Gość: pok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:50 fajne to ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kop Re: Żaba Bolek i mucha - opowiastka Janosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:50 ... ale okrutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho To o kobietach jest... IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 16.07.05, 20:28 Dokładnie takie są baby! Toczka w toczkę! Mógłbym przytoczyć dziesiątki przykładów. Popatrz tylko, na te wredne, rozlatane oczka, potargana grzywka z włosów nie wiadomo jakich, bo farbowane,wypchana klatka z piersiami,nie wiesz czy silikon, czy papier toaletowy, wirujący kuperek, dół, góra, i...Cię nie ma! Zginąłeś... Ja tam nie daję się. Żadne takie mamidła i omamy. Zamykam oczy, za włosy i do jaskini. I stopery do uszu, żeby nie słyszeć co tam sobie taka gada.Gadane mają, że ho, ho! I w trakcie światło najlepiej zgasić, żeby sie nie spodobała. Janosch jest debeściak.Ale widać frajer-pompka, bo chyba z autopsji napisał i baby go puściły w skarpetkach, dlatego dzisiaj kasy nie ma.Teraz smutnymi wierszykami w gazecie dorabia... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Re: To o kobietach jest... 17.07.05, 01:53 Dobre! Tzn. Janosch dobry i Macho dobry. :) Juz czysto akustycznie-fonetycznie: BABY = ZABY ---> o! Ale slotkie som......nonie? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Re: To o kobietach jest... 17.07.05, 02:03 pic.infospace.com/info.inn/pics/pgreets/friend/gossip.gif hahaaahhhhhhrrrh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: A może o mężczyznach też??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek wieliński Re: A może o mężczyznach też??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:31 nasz klient ... nasz pan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: A może o mężczyznach też??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:33 Aleeee, jak to jest o kobietach to czemu żaba ma na imię Bolek co??? Tylko mi nie mówić że to do zmyłki jest:)))))))))) Ja tam myślę że Janosz to lubi dziołchy i wcale nie miał ich na myśli pisząc o Bolku. Panie Wieliński trza to wyjaśnić!!!! Nie może bc tak, że Bolek to baba. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: A może o mężczyznach też??;) 19.07.05, 00:03 dajemy sie nabrać na lep słodkich słówek bez pokrycia , bo jesteśmy takie naiwne i wierzymy w miłość,a faceci to wykorzystują jak mogą----------pozdrawiam agusiu--żaba to facet --jestem tego pewna w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: A może o mężczyznach też??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:28 Słoneczko ma rację :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho do słoneczka i agusi IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 20.07.05, 18:30 ...ma na imie Bolek, bo to jest żaba feministka.I dla zmyły ona tak. A jak żaba to baba, inaczej byłby ropuch. A poza tym słodkie usta mają kobiety - many chuchają piwem i cygaretami. I co z Was za baby, jak nie wiecie kiedy kłamiemy żeby się zakraść do miodu? E tam, tylko udajecie...Takie z Was zmyłkowe zwierzątka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: do słoneczka i agusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:45 mnnn...zmyłkowe zwierządka??? Fajne to - tylko nie wiem czy się śmiać, czy się obrazić:) A Wy, czyli many to dopiero jesteście zmyłkowe - publicznie przyznałeś że mamicie i kłamiecie, po to aby się dobrać do.... no nie! Jednak Bolek to facet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho one more time do "słoneczka i agusi" IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 21.07.05, 12:23 Oki! Cofam wszystko i biere to na siebie i pod siebie! Zresztą Janosz napisał to po 6-tym piwie. I po wizycie na Śląsku, gdzie go przyjęli na kolanach.Jemu o polityke i hipokryzję naszą poszło. Ale ogólnie to fajne z Was myszki są! Takie rezolutne, co się stawiają! Ciekawy jestem czy zjadłybyście mnie za pierwszym razem, czy po sporcjowaniu? Mam kilka smacznych kąsków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: one more time do "słoneczka i agusi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:15 Ale, my mie jemy machontek=muszątek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: one more time do "słoneczka i agusi" 21.07.05, 22:32 jeść to nie jemy,ale......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Myszki górą - druga opowiastka Janosza:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:13 Czy to niezwykły zbieg okpliczności - macho o myszkach i Janosz taż o myszce. Do tego jakże dzielnej:)....dała radę. Zatem myszki górą;) macho pozdrowionka dla Ciebie koteczku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re:Bolek nam się traci:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:09 Bolek nam umiera zróbcie coś. Wszak to tako gryfno żaba:))) Pogadajmy jeszcze o niej. Może ktoś miał inne skojarzenia,od tych obecnych w wątku, po przeczytaniu janoszowej opowiaski?? Odpowiedz Link Zgłoś