Dodaj do ulubionych

LISTY PO i afery z udziałem PO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:57
W dzisiejszym wydaniu gazety jest bardzo interesujący artykuł o Platformie
Obywatelsjie i listach wyborczych. Szkoda, że nie opisano afer z udziałem
członków PO, tak jak to miało miejsce w Jastrzębiu Zdroju. Pisał o tym
Newsweek nr 20/05 w artykule pt. "TOWARZYSKA ZARAZA" (str. 24 i 25).
Zapowiedź tego skandalu można znaleźć na stronie:
<b> newsweek.redakcja.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=12432 </b>
Pisała o tym też Gazeta w artykule "Tajni członkowie PO".
Czas na czyszczenie szeregów z zarazy i choroby korupcji z udziałem władz!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:27
      Czytałem i jestem bardzo przerażony taką prawicą. Złodziejstwo, korupcja i
      układy. SZOK!!!
      • Gość: Jarek kolega Jurka Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:06
        Najgorsze,że TUSK mój faworyt z tą zarazą nie może sobie poradzić
        • Gość: Zibi Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:31
          Tusk? podejrzany gość. Jako jeden z tzw. tenorów założyli ugrupowanie
          popularnie zwane "partią próżniaków". Jako pierwszy wypisał się tenor
          cudotwórca (potrafił zamieniać grunty rolne w działki budowlane). Nastepny
          odpadł tenor - kamienna twarz.
          Został się "ino człowiek z zasadami".Po pewnym czasie na popularność wybiła się
          nijaka Ziuta. Ale w momencie gdy jej gwiazda świeciła najjaśniejszym blaskiem
          okazało się ze zgrzeszyła - zatrudniła swoją synową. Wprawdzie było to trzy
          lata wczesniej i jeszcze synowa nie była synowa, ale grzech był niewybaczalny.
          Przepadła. Ostatnimi czasy mocno w PP udziela się nijaki Belzebub , zna sie na
          wszystkim, nawet na ku..kach w oczach Begerowej. I co? I nic. W momencie tak
          ważnym jak wybory -zamilkł.
          W kampani prezydenckiej niespodziewanie pojawił się nowy pretendent i objął
          prowadzenie. Co się więc dzieje? W obradującej od dłuższego czasu Komisji
          Orwellowskiej, miłośnik miodu, członek PP nagle strasznie zainteresował sie
          oświadczeniem majątkowym pretendenta. Nikt nie zauważa że jest to dygresja nie
          mająca związku z tematem, gra o nic. Pretendent uwikłany w bezsensowne
          oskarzenia traci prowadzenie, a kto zyskuje? Nasz człowiek z zasadami.
          Strzeż sie takich faworytów.
      • Gość: jaka to prawica? Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:29
        Populiści, którzy myślą, że ludzie nie potrafią liczyć do pięciu.
    • Gość: Wyrwijajec Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 195.117.68.* 01.07.05, 10:41
      No to chłopcy z Jastrzębia się doigrali. Odbezpieczyli granat i myśleli, że
      jest on nadal ich przyjacielem.
      • Gość: Celina -Jastrzębie Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:05
        Szkoda mi moich mackowych kolegów Z Rady Miasta. POco im to wszystko było. Z
        drugiej strony POdziwiam Rokitę, że wziął się za tą "Towarzyska zarazę". Moze
        jeden wyczyści POatmosferę
        • Gość: Jurcio Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 195.117.68.* 01.07.05, 21:06
          Celina? Czyżby radna z elwicy? Przecież zawsze głosujesz jak twój guru a teraz
          na niego narzekasz?
    • Gość: Marysia Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:56
      POdobne bajoro jest wszędzie. W Jastrzębiu szczególnie.
    • Gość: Łapciuch Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:37
      W Jastrzębskiej sitwie doszło do przerzedzenia. Na pewno nie będą na listach PO
      PO tych aferach. Prym na listach PO wiedzie niejaki pan Motyczka z Wodzisławia
      ( www.motyczka.pl ).
    • Gość: Salmonella Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 195.116.19.* 11.07.05, 13:07
      Ten owoc toczy robactwo. Jest PO prostu zarobaczony.
    • Gość: recycling Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 195.116.19.* 11.07.05, 13:14
      W Jastrzębiu niejaki pan Gadowski wiceprezydent będzie jednak ujęty na listach
      PO. Czy to moralne, żeby osoba odPOwiedzialna za instytucje miejskie była
      ujmowana na listach PO? Można to sprawdzić na www.gadowski.pl
      • Gość: Jurek Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 213.199.197.* 11.07.05, 13:41
        Nic prostrzego z p.Gadowskim. Wtstarczy dać znać posłowi Rokicie i PO ptokach.
        • Gość: Ferdynand kiepski Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 213.199.197.* 11.07.05, 14:10
          Jurek, dziwny jesteś i naiwny. Rokicie nie POzostaje nic innego jak tylko
          trzymać takich ludzi. Bo kto by PO został w PO
          • Gość: Celina Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:42
            Ferdek, ale obłuda przez ciebie przemawia. Ja wierzę w Jasia Rokitę i Tuskiego,
            iż te elementy w tej składance nie pasują. Oni oczyszczą honor PO z brudów PO
            jastrzembskiej elicie z PO.
            • Gość: Poplecznik tuska Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:15
              pewnie nowy nabytek jastrząb Gadowski Krzych im w tym POmoże, o Boże!
            • zambro Re: LISTY PO i afery z udziałem PO 31.07.05, 22:51
              Wasza wiara w Rokitę drodzy naiwni jestnieco śmieszna. Facet w Krakowie narobił
              takiego bałaganu, że nawet 10000 głosów nie uzyska. Ale widzałem na listach PO
              nazwisko Ździebło. Czyżby to był jakiś krewny "Kordiana" jednego z najbardziej
              szlachetnych i mądrych dowódców AK w Krakowie, w zasadzie człowiek który nie
              dopuścił do zniszczenia miasta. Jeśli tak to prosiłbym od niego o wiadomość na
              adres e-mailowy: zmiany@vp.pl.
    • Gość: Bredu Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 195.117.68.* 12.07.05, 10:31
      POmoże POdtopić bezPOwrotnie PO.
    • Gość: Jarek L Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:55
      A ja w to wszystko nie wierzę. Zajmę stanowisko dopiero wtedy jak Jastrzębskie
      afery znajda swoje miejsce w prokuraturze z poza Śląska. Puki co człowiek
      zwiazany bardzo blisko z PO w Jastrzębiu i współodpowiedzialny za afery i
      przekręty jest na liście wyborczej Platwormy. TO JEST SKANDAL
    • Gość: Celina Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:49
      Dlaczego p.Bielaszka jest ciągle przedstawicielem PO w Jastrzębiu Zdroju?
      Dlaczego na listy PO wciągacie p. Gadowskiego? Przecież to oni są
      odpowiedzialni za afery w mieście! Czy Rokita i Tuski są ślepi?
      • Gość: marek Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:15
        kiedyś to przykrywano listkiem figowym, teraz najlpszą przykrywką jest krzyżyk.
        np akcja katolicka, rodziny katolickie i inne tp kanaPOwe organizacje
        • Gość: Jurek POtop PO w JASZTRZĘBIU!!! IP: 213.77.79.* 29.07.05, 12:40
          Tak, przerzedzili PO w Jastrzębiu, ale nie całą sitwę, bo www.gadowski.pl jest na liście PO i to już jest dramat! Nikt nie rozliczył ich aferek z hipermarketami i innymi POkracznymi "inwestycjami" rodem POciotków.
          • Gość: Kazik Re: POtop PO w JASZTRZĘBIU!!! IP: 213.77.79.* 29.07.05, 12:54
            Jurek, nareszcie myślisz POdobnie jak mieszkańcy osiedla Gwarków. Szkoda że tak długo byłeś ślepy.
            • Gość: Jurek Re: POtop PO w JASZTRZĘBIU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:18
              To nie jest tak do końca. POgadałem z Celiną i okazuje się iż mamy WSpólnego
              wroga - PO. Czas POłączyć siły. Pan G. nie POwinien być POsłem ani Moto...
              • Gość: łubudubu Re: POtop PO w JASZTRZĘBIU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:22
                PO górą. Nawet jeśli nieuczciwie to władza nie śmierdzi.
                • Gość: pulpit Re: POtop PO w JASZTRZĘBIU!!! IP: 195.117.68.* 13.09.05, 16:23
                  PO czyli Pakt Obronny starych układów
    • Gość: Celina TUSKA BREDNIE IP: *.ramm.net.pl 30.07.05, 18:25
      Czy słowa Tuska ze spotu wyborczego są uczciwe i prawdziwe???
      "Jego partia, jako jedyna nie bierze pieniędzy z publicznej kasy".
      OBŁUDA !!!!!!!!!!!
      • Gość: Jurek Re: TUSKA BREDNIE IP: 213.77.79.* 04.08.05, 12:53
        A przykład kandydata Gadowskiego to co?
        Kasa sama znika z kasy miasta?
        • Gość: Jurek POłóżmy kres sitwie z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:29
          Czy to nie jest nieuczciwe, że pan Tusk i Rokita najpierw odszczekują
          jastrzębską PO a POtem POnownie wciskają na list z PO aferałów???
    • Gość: Jurek +++++++ DO DYMISJI ++++++++ IP: 213.77.79.* 09.08.05, 12:47
      PO umieszczeniu p. Gadowskiego (wiceprezydenta Jastrzębia) na listach PO , PO tym jak wcześniej cwaniaczki z jastrzębskiego PO uczestniczyli w aferach, Donaldo Tuski i Jan (już nie Maria) Rokita POwinni POdać się do ostatecznej dymisji!
      Gdzie wiarygodność???
      • Gość: Sławek Re: +++++++ DO DYMISJI ++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:22
        Pan kandydat Gadowski "załatwił" tajną cenę wody, sprowadzanej do Jastrzębia z
        Czech. Teraz "dzięki" niemu jastrzębianie nie są w stanie dociec ile pieniędzy
        podatniczych wydaje się z budżetu. Ot, norma rodem z PO.
    • Gość: likwidacja Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:06
      Po zapowiada likwidację Ministerstwa Zdrowia, dlatego kandyduje Dr Sidorowicz,
      były Minister Zdrowia. Pamiętacie go? Pamiętacie za co wyleciał z Ministerstwa?
      • Gość: Sam Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 195.117.68.* 15.08.05, 16:10
        Planują nie tylko likwidację Min. Zdrowia, ale też pozostałych ministerstw.
        Pozostaną tylko trzy:
        1. użytki,
        2. nieużytki,
        3. same żydki
        • Gość: Jurek SITWA IP: *.crowley.pl 22.08.05, 12:51
          Na co wy liczycie? Jesteście naiwni i tyle . Rokita i Tusk są ludzikami z
          byłego AWS, tak jak Kaczory. Jak ich wybierzecie to nic się nie zmieni.
    • Gość: do Galla Anonima Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:19
      Szkoda że nie czytas afer korupcyjnych ( o wieklkiej skali) SLD, poczytaj sobie
      zanim kogos oplujesz???
    • Gość: sprawiedliwy Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:27
      Hej! Mości Panowie a moze by taj nareszczie komuchów rozliczyc???, ci
      przestępcy maja z czego oddać przez 60 lat nas okradali - do cholery
      przypomnijcie sobie jak grali na waszej cieżkiej pracy i nie tylko??,
      posługujcie sie logika a zrozumiecie sens sprawy..
      • Gość: do sprawiedliwego Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 213.77.79.* 24.08.05, 13:23
        Czym różni się PO od PZPR?
        Ja uważam, że niczym, POnieważ istnieje tylko malutka różnica. Za komuny wielki brat był za wschodnią granicą a obecnie jest za zachodnią....
        To jedyny element POmagający rozróżnić "OPCJE".
        • Gość: Jarek Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:30
          Tu masz 100% racji. PO od PZPR i SLD nie różni się niczym. I jedni i drudzy
          zabierają ubogim, żeby sami mieli. ZŁODZIEJSTWO!
          • Gość: Jurek Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 195.117.68.* 01.09.05, 22:36
            PO prostu na nich nie głosować i nie POwtórzy się AWS - bis
            • Gość: zenek Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: *.prenet.pl 02.09.05, 14:59
              Tia, a najlepiej to dokopywać tym co prowadzą w sonadżu ... to taka polska cecha.
              • Gość: don chichot Re: LISTY PO i afery z udziałem PO IP: 195.117.68.* 04.09.05, 21:54
                Co tam zakłamane sondaże? O jakim dokopywaniu bredzisz Zenek? Czy politycy z PO
                to święte krowy? Jeżeli jest sprawiedliwość, to powinna ona dotyczyć wszystkich
                bosów, bez względu na opcję POlityczną!
                • Gość: WAFEL +++++++ PO do rozliczenia++++++++ IP: *.ramm.net.pl 13.09.05, 19:50
                  Środowisko PO, to nic innego, jak AWS a wcześniej KLD.
                  LIBERALIZM = poLITYCZNY ROZBÓJ!!!!!!!
                  • Gość: fiu,fiu,fiu Re: +++++++ PO do rozliczenia++++++++ IP: 195.117.68.* 14.09.05, 22:35
                    To pan ci moszko zrobił prezencik dla PO. To chyba było z góry ukartowane. SAMI
                    SWOI. \\\\ WŁADZA, ALBO ŚMIERĆ ////
                    • Gość: Hirek Re: +++++++ PO do rozliczenia++++++++ IP: 213.77.79.* 15.09.05, 12:56
                      Święta prawda o tej sitwie PO-SLDowskiej, święta prawda. Chłopcy są za utrwaleniem układów POst komuny i basta.
                      • Gość: Mazowszanka Re: +++++++ PO do rozliczenia++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:29
                        Ej, wy tam w Jastrzembiu... puk,puk! Nie POdniecajcie się tam jakimś jednym
                        panem prezydentem,bo to cała POmusi przepaść a nie jakiś pionek.
                        • Gość: żorżetka Re: +++++++ PO do rozliczenia++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 13:17
                          Przedmówczyni ma rację. PO musi przepaść w POlityce. Ta ekipa będzie tylko
                          kontynuacją PRL. Oni nie pozwolą na rozliczenie przestępców, bo sami w tym
                          biorą udział.
                          • Gość: Gumiś Re: +++++++ PO do rozliczenia++++++++ IP: *.crowley.pl 23.09.05, 18:09
                            Nie tylko PO ale i PiS, bo dzisiaj liderzy się przepraszały. Polska sprzedana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka