broneknotgeld 07.07.05, 12:35 Śmierć metrym leci - "gyszynk" czowieka Krew i ciyrpiynie smutek i strach Trza richtig było tego doczekać? Już w tym G-8 nic - yno krach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: +++LONDYN+++ 07.07.05, 19:22 Madryt wspomnieć teroz idzie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=11317933&v=2&s=0 Niych już nikaj to niy bydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz 11 września to drugie podpalenie Reichstagu IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 07.07.05, 21:08 teraz powtórzyli to Anglicy tyle ,że w mniejszej skali zobaczymy kto zostanie wyznaczony do roli Georgi Dymitrowa. Ostatnim razem jako dramatis prowocator mianowano Osamę zaś jako dramatis personae number one wystąpił Saddam Husajn Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: +++LONDYN+++ 07.07.05, 23:04 dziekuje BOGU, z`e z`yje!!!, 23 min zadecydowalo, jestem gleboko wstrzasniety tym co zobaczylem dzisiaj rano w Londynie=tego sie nie da opisac`, pierwszy raz dos`wiadczylem cos` takiego w swoim z`yciu na z`ywo, nic tylko wspo`lczuc` tym biednym ludza!!!, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ the builder, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder.co.uk Re: czy ktos` to rozumie? IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 08.07.05, 22:26 w polsce chyba nikt=bo zamachu jeszcze nie doz`yli, miekko mys`la=luzaki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder.co.uk Re: tak mys`lisz?????????, IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 08.07.05, 23:37 to bardzo mi przykro, z`e tak mys`lisz;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: czy ktos` to rozumie? IP: *.j.pppool.de 09.07.05, 13:04 Schkoda ze twoje dupsko nie trefiło mieli by my swienty spokoj a jednego sancyska ze Sosnowca bało by mniej!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: 59 zabitych, 09.07.05, 15:33 Gość portalu: Alojz napisał(a): > Schkoda ze twoje dupsko nie trefiło mieli by my swienty spokoj a jednego > sancyska ze Sosnowca bało by mniej!! tylko udowadniasz kim jestes`, szkoda, z`e masz sie za Go`rnos`loonzoka, ps; kto`z` ci powiedzial, z`e jestem z sosnofca?=s`miech na sali!, Odpowiedz Link Zgłoś
eichenau Re: 59 zabitych, 09.07.05, 18:22 Chłopaki ze Sosnowic siedza we Angli,Francji! Nasche karlusy siedza we BRD,Austri, Odpowiedz Link Zgłoś