Gość portalu: konishiko napisał(a):

> Wcale nie kaczka dziennikarska. Doda jest czlonkiem polskiego oddzialu MENSy,
            > wiec musi miec IQ co najmniej 140... :)

Człowieku ! I Ty w to wierzysz ????? !!!!!
            Jeśli ma rzeczywiście to członkostwo.... to z pewnością nie z powodu IQ.
            Jeśli miała tak wybitny wynik to dlaczego nie podano tego od razu w studiu
            TVN ?

• Gość: skorpionka81 Re: Doda Świrem Roku! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.05, 14:46
        Gdyby organizowano konkurs na najwoiększą kretynkę show biznesu też by zajęła
        pierwsze miejsce. Nie mam najmniejszej wątpliwości
      • Gość: parambol Re: Doda Świrem Roku! IP: *.jjs.pl 27.05.05, 23:02
        co w tym zacnym towarzystwie robią Doda - trzeciorzędna striptizerka o
        aparycjki t i r o w k i i podstarzały palant o marnym poczuciu humoru -
        Wojewódzki?
    • Gość: ZXC Re: Doda Świrem Roku! IP: *.aster.pl 27.05.05, 10:10
      tak, zwlaszcza ze na czele szkoly wyzszej stoi rektor a nie dziekan. ale
      mniejsza z tym, Dodzie gratuluje prestizowej nagrody
    • zewszad_i_znikad Re: Doda Świrem Roku! 27.05.05, 10:30
      Móżdżek zaiste niewielki, skoro tak się cieszy z nagrody. Albo też ona umie
      ukrywać prawdziwe uczucia, a ja za cholerę.
      • Gość: ja Re: Doda Świrem Roku! IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.05, 11:04
        Nie taki maly skoro jej IQ to sporo powyzej przecietnej (nie pamietam juz
        dokladnie ile, ale spokojnie zakwalifikowalaby sie do Mensy), a i kawal d**y tYz
        z niej jest. Uch, pochrupaloby sie...
        • zewszad_i_znikad Re: Doda Świrem Roku! 27.05.05, 23:10
          Nawet jeżeli to prawda, że Doda jest tak inteligentna - robi co może, by
          UCHODZIĆ za idiotkę.
          • Gość: ja Re: Doda Świrem Roku! IP: *.gdynia.mm.pl 28.05.05, 10:43
            I tu sie nie zgodze, widzialem ja w programie tego "bubka z gwizdkiem",
            Wojewodzkiego, i wypadla bardzo dobrze robiac raczej idiote z tego zarozumialego
            kretOna niz z siebie.
          • bozyszcze Re: Doda Świrem Roku! 28.05.05, 20:09
            zewszad_i_znikad napisała:

> Nawet jeżeli to prawda, że Doda jest tak inteligentna - robi co może, by
            > UCHODZIĆ za idiotkę.

Ma, ale nie używa!!!
      • okrutnik1 oprócz tego Sienkiewicz i owsiak 27.05.05, 11:04
        Niepodobna już odróżnić czy modni kawalerowie naśladują dżentelmenów z lasu i
        gościńca, czy też dżentelmeni z lasu i gościńca wzorują się na modnych
        kawalerach.
        John Gay "Opera żebracza"
    • Gość: tolek GWSH, czyli Akademia Akwizytorów IP: 213.17.142.* 27.05.05, 11:09
      A kadra ? Mój serdeczny kolega (doktorant) mówi: żeby wyżyć, trzeba chałturzyć.
      • Gość: Oleńka Doda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:17
        no jak na moj skromny gust to fakt-jest ona swirem ale w jak najbardziej tego
        slowa negatywnym znaczeniu-taka nagrode przyznalabym jej bez zastanowienia!!!!
        • bozyszcze Re: Doda?? 28.05.05, 20:11
          Gość portalu: Oleńka napisał(a):

> no jak na moj skromny gust to fakt-jest ona swirem ale w jak najbardziej tego
          > slowa negatywnym znaczeniu-taka nagrode przyznalabym jej bez zastanowienia!!!!

a mnie njiczym nie podapadła. Fakt, nie używqa swojerj wielkiej inteligencji,
          ale reakcję jej za pozytywną oceniam. Na zasadzie: Biorę w nawias i wychodzę!!!
    • Gość: sławek Re: Doda Świrem Roku! IP: *.prenet.pl 27.05.05, 11:19
      blebleblebleblebleblebleblebleblebleble!
    • Gość: adas A ja też jestem pozytywnie zakręcony! IP: *.arcor-ip.net 27.05.05, 11:24
      I wcale nie wymaga to ode mnie tak wielu poświęceń jak od Dody, ja taki po
      prostu jestem z natury, a mimo to niczego nie dostałem :-(
    • Gość: elo Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:26
      oj weź ty się człowieku wyluzuj...
    • Gość: Śmiechacz A co to za grubaska na tych zdjeciach? ntxt IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.05, 11:31
      • kasiapil Re: A co to za grubaska na tych zdjeciach? ntxt 27.05.05, 11:55
        Doda - pyskata, ale głupia jak kilo gwoździ. Bez atomowego make-upu bardzo
        przeciętna, jakby nie miała rysów twarzy. Do tego nogi boksera, brak talii i
        silikonowe dydki. Zamiast sexy ciuchów - wulgarne fatałaszki. Seksowna to jest
        Monika Brodka, Mołek, albo Brodzik. Peace!

• 2yoo4yoocorne2 Kto promuje odpady,jako towar pierwszej klasy? 27.05.05, 12:35
          Jakas akademia akwizytorow rozdaje tytuly debila roku jakims
          pokracznym,odrazajacym postaciom polskiego,pozal sie Boze,show-biznesu.Jakies
          tragiczne z wygladu Dody,z uroda z gminnej agencji towarzyskiej,jacys Kubowie
          Powiatowi,zwani nie wiem czemu Wojewodzkimi,jakies zalosne odpady tfurczosci z
          imienin u cioci Zuzi...
          Kto to wszystko promuje?Kto pozwala facecikowi z wygladem wyplocha z kliniki
          specjalnej troski,ktory nie potrafi po polsku sformulowac opinii,ale jest jazzy
          i trendy w zrozumieniu gazety blokersow,czyli Metro,kto mu pozwala robic kupy
          intelektualne wobec widowni telewizyjnej,ba,kaze mu sie pisac najtragiczniejsze
          w historii polskiego dziennikarstwa"felietony",w ktorych nie wiadomo,o co
          chodzi?Co to za powiatowe uczelnie,ktorych dyplom jest gowno warty i nawet sie
          nim podetrzec nie sposob?My tez!My tez!Tak.Wy tez do zsypu...
          • Gość: real Re: Kto promuje odpady,jako towar pierwszej klasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:13
            a ja Ci odpowiem Ci co Dodę promują /Za co ????/ Polsat naiwaniał kiedyś w
            Interwencji jakiegoś kmiotka z Psiej Wólki że po znajomości załatwiał rodzinie
            pracę wiesz kto prowadził Interwencję Paulinka Młynarska a Agatka też zdolna
            kobyłka jeszcze jakieś Fajkowskie Jandy prześliczne Łobuzki to stary jeda sitwa
            zdolnych mało debilów niemiara ale wszyscy z układami -po niewczasie okazuje
            się jakiś baran pociotkiem reżysera a nam kit o zdolnych wciskają jak o jakieś
            pop.....elektrodzie Owsiak też wpada w układy jak idzie na taki brandzel
            towarzystwa wzajemnej a
            doracji .bagno i polski syf
    • Gość: drrrr jaka szkola taki profesor... IP: *.Ev.Theologie.Uni-Mainz.DE 27.05.05, 12:31
      u nas w nowym saczu tak profesorowie sie nie wyrazaja.uzywaja bardziej
      wyszukanch slow...
      • Gość: mtw Re: jaka szkola taki profesor... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.05, 12:36
        jasne, np. ty ch...
    • Gość: gość Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 13:31
      argumentacja profesora chyba ma uspokoić laureatów (w szczególności laureatkę)i
      przypomina ten skecz Wójcików o wampirach - "Tofik, ty wcale nie jesteś brzydki
      - ty jesteś oryginalny!"
      A w jeśli chodzi o MruMru umieszczenie ich w takim towarzystwie jest uwłaczające...
      • Gość: batafuko Re: Doda Świrem Roku! IP: *.chello.pl 28.05.05, 00:16
        Zgadzam się. Ci kolesie są "zakręceni",ale na swój kpiarski, oryginalny,
        inteligentny sposób.Po za tym są na prawdę dobrzy. Póki co, to szacunek. Aby
        tak dalej.
    • Gość: elo a kto to jest DODA???????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 15:24
      • czad_komando Re: a kto to jest DODA???????????????????? 27.05.05, 15:37
        Nie wiesz!? Ty buraku! Kultury trochę!!!
        • Gość: marchew Re: a kto to jest DODA???????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:24
          a co golaskę powiesiłeś sobie w szafce ?
      • Gość: ares Re: a kto to jest DODA???????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:22
        to taka co pyskuje że może ale z powiatowym nie może to się po majdanie włóczy
        chociaż realny oszołom to z niej jest .........i to są fakty a nie dżagi po
        polsku nie potrafi a szpan to ma ale w ....
    • czad_komando Re: Doda Świrem Roku! 27.05.05, 15:33
      > "Świr to osoba pozytywnie zakręcona - przekonywał prof. Krzysztof Szaflarski,
      > dziekan GWSH."- ciekawe slownictwo jak na dziekana i do tego profesora.

Słusznie. To żenujące, gdy uczelnia buduje PR korzystając ze sławy plastikowej,
      sezonowej gwiazdki.
      • Gość: ats -press vienna Re: Doda Świrem Roku! IP: *.3.14.vie.surfer.at 27.05.05, 15:38
        doda......przeciez prawie nikt jej niezna,to taka lokalna spiewaczka.jest
        sliczna ,fajna barbie i to szystko.radek,dobrze ze trzepie kase ,chlopak ze
        slonecznego w szczecinie.tak z blokow jak i my .
        • Gość: swir Re: Doda Świrem Roku! IP: *.gdls.com / 192.136.15.* 27.05.05, 16:54
          Ale tu zazdrosnic hahahaha
          az zolc wylazi
    • Gość: dodafan Doda jest przesliczna i bardzo sexy, te wszystkie IP: *.npsp.com 27.05.05, 16:29
      brodziki itp. to bezplciowe lalki w porownaniu z Doda.
      • krzys1231 Doda to jedna z napiekniejszych i najbardziej sexy 27.05.05, 20:47
        kobiet jakie widzialem w zyciu. No i chyba lubi TO robic :-))).
        • Gość: anoda Re: Doda to jedna z napiekniejszych i najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:00
          krzys1231 napisał:

> kobiet jakie widzialem w zyciu. No i chyba lubi TO robic :-))).

To ty Krzysiu za dużo nie widziałeś kobiet.... A z tym co kto lubi, TO pozory
          mylą...
      • Gość: sex Re: Doda jest przesliczna i bardzo sexy, te wszys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:28
        jak masz taki gust to kup lalę w sex shopie i slowo bardziej Ci się spodoba
        nawet jak zejdzie powietrze to dody nie nadmuchasz a lalę zawsze
    • Gość: leo DODA! co?? ZROB NAM LODA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 18:37
      A TAK SPIEWALI KIBICE LEGII NA MECZU LEGI Z WISLA! NO I MAJDAN TAK SIE
      ZDEKONCERTWOAL ZE PUSCIL 5 SZMAT...
    • Gość: polacco Re: Doda Świrem Roku! IP: *.poczta.wroclaw.pl / 195.205.145.* 27.05.05, 18:54
      Niech se Kuba będzie Świrem ze statuetką, a ja go i tak lubię, bo takie teksty
      jak on wygaduje z siebie, to pozazdrościć. Choć czasem pieką.
    • Gość: różyczka21 Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:28
      świat zchodzi na psy!!!Doda "świrem" dobre sobie.z jej inteligencja i
      zachowaniem to napewno hahahahahah
    • Gość: twoj stary Re: Doda Świrem Roku! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.05, 00:49
      znalezienie sie na jednej liscie razem z taka doda czy mandaryna to wstyd hanba i ponizenie, jak ani mru mru mogli sie tam z wlasnej woli pojawic?!!
    • Gość: MrBt Doda = Polish White Trash IP: *.chem.ucla.edu 28.05.05, 01:35
      • Gość: Artur Re: Doda = Polish White Trash IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 07:15
        Rok temu,w"Rozmowach w toku"Doda wyartykułowała śmiałą tezę,jakoby wszyscy
        kiedyś uprawiali sex w ubikacji.Przypuszczam,że jej cała intelektualna
        egzystencja zamyka się w tych czterech ścianach.Podobnie jak tego kabotyna
        Majdana.
        • Gość: faakju pelna racja -od dody smierdzi gmina IP: *.bctel.ca 28.05.05, 08:37
          ale czemu GW w ogole takim syfem sie zajmuje "na lamach"? w brukowej
          prasie ,jak najbardziej; doda ,smoda,kobieta z dwoma ci..mi,byk z jednym
          jajkiem, mandaryna z mlyna,;tam maja swoje miejsce ale nie w prasie ktora ma
          ambicje uchodzenia za powazna.
          • Gość: krakowianka tandeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 09:01
            doda i mandaryna to dwie tandety..a fee....;/
            • Gość: Artur Re: tandeta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 10:16
              Zabrakło Isaury,itp.Ta kretynka wypełnia lukę dla kretynów.I Majdan też!
    • werrka Re: Doda Świrem Roku! 28.05.05, 11:51
      dudala76 napisał:

> "Świr to osoba pozytywnie zakręcona - przekonywał prof. Krzysztof Szaflarski,
      > dziekan GWSH."- ciekawe slownictwo jak na dziekana i do tego profesora
      Słownictwo profesora... no coż... można uznać za żarcik słowny, ale jak profesor zniósł nagradzanie tej panienki to już mnie zastanawia.
      Ja rozumiem, że chęć osiągnięcia sukcesu jest u niej ogromna, ale dlaczego postawiła na konia pt. plugawość? No cóż... jednak to prawda, że ludzie wywodzący sie z gminu muszą parę pokoleń pracować na coś co nazywamy klasą i IQ 150 nic nie pomoże... jak dom rodzinny nie wpoił panience poczucia dobrego smaku. W każdym razie jest duża nadzieja (chyba) dla wnuków tej panienki.
      • Gość: Artur Re: Doda Świrem Roku! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 12:18
        Czemu jest plugawa?A w jaki inny sposób mogłaby się wyróżnić?I Majdan też!
        • Gość: aa Re: Doda Świrem Roku! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.05.05, 12:38
          a kiedy będzie kategoria pojeba roku widzę tysiące kandydatów
    • Gość: rutek plagiat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:13
      Przecież określenie "pozytywnie zakręcony" pochodzi z "Teleexpresu" (Klub Ludzi
      Pozytywnie Zakręconych), wiec nie jestem pewien czy prof. Szaflarski może tak
      tym terminem szastać.
    • Gość: J23 Re: Świry Roku Łączcie się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 19:26
      A czy ktoś wie kiedy to rozdanie można będzie ujrzeć w TV ???
    • Gość: joe Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:48
      jaka doda taka uczelnia
    • Gość: blondi nie zazdros Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:52
      jestem z Częstochowy Doda przyjedż błagham na Jasną Górę pomódl się o zdrowie
      bo na co innego w głowie nie licz.............
    • Gość: Gogiel Re: Doda Świrem Roku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:31
      Kim jest doda?????????????????Ogromna broda brzydka na zdjeciu!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: faakju fakstycznie -ogromna broda jak u gmocha IP: *.bctel.ca 29.05.05, 20:36
        ales hopie przyuwazyl! -ta broda u tego doda rzeczywiscie przeogromna......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka