dudala76 27.05.05, 09:50 "Świr to osoba pozytywnie zakręcona - przekonywał prof. Krzysztof Szaflarski, dziekan GWSH."- ciekawe slownictwo jak na dziekana i do tego profesora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P-77 Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:54 Doda - Elektorda to jak dla mnie osoba negatywnie zakręcona, no ale ja się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareksawik Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:43 No nie - seksu Dodzie nie można odmówić !!!. To że silikon - to nie jest żadna hańba. Oczywiście zupełnie inna sprawa to jej sposób zachowania, charakter i inteligencja. Oczywiście info o jej IQ to kaczka dziennikarska. Taka prosta fajna panienka. Przecież takie też są potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj stary Re: Doda ogłosiła, że ma 150 IQ! Za to ma świra r IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.05, 00:53 cholernie niekonsekwentna jest, niby taka skromna - wciaz ukrywa swoja inteligencje jak miriam swoje klejnoty, a tu nagle wszedzie gdzie moze glosi, ze jej IQ to 150, moze to inna skala poprostu, jej inteligencje oceniam tak miedzy wieprzkiem, a orangutanem Odpowiedz Link Zgłoś
bozyszcze Re: Doda ogłosiła, że ma 150 IQ! Za to ma świra r 28.05.05, 20:08 Gość portalu: twoj stary napisał(a): > cholernie niekonsekwentna jest, niby taka skromna - wciaz ukrywa swoja intelige > ncje jak miriam swoje klejnoty, a tu nagle wszedzie gdzie moze glosi, ze jej IQ > to 150, moze to inna skala poprostu, jej inteligencje oceniam tak miedzy wiepr > zkiem, a orangutanem No własnie, ma , a nie używa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konishiko Re: Doda Świrem Roku! IP: 134.76.70.* 27.05.05, 16:15 Wcale nie kaczka dziennikarska. Doda jest czlonkiem polskiego oddzialu MENSy, wiec musi miec IQ co najmniej 140... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matuzalem Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 19:50 Gość portalu: konishiko napisał(a): > Wcale nie kaczka dziennikarska. Doda jest czlonkiem polskiego oddzialu MENSy, > wiec musi miec IQ co najmniej 140... :) Człowieku ! I Ty w to wierzysz ????? !!!!! Jeśli ma rzeczywiście to członkostwo.... to z pewnością nie z powodu IQ. Jeśli miała tak wybitny wynik to dlaczego nie podano tego od razu w studiu TVN ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionka81 Re: Doda Świrem Roku! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.05, 14:46 Gdyby organizowano konkurs na najwoiększą kretynkę show biznesu też by zajęła pierwsze miejsce. Nie mam najmniejszej wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parambol Re: Doda Świrem Roku! IP: *.jjs.pl 27.05.05, 23:02 co w tym zacnym towarzystwie robią Doda - trzeciorzędna striptizerka o aparycjki t i r o w k i i podstarzały palant o marnym poczuciu humoru - Wojewódzki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZXC Re: Doda Świrem Roku! IP: *.aster.pl 27.05.05, 10:10 tak, zwlaszcza ze na czele szkoly wyzszej stoi rektor a nie dziekan. ale mniejsza z tym, Dodzie gratuluje prestizowej nagrody Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Doda Świrem Roku! 27.05.05, 10:30 Móżdżek zaiste niewielki, skoro tak się cieszy z nagrody. Albo też ona umie ukrywać prawdziwe uczucia, a ja za cholerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Doda Świrem Roku! IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.05, 11:04 Nie taki maly skoro jej IQ to sporo powyzej przecietnej (nie pamietam juz dokladnie ile, ale spokojnie zakwalifikowalaby sie do Mensy), a i kawal d**y tYz z niej jest. Uch, pochrupaloby sie... Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Doda Świrem Roku! 27.05.05, 23:10 Nawet jeżeli to prawda, że Doda jest tak inteligentna - robi co może, by UCHODZIĆ za idiotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Doda Świrem Roku! IP: *.gdynia.mm.pl 28.05.05, 10:43 I tu sie nie zgodze, widzialem ja w programie tego "bubka z gwizdkiem", Wojewodzkiego, i wypadla bardzo dobrze robiac raczej idiote z tego zarozumialego kretOna niz z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bozyszcze Re: Doda Świrem Roku! 28.05.05, 20:09 zewszad_i_znikad napisała: > Nawet jeżeli to prawda, że Doda jest tak inteligentna - robi co może, by > UCHODZIĆ za idiotkę. Ma, ale nie używa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okrutnik1 oprócz tego Sienkiewicz i owsiak 27.05.05, 11:04 Niepodobna już odróżnić czy modni kawalerowie naśladują dżentelmenów z lasu i gościńca, czy też dżentelmeni z lasu i gościńca wzorują się na modnych kawalerach. John Gay "Opera żebracza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek GWSH, czyli Akademia Akwizytorów IP: 213.17.142.* 27.05.05, 11:09 A kadra ? Mój serdeczny kolega (doktorant) mówi: żeby wyżyć, trzeba chałturzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Doda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:17 no jak na moj skromny gust to fakt-jest ona swirem ale w jak najbardziej tego slowa negatywnym znaczeniu-taka nagrode przyznalabym jej bez zastanowienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozyszcze Re: Doda?? 28.05.05, 20:11 Gość portalu: Oleńka napisał(a): > no jak na moj skromny gust to fakt-jest ona swirem ale w jak najbardziej tego > slowa negatywnym znaczeniu-taka nagrode przyznalabym jej bez zastanowienia!!!! a mnie njiczym nie podapadła. Fakt, nie używqa swojerj wielkiej inteligencji, ale reakcję jej za pozytywną oceniam. Na zasadzie: Biorę w nawias i wychodzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Doda Świrem Roku! IP: *.prenet.pl 27.05.05, 11:19 blebleblebleblebleblebleblebleblebleble! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas A ja też jestem pozytywnie zakręcony! IP: *.arcor-ip.net 27.05.05, 11:24 I wcale nie wymaga to ode mnie tak wielu poświęceń jak od Dody, ja taki po prostu jestem z natury, a mimo to niczego nie dostałem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:26 oj weź ty się człowieku wyluzuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiechacz A co to za grubaska na tych zdjeciach? ntxt IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.05, 11:31 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapil Re: A co to za grubaska na tych zdjeciach? ntxt 27.05.05, 11:55 Doda - pyskata, ale głupia jak kilo gwoździ. Bez atomowego make-upu bardzo przeciętna, jakby nie miała rysów twarzy. Do tego nogi boksera, brak talii i silikonowe dydki. Zamiast sexy ciuchów - wulgarne fatałaszki. Seksowna to jest Monika Brodka, Mołek, albo Brodzik. Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 Kto promuje odpady,jako towar pierwszej klasy? 27.05.05, 12:35 Jakas akademia akwizytorow rozdaje tytuly debila roku jakims pokracznym,odrazajacym postaciom polskiego,pozal sie Boze,show-biznesu.Jakies tragiczne z wygladu Dody,z uroda z gminnej agencji towarzyskiej,jacys Kubowie Powiatowi,zwani nie wiem czemu Wojewodzkimi,jakies zalosne odpady tfurczosci z imienin u cioci Zuzi... Kto to wszystko promuje?Kto pozwala facecikowi z wygladem wyplocha z kliniki specjalnej troski,ktory nie potrafi po polsku sformulowac opinii,ale jest jazzy i trendy w zrozumieniu gazety blokersow,czyli Metro,kto mu pozwala robic kupy intelektualne wobec widowni telewizyjnej,ba,kaze mu sie pisac najtragiczniejsze w historii polskiego dziennikarstwa"felietony",w ktorych nie wiadomo,o co chodzi?Co to za powiatowe uczelnie,ktorych dyplom jest gowno warty i nawet sie nim podetrzec nie sposob?My tez!My tez!Tak.Wy tez do zsypu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Kto promuje odpady,jako towar pierwszej klasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:13 a ja Ci odpowiem Ci co Dodę promują /Za co ????/ Polsat naiwaniał kiedyś w Interwencji jakiegoś kmiotka z Psiej Wólki że po znajomości załatwiał rodzinie pracę wiesz kto prowadził Interwencję Paulinka Młynarska a Agatka też zdolna kobyłka jeszcze jakieś Fajkowskie Jandy prześliczne Łobuzki to stary jeda sitwa zdolnych mało debilów niemiara ale wszyscy z układami -po niewczasie okazuje się jakiś baran pociotkiem reżysera a nam kit o zdolnych wciskają jak o jakieś pop.....elektrodzie Owsiak też wpada w układy jak idzie na taki brandzel towarzystwa wzajemnej a doracji .bagno i polski syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drrrr jaka szkola taki profesor... IP: *.Ev.Theologie.Uni-Mainz.DE 27.05.05, 12:31 u nas w nowym saczu tak profesorowie sie nie wyrazaja.uzywaja bardziej wyszukanch slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtw Re: jaka szkola taki profesor... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.05, 12:36 jasne, np. ty ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 13:31 argumentacja profesora chyba ma uspokoić laureatów (w szczególności laureatkę)i przypomina ten skecz Wójcików o wampirach - "Tofik, ty wcale nie jesteś brzydki - ty jesteś oryginalny!" A w jeśli chodzi o MruMru umieszczenie ich w takim towarzystwie jest uwłaczające... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batafuko Re: Doda Świrem Roku! IP: *.chello.pl 28.05.05, 00:16 Zgadzam się. Ci kolesie są "zakręceni",ale na swój kpiarski, oryginalny, inteligentny sposób.Po za tym są na prawdę dobrzy. Póki co, to szacunek. Aby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo a kto to jest DODA???????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś
czad_komando Re: a kto to jest DODA???????????????????? 27.05.05, 15:37 Nie wiesz!? Ty buraku! Kultury trochę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchew Re: a kto to jest DODA???????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:24 a co golaskę powiesiłeś sobie w szafce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: a kto to jest DODA???????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:22 to taka co pyskuje że może ale z powiatowym nie może to się po majdanie włóczy chociaż realny oszołom to z niej jest .........i to są fakty a nie dżagi po polsku nie potrafi a szpan to ma ale w .... Odpowiedz Link Zgłoś
czad_komando Re: Doda Świrem Roku! 27.05.05, 15:33 > "Świr to osoba pozytywnie zakręcona - przekonywał prof. Krzysztof Szaflarski, > dziekan GWSH."- ciekawe slownictwo jak na dziekana i do tego profesora. Słusznie. To żenujące, gdy uczelnia buduje PR korzystając ze sławy plastikowej, sezonowej gwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats -press vienna Re: Doda Świrem Roku! IP: *.3.14.vie.surfer.at 27.05.05, 15:38 doda......przeciez prawie nikt jej niezna,to taka lokalna spiewaczka.jest sliczna ,fajna barbie i to szystko.radek,dobrze ze trzepie kase ,chlopak ze slonecznego w szczecinie.tak z blokow jak i my . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swir Re: Doda Świrem Roku! IP: *.gdls.com / 192.136.15.* 27.05.05, 16:54 Ale tu zazdrosnic hahahaha az zolc wylazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodafan Doda jest przesliczna i bardzo sexy, te wszystkie IP: *.npsp.com 27.05.05, 16:29 brodziki itp. to bezplciowe lalki w porownaniu z Doda. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys1231 Doda to jedna z napiekniejszych i najbardziej sexy 27.05.05, 20:47 kobiet jakie widzialem w zyciu. No i chyba lubi TO robic :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoda Re: Doda to jedna z napiekniejszych i najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:00 krzys1231 napisał: > kobiet jakie widzialem w zyciu. No i chyba lubi TO robic :-))). To ty Krzysiu za dużo nie widziałeś kobiet.... A z tym co kto lubi, TO pozory mylą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Doda jest przesliczna i bardzo sexy, te wszys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:28 jak masz taki gust to kup lalę w sex shopie i slowo bardziej Ci się spodoba nawet jak zejdzie powietrze to dody nie nadmuchasz a lalę zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo DODA! co?? ZROB NAM LODA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 18:37 A TAK SPIEWALI KIBICE LEGII NA MECZU LEGI Z WISLA! NO I MAJDAN TAK SIE ZDEKONCERTWOAL ZE PUSCIL 5 SZMAT... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polacco Re: Doda Świrem Roku! IP: *.poczta.wroclaw.pl / 195.205.145.* 27.05.05, 18:54 Niech se Kuba będzie Świrem ze statuetką, a ja go i tak lubię, bo takie teksty jak on wygaduje z siebie, to pozazdrościć. Choć czasem pieką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różyczka21 Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:28 świat zchodzi na psy!!!Doda "świrem" dobre sobie.z jej inteligencja i zachowaniem to napewno hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj stary Re: Doda Świrem Roku! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.05, 00:49 znalezienie sie na jednej liscie razem z taka doda czy mandaryna to wstyd hanba i ponizenie, jak ani mru mru mogli sie tam z wlasnej woli pojawic?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Doda = Polish White Trash IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 07:15 Rok temu,w"Rozmowach w toku"Doda wyartykułowała śmiałą tezę,jakoby wszyscy kiedyś uprawiali sex w ubikacji.Przypuszczam,że jej cała intelektualna egzystencja zamyka się w tych czterech ścianach.Podobnie jak tego kabotyna Majdana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faakju pelna racja -od dody smierdzi gmina IP: *.bctel.ca 28.05.05, 08:37 ale czemu GW w ogole takim syfem sie zajmuje "na lamach"? w brukowej prasie ,jak najbardziej; doda ,smoda,kobieta z dwoma ci..mi,byk z jednym jajkiem, mandaryna z mlyna,;tam maja swoje miejsce ale nie w prasie ktora ma ambicje uchodzenia za powazna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka tandeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 09:01 doda i mandaryna to dwie tandety..a fee....;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: tandeta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 10:16 Zabrakło Isaury,itp.Ta kretynka wypełnia lukę dla kretynów.I Majdan też! Odpowiedz Link Zgłoś
werrka Re: Doda Świrem Roku! 28.05.05, 11:51 dudala76 napisał: > "Świr to osoba pozytywnie zakręcona - przekonywał prof. Krzysztof Szaflarski, > dziekan GWSH."- ciekawe slownictwo jak na dziekana i do tego profesora Słownictwo profesora... no coż... można uznać za żarcik słowny, ale jak profesor zniósł nagradzanie tej panienki to już mnie zastanawia. Ja rozumiem, że chęć osiągnięcia sukcesu jest u niej ogromna, ale dlaczego postawiła na konia pt. plugawość? No cóż... jednak to prawda, że ludzie wywodzący sie z gminu muszą parę pokoleń pracować na coś co nazywamy klasą i IQ 150 nic nie pomoże... jak dom rodzinny nie wpoił panience poczucia dobrego smaku. W każdym razie jest duża nadzieja (chyba) dla wnuków tej panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Doda Świrem Roku! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 12:18 Czemu jest plugawa?A w jaki inny sposób mogłaby się wyróżnić?I Majdan też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Doda Świrem Roku! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.05.05, 12:38 a kiedy będzie kategoria pojeba roku widzę tysiące kandydatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutek plagiat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:13 Przecież określenie "pozytywnie zakręcony" pochodzi z "Teleexpresu" (Klub Ludzi Pozytywnie Zakręconych), wiec nie jestem pewien czy prof. Szaflarski może tak tym terminem szastać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Świry Roku Łączcie się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 19:26 A czy ktoś wie kiedy to rozdanie można będzie ujrzeć w TV ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:48 jaka doda taka uczelnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi nie zazdros Re: Doda Świrem Roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:52 jestem z Częstochowy Doda przyjedż błagham na Jasną Górę pomódl się o zdrowie bo na co innego w głowie nie licz............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogiel Re: Doda Świrem Roku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:31 Kim jest doda?????????????????Ogromna broda brzydka na zdjeciu!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faakju fakstycznie -ogromna broda jak u gmocha IP: *.bctel.ca 29.05.05, 20:36 ales hopie przyuwazyl! -ta broda u tego doda rzeczywiscie przeogromna...... Odpowiedz Link Zgłoś