Dodaj do ulubionych

Myslovitz ma urodziny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 08:27
jestem ciekaw gdzie sięgał dźwięk z koncertu, ja doskonale słyszałem co się
dzieje na Słupnej aż w Sosnowcu Dańdówce!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marko Re: Myslovitz ma urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:44
      Bardz dobry koncert, dziekuje i życzę następnych równie owocnych lat... :-)
    • klakierr Wspanialy koncert ,super zespoł,jedno małe ale 02.09.05, 12:53
      Zespól wykonuje utwor p.t. Peggie Braun,Rojek mówił wczoraj że slowa do utworu
      tego napisał 15 lat temu M. Jałowiecki,i tu mi coś nie pasuje.Ja tego utworu
      sluchałem ponad dwadzieścia lat temu,i to słuchałem z plyty zespołu 2+1.Płyta
      nosiła tytuł''Irlandzki tancerz''.Może ktoś by wyjaśnił tą sytuację.Lider
      zespołu 2+1,kruk nie żyje ,jego żona[wokalistka]przestała się muzyką
      zajmowac,coś tu śmierdzi.
      • Gość: m. Re: Wspanialy koncert ,super zespoł,jedno małe al IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:17
        'Peggy Brown' - tekst: Turlough O'Carolan, muzyka: Marek Jałowiecki
        a co do koncertu - nosowska i porter rzadza:]
    • Gość: Syriel Re: Myslovitz ma urodziny IP: *.b.jawnet.pl 02.09.05, 13:08
      Koncertowe urodziny Myslovitz uwazam za udane! :) Było pięknie. Dzięki chłopaki
      i jeszcze raz 100lat :)
      • Gość: Kala Re: Myslovitz ma urodziny IP: *.b.jawnet.pl 02.09.05, 13:11
        Ciesze się że było mi dane uczestniczyć w tym wydarzeniu bo to było coś
        cudownego :) Światła, muzyka - wspaniała atmosfera. Jeszcze raz najlepszego :)
    • Gość: Robert Trzebinia Re: Myslovitz ma urodziny IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.05, 20:45
      Wspaniały koncert!!!wielka skromność i pokora Artura,wielkiego człowieka-anioła
      oraz chłopaków... zaproszeni goście cudownie interpretujący piosenki MYSLOVITZ-
      i ta niesamowita orkiestra dęta(górnicza)oraz Jerzy Dudek odbierający koszulkę
      reprezentacji MYSLOVITZ.Leszek Możdżer i zespół to było apogeum koncertu!!!
      "Długość dźwięku samotności..." w interpretacji Raz dwa trzy ach!
      Scena robiła niesamowite wrażenie odpowiednim oświetleniem i zachowaniem artystów.
      Relacja telewizyjna nie odda zapewne tego klimatu ale...(podobno 9 września w
      TVP2)WARTO ZOBACZYĆ TO JESZCZE RAZ!!!
      Utkwiły mi słowa wypowiedziane na końcu koncertu perkusisty "idźcie z Bogiem..."
      oto odpowiedź gdzie sięgał dźwięk tego koncertu...
    • Gość: eVA Re: Myslovitz ma urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:43
      Nagłośnienie MOC !, wreszcie słyszłam każdy instrument i wokal, którego prawie
      zawsze mi brakuje na koncertach w wersji rozpoznawalnej tekst dla mego ucha.
      Wspaniałe widowisko dla uszu i oczu. Można było zobaczyć zapierajacy dech w
      piersiach pokaz laserowy :))) + rewelacyjne efekty świetlne na scenie. No i
      najważeniejsze LUDZIE POTRAFIMY SIĘ NAPRAWDĘ BAWIĆ !!!, przekrój niemalże
      wszystkich grup wiekowych I CIESZYĆ SUKCESAMI INNYCH. Jeszcze raz dziekuję
      grupie za perfekcyjną oraganizacje i liczne niespodzianki. 3majcie sie, aaa
      widziałam kamery, więc pewnie powinna co niektórych zadowolic wersja demo
      koncertu ;)
    • Gość: mysłowiczanka Re: Myslovitz ma urodziny IP: *.toya.net.pl 03.09.05, 12:12
      byłam na tych urodzinkach...było pięknie,niesamowity pokaz dla oczu i
      przedewszystkim ucha,szkoda tylko,że zimno mi troszkę doskwierało ale ogólnie
      było zaje..fajnie,pierwszy raz na kompielisku "słupna" przgotowano taką
      scenę.Dla organizatorów też nalerzą się brawa...chociaż wejście było okropne:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka